Prijava

prolazim kroz zidove

Kako bi to tačno funkcionisalo? Je l' prolaziš kroz svu materiju ili isljkučivo kroz materiju koja izgrađuje zidove? Kako ta supermoć "zna" koja je materija zid? Da li je ta supermoć uvek uključena ili možeš voljno da je kontrolišeš? Da li bi onda propadao kroz pod i plafon ili možeš da prolaziš samo kroz VERTIKALNE zidove? Da li se odnosi i na kolibe izgrađene od drveta i sl. ili nije diskriminatorna u pogledu materijala od koga je zid izgrađen? TOLIKO PITANJA. Am I overthinking this?

Наравно да би могао да манипулише сваком материјом као и да манипулише самом моћи. Зид је најчешће узет као примјер.

Власуљар, за једно месец дана, можда више, ако си малчице нормалан, видећеш да све ово што си срао, да је обичан трансфер и оћеш да нас убедиш да си ти изнад свих. Исто сам радио, само на друкчији начин и добио бан од годину дана. Кајем се. И срамота ме је али ако си разуман човек, не смарај више и не кењај. Ниси паметан овако. . .

Am I overthinking this?

Ne, u pravu si, razmišljao sam o tome, i zaključio sam da je samo potrebno da imam đonove koji ne prolaze kroz materiju na koju su priljubljeni, ali prolaze kroz materiju na koju deluju pod određenim uglom karakterističnim za koračanje. Naravno, voleo bih i da mogu po nahođenju isključiti tu moć.

ja bih volo da mogu da se uvišestručim u nekoliko sebi identičnih klonova koje bih poslao da studiraju i izučavaju raznorazne stvari koje me zanimaju, a koje ne mogu sve teorecki da postignem za života, i da se posle dovoljnog vremena svi vrate nazad u mene sa svim iskustvima koja su stekli i tako si bustujem iskpirijens na level osamdes lolo

I ja sam razmišljao o tome, ali moja supermoć bi bila mnogo elegantnija i jednostavnija. Samo čelom dodirnem knjigu, držim je nekoliko sekundi, i posle toga znam celu knjigu napamet.

istina, mada nije samo do knjige, već i nekih praktičnih veština i uopšte životnih iskustava. to kad bih ukombinovao sa tim glava-knjiga abilitijem, bilo bi ferpektno.

To glava-knjiga pomalo je primitivno. Ja sam kao mali razmišljao o mogućnosti da po želji dobijem svaku moguću informaciju kad god poželim, ali za to postoji par prepreka, od kojih je prva i najveća činjenica je da je svaka "informacija" kulturni i ideološki konstrukt, pa ne bih mogao da tražim informaciju koja već nije svarena i iskenjana od strane ove civilizacije (ili neke prethodne), te ništa novo ne bih mogao dobiti. Sa druge strane, ako bi ikako postojala informacija kao takva, neka objektivno postojeća informacija, sve mislim da moj skromni ljudski um zasnovan na analogijama uopšte ne bi mogao da je prihvati, ili bi možda bila suviše kompleksna da bih je obradio. Postoji jedan roman Stanislava Lema, "Glas gospodara", lepo se time pozabavio, između ostalog.

Brale kol'ko puta sam zamišljao da mogu da zaustavim sve ljude na svetu. Iš'o bi redom i gur'o kurac u usta svakoj dobroj pički koju bi vid'o.

A mislio sam da sam jedini.

Brale kol'ko puta sam zamišljao da mogu da zaustavim sve ljude na svetu. Iš'o bi redom i gur'o kurac u usta svakoj dobroj pički koju bi vid'o.

Хахаххаххаа победа!

Dopada mi se ovo upijanje informacija koje su pomenuli Latiničar i Vlasuljar. Meni bi gotivno bilo da mogu jednim dodirom da od druge osobe ukradem sve što zna (izuzev njihovog načina rezonovanja). Pa čak i sva sećanja da im pokupim, ali uz mogućnost da jasno razgraničim šta je "moje", šta "njihovo". Knjiga je ipak premalo informacija.

Brale kol'ko puta sam zamišljao da mogu da zaustavim sve ljude na svetu. Iš'o bi redom i gur'o kurac u usta svakoj dobroj pički koju bi vid'o.

+1

Napao bih neki grad elfova, bilo koji, svojom vojskom. Da opsedam neki grad, ne da branim, nego da napadam. Da izbegavamo njihove strele i ovnom razbiti vrata!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/0869-Attack-on-the-walls-of-a-besieged-town-q75-500x412.jpg

UBI ZAKOLJI DA ELF NE POSTOJI!

Oživeo bi sestru.

Au! Može lok, što se mene tiče.

Inače imam lutku na naduvavanje u kostimu medicinske sestre..
Jebo me konj da me jebo..

Au! Može lok, što se mene tiče.

+1