Šta biste prvo uradili da imate natprirodne moći?

1. Nekako bih presnimio iz mozga na cd sve moje bolesne snove i onda bi ih gledao na kompu... i vrištao bih od smeha

2. Nekako bih presnimio iz mozga na cd sve moje bolesne snove i onda bi ih gledao na kompu... i vrištao bih od smeha

Кул кул.
    Враћао бих време у назад да видим како су људи некада живели.

3. Proputovao bih galaksiju.

4. Čitao bih misli.

Па ти буди Едвард Кулен лолол.

5. Je l' to Kostic ima novi nadimak? Edvard?

6. Voleo bih da imam supermoć da mogu da ubedim ljude u ono što pričam. U bilo šta što kažem. Ali da ih ubedim tako da imaju osećaj kao da su oni sami došli do tog zaključka, a ja sam im samo malo pomogao.

7. Волео бих да знам сваки инструмент да свирам ко Хендрикс гитару. Тај скил. И да некако приволим вилењакињу Галадријел на брак са мном, смртником.

8. Voleo bih da imam supermoć da mogu da ubedim ljude u ono što pričam. U bilo šta što kažem. Ali da ih ubedim tako da imaju osećaj kao da su oni sami došli do tog zaključka, a ja sam im samo malo pomogao.

Волио бих да посједујем ову моћ (http://codegeass.wikia.com/wiki/Geass), онда бих отишао код Ден Баклија и рекао му да престане да прави ретардине марвел стрипове за клинце од пет година. Такође бих отишао у зграду Ди Си-ја и рекао им исту ствар.

9. Волио бих да посједујем ову моћ (http://codegeass.wikia.com/wiki/Geass), онда бих отишао код Ден Баклија и рекао му да престане да прави ретардине марвел стрипове за клинце од пет година. Такође бих отишао у зграду Ди Си-ја и рекао им исту ствар.

Zašto? Ako ti se stripovi ne sviđaju nemoj da ih čitaš.Klincima od 5 godina su ti stipovi zanimljivi i ako ti ne uživaš u njima onda to ne smije niko?

10. Voleo bih da imam supermoć da mogu da ubedim ljude u ono što pričam. U bilo šta što kažem. Ali da ih ubedim tako da imaju osećaj kao da su oni sami došli do tog zaključka, a ja sam im samo malo pomogao.

Vidim, vežbaš supermoći po forumima, al ti nešto ne ide.
    Ja bih voleo da imam dve supermoći: moć da se pojavi natpis koji želim na bilo kojem mestu poželim, i moć da niko ne može da me dodirne i zaustavi, da mogu da prolazim kroz zidove i budem nevidljiv, da sam kao duh. Sa ovom prvom moći napušavao bih sve žive, crkli bi, ne bi mogli sa zgrada da obrišu ono što hoću da im poručim, a što se tiče ove druge moći, stalno bih blejao na sednicama skupštine, političarskim obraćanjima javnosti, i takođe bih im jebo sve po spisku, u direktnom TV prenosu, a boga mi i van njega. Niko ne bi smeo da se bavi politikom.

11. Ja bih voleo da imam dve supermoći: moć da se pojavi natpis koji želim na bilo kojem mestu poželim, i moć da niko ne može da me dodirne i zaustavi, da mogu da prolazim kroz zidove i budem nevidljiv, da sam kao duh. Sa ovom prvom moći napušavao bih sve žive, crkli bi, ne bi mogli sa zgrada da obrišu ono što hoću da im poručim

ovo je do jaja, ja bih turio ВРАТИЋЕ СЕ ВОЈВОДА nasred zgrade filozofskog

12. ovo je do jaja, ja bih turio ВРАТИЋЕ СЕ ВОЈВОДА nasred zgrade filozofskog

A šta, nema DOLE ŠKOLARINE i ZNANJE NIJE ROBA!?

13. ma toga i išaranih marksovih portreta već imamo na pretek lolo

14. Ja bih sa tom moći svako jutro nevidljiv snimao Dačića kako kenja, i odmah stavljao na Jutjub, informativni bilten: premijerska stolica.

15. Zašto? Ako ti se stripovi ne sviđaju nemoj da ih čitaš.Klincima od 5 godina su ti stipovi zanimljivi i ako ti ne uživaš u njima onda to ne smije niko?

Смије, нажалост.

Ja bih voleo da imam dve supermoći: moć da se pojavi natpis koji želim na bilo kojem mestu poželim, i moć da niko ne može da me dodirne i zaustavi, da mogu da prolazim kroz zidove i budem nevidljiv, da sam kao duh. Sa ovom prvom moći napušavao bih sve žive, crkli bi, ne bi mogli sa zgrada da obrišu ono što hoću da im poručim, a što se tiče ove druge moći, stalno bih blejao na sednicama skupštine, političarskim obraćanjima javnosti, i takođe bih im jebo sve po spisku, u direktnom TV prenosu, a boga mi i van njega. Niko ne bi smeo da se bavi politikom.

Ово ме подсјети на Доктор Менхентна из филма, односно стрипа "Watchmen".

16. Зашто власуљар смори сваку тему.

To mu je možda supermoć?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.