U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Nekako bih presnimio iz mozga na cd sve moje bolesne snove i onda bi ih gledao na kompu... i vrištao bih od smeha
Кул кул.
Враћао бих време у назад да видим како су људи некада живели.
Čitao bih misli.
Proputovao bih galaksiju.
Leteo bih ko zmaj!
banovao bih kaizena
smršao bih .... :)
Па ти буди Едвард Кулен лолол.
Je l' to Kostic ima novi nadimak? Edvard?
Voleo bih da imam supermoć da mogu da ubedim ljude u ono što pričam. U bilo šta što kažem. Ali da ih ubedim tako da imaju osećaj kao da su oni sami došli do tog zaključka, a ja sam im samo malo pomogao.
Волео бих да знам сваки инструмент да свирам ко Хендрикс гитару. Тај скил. И да некако приволим вилењакињу Галадријел на брак са мном, смртником.
Волио бих да посједујем ову моћ (http://codegeass.wikia.com/wiki/Geass), онда бих отишао код Ден Баклија и рекао му да престане да прави ретардине марвел стрипове за клинце од пет година. Такође бих отишао у зграду Ди Си-ја и рекао им исту ствар.
Zašto? Ako ti se stripovi ne sviđaju nemoj da ih čitaš.Klincima od 5 godina su ti stipovi zanimljivi i ako ti ne uživaš u njima onda to ne smije niko?
Vidim, vežbaš supermoći po forumima, al ti nešto ne ide.
Ja bih voleo da imam dve supermoći: moć da se pojavi natpis koji želim na bilo kojem mestu poželim, i moć da niko ne može da me dodirne i zaustavi, da mogu da prolazim kroz zidove i budem nevidljiv, da sam kao duh. Sa ovom prvom moći napušavao bih sve žive, crkli bi, ne bi mogli sa zgrada da obrišu ono što hoću da im poručim, a što se tiče ove druge moći, stalno bih blejao na sednicama skupštine, političarskim obraćanjima javnosti, i takođe bih im jebo sve po spisku, u direktnom TV prenosu, a boga mi i van njega. Niko ne bi smeo da se bavi politikom.
ovo je do jaja, ja bih turio ВРАТИЋЕ СЕ ВОЈВОДА nasred zgrade filozofskog
A šta, nema DOLE ŠKOLARINE i ZNANJE NIJE ROBA!?
ma toga i išaranih marksovih portreta već imamo na pretek lolo
Ja bih sa tom moći svako jutro nevidljiv snimao Dačića kako kenja, i odmah stavljao na Jutjub, informativni bilten: premijerska stolica.
Смије, нажалост.
Ово ме подсјети на Доктор Менхентна из филма, односно стрипа "Watchmen".
To mu je možda supermoć?