Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da,oživela bih Tošeta,šta je sve uradio dok je bio živ...zaslužio je,da nema njega neki bi bili mrtvi...ajde realno-zaslužio je:'(
Duče, možemo biti neki duo sa do jaja moćima jer izgleda želimo iste stvari
čak i ovo za suncokret. proklet bio, suncokrete
http://memearchive.net/memerial.net/4957/may-the-force-be-with-you.jpg
Натприродно бих издрк'о киту.
Da odličan način da iskoristiš svoje moći, jer je on čovek koji je najviše zadužio čovečanstvo. Takvim kao ti treba zabraniti pristup sajtu, nit' se zezaš, nit' te k'o može shvatiti ozbiljno.
Podjebava, ili internet jezikom - troluje.
Ja bih zaustavio vreme, upao u neku banku, pokupio 100-200 soma i bol'o bi me kurac.
Ja bih posto đedaj, šta ćeš više.
Zajebavao bih svu govnadiju i sve svetske splačine na međunarodnom nivou.
Stavio bih svuđe metal detektore da se smrdljive metalike ne bi miješale s nama normalnim ljudima.
To!
Daklem pošto sam i ja razmišljao o ovom prolaženju kroz zidove, setio sam se prve epizode serije X-files koje sam u životu video- Trevor
http://en.wikipedia.org/wiki/Trevor_(The_X-Files)
Daklem u toj govnjivoj epizodi neki redneck dobija sposobnost da prolazi kroz provodne materijale nakon što ga zatvore usred tornadoa.
Međutim, kako su većina serija jedno obično golo govno tako i x-files ne može da ima ni jednu normalnu epizodu. Zato je i ova epizoda prepuna pitanja.
Kako taj lik može da kontroliše sposobnost, kako je to uopšte moguće? Naravno i ja se pitam kako to da ga prednje staklo od automobila može prepoloviti i kako to da ga Mulder nije silovao sa gumenim metcima.
Ehm, daklem pošto je ta zamisao neostvarljiva, to ne znači da je ja ne bih voleo imati. To bi bilo kao kad bih u kontrolnu konzolu života ukucao sv_cheats 1 pa onda god pa noclip, i plus neke druge pogodnosti. Naravno, voleo bih kada bi to bilo proizvoljno jer ne bih voleo da stalno propadam kroz zidove i patos. E da, i bio bih go nakon prolaska kroz zidove.
Daklem,
jedna daleko jednostavnija moć koju bih rado imao je
Da mogu da nekako provodim veliku toplotu kroz moju kožu.
Dodirom bih mogao da gotovo spržim nešto, jer bi se moja koža zagrejala do temperatura gorenja. Naravno to bi zaobišlo indikatore za toplotu pa bih osećao samo neki čudan osećaj dodira. Mogao bih da zagrejem bilo koji deo tela.
Pretpostavljam da bi to radilo na principu sagorevanja hranljivih materija i vode u površinskim ćelijama. Te ćelije bi onda pravile enormnu toplotu. Time bih takođe mogao da sagorim salo i mogao da jedem ogromne količine hrane, što bi i bilo neophodno da bih to i radio.
Naravno ja nemam pojma o ovmome pa zato samo serem.
Mislim da bi bilo kul kada bih nekom liku samo uhvatio facu i potpuno je spržio.
pa vjerovatno se ne biništa bitno promjenilo samo što možda ne bi ustajala po pivo nego bi pivo dolijetalo do mene :)))
da dobijem natprirodne moci vjerovatno bi ih zloupotrijebio
Овај Влајко је луд човек, од свих моћи које је могао да изабере, он оће да буде полу-човек-полу-решо.
Ma ne nego je to jedino što mogu nekako da objasnim.
Imao sam mnoge snove u kojima imam ograničenu telekinezu, znači mogu da rukom privlačim predmete koji su blizu. Nije korisno ali je ekstra, posebno taj osećaj.