Šta biste prvo uradili da imate natprirodne moći?

1. Па о томе ја причам. Месец бих могла гледати целу ноћ. лоло
    Дуче, учиш се, ако, ако. :*

2. Duče se ne uči, duče zna, duče jebe, duče je bog, duče ima crni pojas!
    :*

3. I da, učinio bih da suncokret nestane! Mislim onaj za grickanje.

4. Ћутим ја, боље. :*

5. Duče traži drugu.

6. Pridobio bih jednu devojku. Ne bilo koju, mislim na jednu odredjenu.

7. Rale, je l moguće da ti za to trebaju natprirodne moći? Ili juriš Džesiku Albu?

Mislim da bih prvo osmislio kostim koji bih nosio, jer svaki tru superheroj treba da ima svoju prepoznatljivu odoru.

8. Zaustavio bih vreme i svima na ulici bih skino gace. Onda bih pucnuo prstima i vreme bi nastavilo da tece a ja bih gledao taj prizor i upisao bih se od smeha.

9. obrtao bi smjer okretanja planete kako mi dune.
    pa kao, danas sunce izadje u 18:00 na zapadu, a sutra oko 1 ujutru na istoku.
    dupe bi im pomjero! ha ha al sam duhovit...

10. E, i još bih napravio igricu u kojoj bi Sedplas bio dobar!

11. Vec imam moc da ne krvarim jednom mesecno.

12. ЏелА
    E, i još bih napravio igricu u kojoj bi Sedplas bio dobar!

lolo misn imposibl

13. Prebačio bih Luksemburg u Bar. I Budvu bih poklonio.

14. Potamanila bíh sve proklete komarce, jer mi se krvi napise, mamu im krvavu! %-(

15. Naručio bih još jednu porciju ćevapa.

16. Da imam rengenski vid pomoću koga, kad ga uključim, se pojavi zelena lampica iznad glave kod svake ribe kod koje imam prodju.

17. E da, pamtio bih sve što pročitam, to bi mi dobro došlo.

18. E da, pamtio bih sve što pročitam, to bi mi dobro došlo.

Možda bi bilo dobro Dube da imaš moć da selektivno pamtiš. Zapamtiš samo ono što hoćeš. Brzo bi katastrofa kada bi čovjek pamtio sve što pročita. Npr. na Vukajliji bi pročitao kamaru glupih definicija i ne bi nikad mogao da ih zaboraviš.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.