Šta biste prvo uradili da imate natprirodne moći?

1. Sredio bih obrazovanje u Srbiji. A onda bi se sve rešilo. Malo pročistio od bagre, političare sve kolektivno u zatvor, a posao bi dobijali najpametniji, koji izađu iz pravog sistema školstva. Kaki sam Žarko Obradović!

VOTE FOR DEJS!

2. Mala Vidra
    Sredio bih obrazovanje u Srbiji. A onda bi se sve rešilo. Malo pročistio od bagre, političare sve kolektivno u zatvor, a posao bi dobijali najpametniji, koji izađu iz pravog sistema školstva. Kaki sam Žarko Obradović!
    VOTE FOR DEJS!

+1

3. Бацио бих Сашу Поповића загорелим црнцима у неком затвору.

4. Otišao bih na Jupiter da vidim šta ima.

5. Пребацио бих Пинк на стоти канал на даљинском са 99. Цркни БАБА! ЛОЛОЛО

6. Imam i ja, al moram da krijem.

7. iskenjao bi se za ceo zivot

8. Uzeo bih sebi doživotne zalihe koka kole. I pilećeg filea i eurokrema.
    E da, oteo bih Vučicu i terao je da pije koka kolu i puši svakodnevno.
    I još bih oživeo čika Čaka!

9. Stepenice do meseca..

10. Stepenice do meseca..

И ја исто. лоло

11. Nadam se da će biti pokretne :)

12. Zabio bih svoj glavić u svoj šupak i onda bi se ispišo.

13. E da, oteo bih Vučicu i terao je da pije koka kolu i puši svakodnevno.

Vučici je lekar zabranio da pije gazirano zbog bubrega a i neće jer prska u nos. :) Cigare su mi izričito zabranjene zbog slabljenja mojih moći i mogućeg pada imuniteta. :)
    Džela bi dobio kaznu propisanu zakonom o teleportovanju. 10 godina bi lutao u crnoj rupi dok ga ista ne ispljune negde u treću dimenziju. :)

14. Vučice čito sam ti defke, super su....NOT.
    AHAHAHAHA asam ti ga šukno sad!

15. Stepenice do meseca..

Koji ces tamo kurac?

16. Nemam pojma brate, danas tj. malopre kad sam se vraćao kući gledam mesec kakav je, nešto mi se svideo, ko da je na dohvat ruke lolol

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.