Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ви мислите да је он сасвим случајно назвао тему тако да асоцира на "Пенетрацију у пичку"...
Spalio sam sve što imam.
само сам ову реченицу прочитао и бгате, матори, верово ти или не, то је једно од питања које сам сам себи постављао као дете, дакле нешто што ме је интригирало највише икада, а можеш мислити још тада колико је запрепашћење и неверица код детета када себе стави у ситуацију да уопште проба да одговори на то питање. начи то ми толико било енигма као детету кацам схватио могућност постављања тог питања и уопште увиђање тако нечега. начи невероватно.
Вау, је л' он то стварно напис'о? :О Морам сутра да прочитам цео почетни пост, изгледа да дечко напредује.
Валсинарбе првим постом си коначно престао да ми идеш на курац.
Лепо је то.
Nisam bolan mogo ni prvi post da pročitam. Eto kakav sam čoek. Nije da nisam probao.
Pa ZAISTA nisam ni znao šta da ti odgovorim, jer si, kao što sam već napisao, potpuno promašio poentu. lolz
Uzgred, MODERATORI, NISAM GA NAZVAO GLUPIM NITI SAM TO IMPLICIRAO, TO JE NJEGOVA LIČNA INTERPRETACIJA, PROVERITE! I ZATO DALJE MIŠA OD TOG BAN DUGMETA!!1 ZNAM DA JE REČ "GLUP" EKSTREMNO TABU NA OVOM FORUMU, NAUČIO SAM LEKCIJU, UKROTILI STE ME. PETICA ZA VAS.
Ima. Itekako ima. Da se imalo razumeš u psihologiju (a ne razumeš se) znao bi da je u osnovi svakog motiva za pomaganje drugima sebičnost; sebičnost u smislu da bi se osećao bolje povodom sebe jer si uradio dobro delo ili sebičnost u smislu da ne bi trpeo socijalnu stigmu zbog nedelovanja ili neki slični scenario. Toliko o tvojoj "voloner hipotezi".
A jesi patološki sebičan i imaš beskranični osećaj samo-važnosti, zato što si se postavio kao objektivni sudija o nečijem subjektivnom iskustvu. Da te citiram: "постаје срамно кад тражиш помоћ а она ти објективно није потребна." Govorili smo o psihičkom, a u psihičkoj sferi ako neko oseća da ima problem, tvoje mišljenje je irelevantno – on ima problem, time se dalje bave stručnjaci. Sve što nije u skladu sa tvojom vizijom sveta je nepravilno i sramno.
Ti si jedan od onih ljudi koji depresivnim osobama govore da su "samo željni pažnje" ili da treba "samo da izađu iz depresije".
Ah, da. Ovom delu posta sam se najviše radovao. Jedna od onih stvari gde ljudi vole da se prave pametni i iznose mišljenje o stvarima o kojima nemaju apsolutno nikakvog uvida. Deo gde mogu da se osećaju moralno superiornije od drugih i samim tim osećaju se bolje povodom sebe.
Tvoje anahrono shvatanje porodičnih vrednosti, velikom merom pod uticajem hrišćanske dogme ("Poštuj oca svoga i majku svoju" kao vrhunski imperativ), te je navelo da napišeš tako nešto. Zaista nisam ni očekivao ništa drugo. Ali ovo je realnost (i govorim uopšteno, ne samo o mom ocu): šta ako su roditelji čisti kreteni? Roditelji mogu da budu (i često jesu) čisti kreteni. Da li onda zaslužuju ljubav i poštovanje? Vidiš, po mom neskormom mišljenju, poštovanje nije nešto što je imanentno, već mora da se zasluži. Autoritet ne bi trebalo da se nameće, autoritet se zaslužuje.
A što se tiče konkretno mog slučaja, AKO si već toliko radoznao, moj otac je jedno funkcionalno retardirano stvorenje. Američki izrazi "redneck" ga savršeno opisuje. Moja duboka mržnja prema njemu ima svoje mnogobrojne korene koje neću da iznosim ovde, jer se ne bih osećao baš najprijatnije (čak i kad je u pitanju ova poluanonimnost). I ne, ne učestvuje u mom finansiranju i hranjenju, stoga ne osećam ni trunku krivice ili hipokrizije.
Ali recimo da mi je on uzor kakva osoba nikada NE želim da postanem.
vlasuljar kobjasnijo lolo
Desi Vlasnirbarnere sto godina jebemu dete!
Verovatno je bio u banani.
To je retardirana frojdovska teorija.
I ne bih da izigravam psihologa, ali mislim da tvoj problem Branislave svoje korene vuče iz odnosa tvog oca prema tebi.
EDIT: A šta misliš o svojoj majci? Isto ukratko, ne moraš da elaboriraš?
Tek OVO je retardirana frojdovska teorija.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23206116.jpg
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23206028.jpg
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23205636.jpg
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23206354.jpg
Valsinarb nema pišu, sise mu se njišu. Na na na na na na na na. Treniraš li šta Brane? Koja ti je omiljena knjiga, pisac? Šta misliš o učešću Srbije na OI, kako ćemo proći? Ima li života na drugim planetama? Kaže li se planetama ili planetima? Voliš li istoriju? Šta slušaš od muzike? Kako si inače, ba?
Dobro, osim što sam pun neispunjenih želja, nepraktičnih ideja i kontradiktornih osećanja.
Биће интересантно.
Kako se ova tema pretvorila u analizu ličnosti pokretača teme?
Da li je više od dva autora pokušalo da odgovori na pitanje iz uvodnog posta?
ček bre, imam neki dežavu... zar nije već bila neka vaka tema sa vakim uvodnim postom...? ljudi, stvarno smo počeli da se vrtimo u krug ovde...
Istrosile se sve teme lololo.
pa vidim ja... zlo i naopako...