Penetracija u psihu

1. Бранислав је у ствари биће пуно љубави.

2. Na moju veliku žalost, ja ga razumem. Ali opet, lepo rekoše da si razmaženo dete.
    Pre jedno 15 godina sam imala sociopatski pogled na svet, mrzela pola planete jer su svi glupi (dobro, ne pola, bar 90%), ograđivala svoje dvorište da nijedno pogano stvorenje plitkog uma ne uđe u njega. I očigledno, imala previše vremena da piljim u plafon postavljajući sebi pitanje da li ću ikada posedovati potrebne socijalne veštine da komuniciram sa tim crvima koji gmižu oko mene. Jer sam ja naravno načitana, pola vuJaKlije znam skoro kao Vendi, obilato koristim svoje impozantne intelektualne kapacitete da naturim ostatku planete da treba da mi se klanja.
    E onda sam otkrila lepote alkohola i plitkog uma. Sere mi se od pomisli na ženske priče o farbi za kosu, idu mi na kurac nadrianalitičari političke situacije u Burkini Faso. Šišam rasne pupoljke ruže u svom dvorištu i glumim društveno prilagođeno biće. Jerbo me 1. u mesecu čeka kirija, 120 računa i pun kurac drugih obaveza. Slavu ću poneku da eskiviram, povremeno ću se osmehnuti na seljačko pitanje kad ću da se okotim i žustro ću ući u šuplju raspravu o politici. Jer je čoveku svojstveno da je društveno biće. Jebote, prognoza vremena služi tome da o njoj pričamo kad potrošimo sve ostalo. Ali ti te životne visine još nisi dosegao, a to je da uspeš da komuniciraš sa bilo kime ko stane ispred tebe.
    Zato sebi više ne postavljam pitanje zašto sam ja ja. Da sam bolja ne bi valjalo. Boli me kurac, meni se sviđa šta vidim u ogledalu.

3. Zašto sam ja - ja?
    Ne znam, i suviše često se jedem zbog toga. Zašto nisam bolja? Zašto nisam smelija? Zašto nisam zrelija? Zašto ovo, zašto ono... Sama sam sebi najveći neprijatelj, i to sam prekasno shvatila. Nisam ništa postigla, ništa završila u mom životu kako sam htela. Ali očigledno nisam nikad bila u tvojoj poziciji, jer sam imala društvo, kakvo-takvo.
    Ali Jezz je objasnila sve ovime:

Zato sebi više ne postavljam pitanje zašto sam ja ja. Da sam bolja ne bi valjalo. Boli me kurac, meni se sviđa šta vidim u ogledalu.

4. jeste mu pomogli?

mrzi me da citam, brate 6 strana, sedas, jebem li ga koliko....

tesko da mu mozete pomoci jer on i ne trazi vasu pomoc...njemu je samo dosadno..dete se izigralo sa svim igrackama pa nema sta da radi...

Branislave, sine svima odgovaras na postove samo mene ignorises...

osecam se tako inferiorno, sto me tvoj blistavi um nije ni primetio...

a kad se malo zamislim zabole me patka...:)

ajd da dodjes do igraonice, kod mene...ima svasta nacicemo ti neku zabavu, sta znam, ako bas ne podnosis ljude ima da je zatvorimo samo za tebe...

ja bih ti ipak doveo neku cupiku da je napamprcis u lavirintu ali ako mislis da ti to ne treba, okej...

5. Исти мој проблем, ал' трудим се да не размишљам о томе, покушавам на разне начине да одвраћам мозак од размишљања...

6. Јел' ради овде неко нешто или сви само мисле?

7. Ja penetriram!!11

8. ajd da dodjes do igraonice, kod mene...ima svasta nacicemo ti neku zabavu, sta znam, ako bas ne podnosis ljude ima da je zatvorimo samo za tebe...

Какав надасве људЦки предлог! :ШМРЦ!

А тек ово! Победило је! Емоције из мене куљају!

ja bih ti ipak doveo neku cupiku da je napamprcis u lavirintu ali ako mislis da ti to ne treba, okej...

9. Interesantna tematika. I još jedan primer najkvalitetnijeg patišpanja koji naš dragi Bane pokušava da posluži svojoj "braći" sa Vukajlije.

Čoveče...Tvoj vokabular je tvoja stvar. Tvoj pogled na svet je tvoja stvar. Tvoja seksualnost je tvoja stvar. Tvoj cinizam je tvoja stvar. Nedostatak sopstvenog duha je tvoja stvar. I na kraju - i bez i najmanje namere da budem ciničan - TVOJE CEREALIJE SU TVOJA JEBENA STVAR!

Zašto sam ja ovaj pakosni kreten koji gleda na druge ljude kao da su đubrad?" Jer to sam ja.

Jel' ti misliš da je ovo KUL? Zar stvarno smatraš da će te bilo ko smatrati ozbiljnim kada pročita ovo tvoje, pretpostavljam sa ogromnim ponosom, napisano priznanje?

Srdačan pozdrav.

The Prof

10. Кад сам прочитао први пост овај лик ми паде на памет. Па само да поделим асоцијацију са колегама Вукајлијашима:

http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/215502/i/1/brejvik.jpg

http://www.vijesti.rs/sajt/doc/Image/novosti_sr/svijet/2960_vest_brejvik.jpg

Додуше, шта знам, има у томе свему и мало истине, али претерујеш, умишљајући да си изнад свих. Иако је 80% људи у том мехуру сигурности и групног мишљења, од чега се ја најискреније грозим.

11. Ne smetaju mi glupi ljudi, smetaju mi teški pesimisti (ako nisu i to prevazišli) poput Sasvim Nebitne (tj. njenog komentara), takvim ljudima želim da se slatko samoubiju na najkreativniji način koji mogu da smisle i tako iskažu svoju inteligenciju.

12. Ne smetaju mi glupi ljudi, smetaju mi teški pesimisti

Jer kao što rekoh uvek tripuju da su pametni zato što su nesrećni.

13. Izgleda da autoru teme neobično imponuje činjenica da svi ovde vrše njegovu psihoanalizu, ali nije to poenta teme. Razlog što se ista razvila u tom smeru jeste što je on previše ugradio sebe u objašnjavnje stanja za koje ga zanima da li postoji i kod drugih.
    Uopšte, loše je na internetu izložiti bilo koji svoj problem, jer ćeš uvek, ali uvek ispasti slabić koji nije u stanju da se nosi sa životom. A pošto svako misli da su baš njegovi problemi,najveći, nastaje konflikt sa "životnim snagatorima" interneta.

Да кренемо. Ок, стање је го курац. Да се разумемо, иако ћу звучати надмено, 95% људи сматрам глупима. Овде је јако слична ситуација. Са једно стотинак капирам да је могуће попричати, а неки су и много кул. Е сад, није проблем у томе, него је проблем то што икога таква ситница спутава да се социјализује, блеји са неким другим, њему равним људима и остало. Проблем је у том дркошком погледу на свет. Ако се осећаш лоше, јебига, реши то некако. Нису ту криви други људи, ту си сам крив. Јебига, не могу да кажем ни да сам песимиста, ни да сам оптимиста, једноставно, сам јебени ментол, деси ми се да се убедачим, али након три минута сам у стању да потпуно ту лошу мисао окренем у истом правцу, али супротном смеру. И никада не може да ми се деси да будем у мрачној соби плачући над својом судбином. Не иде. Али сам ЈЕБЕНО нашао екипу људи које сматрам прилично једнакима са мном и која је таква да чим неко падне, други га понесу. Џезила је све то, такође објаснила. А то што је неко већ умишљен до те мере да трипује да је и изнад људи који су по интелигенцији и информисаности јако близу њега, је већ тотално лоше пројектовање слике и то човек (објекат који посматра) да реши са собом.
    И не, не сметају мени песимисти, чак су ми прилично готивни. Имају добру причу.

14. Брејвик јебени. Чуо сам да много плаћају да идеш тамо и играш шах са човеком јер се плаше да га изолују. Требало би размислити о томе. лолек

15. Banem ovde čisto da vidim da li se neko opet raspravlja i pogledah ovaj komentar.

Pre jedno 15 godina sam imala sociopatski pogled na svet, mrzela pola planete jer su svi glupi (dobro, ne pola, bar 90%), ograđivala svoje dvorište da nijedno pogano stvorenje plitkog uma ne uđe u njega. I očigledno, imala previše vremena da piljim u plafon postavljajući sebi pitanje da li ću ikada posedovati potrebne socijalne veštine da komuniciram sa tim crvima koji gmižu oko mene. Jer sam ja naravno načitana, pola vuJaKlije znam skoro kao Vendi, obilato koristim svoje impozantne intelektualne kapacitete da naturim ostatku planete da treba da mi se klanja.
    E onda sam otkrila lepote alkohola i plitkog uma. Sere mi se od pomisli na ženske priče o farbi za kosu, idu mi na kurac nadrianalitičari političke situacije u Burkini Faso. Šišam rasne pupoljke ruže u svom dvorištu i glumim društveno prilagođeno biće. Jerbo me 1. u mesecu čeka kirija, 120 računa i pun kurac drugih obaveza. Slavu ću poneku da eskiviram, povremeno ću se osmehnuti na seljačko pitanje kad ću da se okotim i žustro ću ući u šuplju raspravu o politici. Jer je čoveku svojstveno da je društveno biće. Jebote, prognoza vremena služi tome da o njoj pričamo kad potrošimo sve ostalo. Ali ti te životne visine još nisi dosegao, a to je da uspeš da komuniciraš sa bilo kime ko stane ispred tebe.

Apsolutno jebeno sve potpisujem osim dela gde treba da se okotim.

16. ček malo, ako 90% ljudi misli da je 90% ljudi glupo, što i jeste slučaj, a ne misle to za sebe, znači da postoji više ljudi nego što je ljudi, a onda je stvarno tih 90% koji misle da je 90% glupo glupo, jer očigledno ne znaju procente lolo

17. Ovo mi izgleda kao dva čoveka koji stoje, pričaju i u sebi misle ''Bože, kako je on glup, zašto ja pričam sa njim?''

18. Jedno išo ja da ručno berem kuruz kod komšije Sime. Nabro ja jedno 8-9 sepeta i taman kad sam istovaro deseti sepet pade mi noga preko rude od prikolice na koju sam popeo i istresem sav kuruz iz sepeta pored prikolice. Bilo mi mrsko da ga pokupim i odem ja da berem sledeći sepet. Kad sam došao sa sledećim sepetom čeka komšija Simo i pita: Jes ti istreso kuruz pored prikolice?
    Taj dan sam se povukao u sebe i počeo da preispitujem suštinu svog postojanja.
    Posle par godina, zove mene komšija Simo i pita da mu opet pomognem obrati kuruz. Kaem ja njemu: Mrki, nema teorije. Ako budeš vršio šenicu zovi, al na kuruz ne dolazim.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.