Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. Hahaha, jebote koji ste vi dokoni ludaci! :D

2. Ja mislim da smo im kobjasnili. Podigli su sve sisteme odbrane. Kada spuste gard opet ulećemo, a do tada, odoh napisati neku ozbiljnu slengaru tamo.

3. HRTAT Podigli su sve sisteme odbrane. TATRH
    Posle neviđenog hakerskog poduhvata, nakon koga je i autor akrobata logično dobiJo počasni nik StrajaZG...
    Zaista se ponosim ovim , Stefane javi se kasnije na Pvt da ti objasnim tehničke detalje, možda je i Vuka u opasnosti :)

4. E ljudi a banite pa ostavljajte ponekad neki kul komentar kao što je "divno" na onu prvu defku što stoji fejsara. To objave. Pa ih smaramo tako. Ja sam već bacio koment.

5. Ostavio "kul" komentar...
    Džoni pazi ovo, i obrati pažnju na 2. komentar :)

6. Džoni pazi ovo

To je ona ladno. Odavde kupi fore. Plagijator lololo

7. evo je izbacila novu defku! živ je Žare ipak!

8. Можда да пробате мало са хип-хоп жаргоном... Изгледа да петри то највише лежи. :)

9. Pa ne znam....treba čekati da spuste gard i onda zum ponovo lololo

10. Napisah žargon al nije objavila

Bože Petra
    Kaže se kad Petra obriše sve komentare

Bože Petra što obrisa sve komentare

11. Ja sam sada napisao kanta kao guzica i nije objavila.
    Petra je Gej i tačka.

12. Probaj: "Za dom spremni" xaxaxax Ak ne spremni spremte se, spremte...
    xaxaxaxaxaxax

13. i ja sam đoni napisao i kantu pa mi nije objavila nego mi objavila ovu prdaru....
    realno lakše ovde na vuki dobiti odabranu nego na žaretu objavljenu....samo se kvalitet traži tamo

14. Suvi kvalitet se traži na žargonautu...meni više neće da objavi šta god da napišem. ALi ja pišem. Bacio sam 15 defki poslednjih 15 minuta...i još ću lololo

15. Idi na prvu stranu

16. Johnny Kurajber - Abraxus zargonauta

17. Gledao sam prvu stranu, ali vidim da se preselilo i na fejzbuk, a vidim pise i nesto za PETA-u pa da vidim o cem je rijec.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.