Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. ajmo otič na neki forum gde se okupljaju one sline iz PETE i sličnih organizacija i suptilno da ih poprckujemo...kao ''pa šta ima veze što je crko galeb u dunavskom parku, kolko ljudi nema šta da jede...'' al u početku da ne budemo ovako ogresivni ko na Žaretu

2. Poslednji Bok od vašeg hlapeca, StrajeZG...

3. Pozdrav Strajo Kompa, mada ja im pišem još jedan mail.

4. http://www.facebook.com/groups/272451723537/
    HO HO HO HO

Ne tugujte saborci!

EDIT: Piša, moraju da te puste u grupu...

5. ХРТАТ ajmo otič na neki forum gde se okupljaju one sline iz PETE i sličnih organizacija i suptilno da ih poprckujemo...kao ''pa šta ima veze što je crko galeb u dunavskom parku, kolko ljudi nema šta da jede...'' al u početku da ne budemo ovako ogresivni ko na Žaretu ТАТРХ

Тај фазон.

6. Napisao sam im mail

Dragi admini Žargonauta,

Uopće vam nije guba to što se ponašate tako nekul i nefrendovski.

Mi smo se trudil da vam pomognemo i razmrdamo sajt, a dobil smo brisanje i gušenje slobeode govora i svake reči koje napisasmo. Stvarno ponekad pomislim da vas boli čvabalo za ljude koji žele definira sleng, a ako vas svrbi senfara i hoćete da dobijate močugu u kroasan, a nema ko da vam je da. To je vaš problem zar ne?

Žao mi je što ste taki nacisti i što nam niste dozvolili da uživamo na tom fino zamišljenom mestašcu koje ste upropastili vašim ponašanjem.
    Uživajte i ližite jedno drugom mošnice, kao i gljive, guč, blato i fabriku čokolade.

Pozdrav.

7. Džoni, objasni dijevojci da je malo šale neće ubit, već da samo može pospešit penetriranje sajta, u ćemu ćemo i mi doprinet. Oćigledno je da ona želi napravit neki ozbiljni riječnik urbanog i stručnog žargona, umesto da naše iskustvo upre u svoje dobro.

8. http://www.facebook.com/groups/272451723537/
    HO HO HO HO

Ne tugujte saborci!

Ма не сееееери! ОПАААА за ЖаРгОнАуТ!

9. Johnny Kurajber
    Napisao sam im mail

Dragi admini Žargonauta,
    Uopće vam nije guba to što se ponašate tako nekul i nefrendovski.

Mi smo se trudil da vam pomognemo i razmrdamo sajt, a dobil smo brisanje i gušenje slobeode govora i svake reči koje napisasmo. Stvarno ponekad pomislim da vas boli čvabalo za ljude koji žele definira sleng, a ako vas svrbi senfara i hoćete da dobijate močugu u kroasan, a nema ko da vam je da. To je vaš problem zar ne?

Žao mi je što ste taki nacisti i što nam niste dozvolili da uživamo na tom fino zamišljenom mestašcu koje ste upropastili vašim ponašanjem.
    Uživajte i ližite jedno drugom mošnice, kao i gljive, guč, blato i fabriku čokolade.

Pozdrav.

Чвабало само у првом плану... Стварно су сомови кад неће да сарађују.

10. Ipak ima tamo nešto učlani se na grupi. Ali ne bih sa ovog fb naloga da uđem. Ima čak i lare, hahaha. Samo su nešto neaktivni od januara, ali verujem da adminima grupe izlazi u obaveštenjima kad neko postuje ili uđe u grupu.

Džoni, baci joj malo šibenskog šmeka, odma će popusti :)

11. Takoe! Žargilni za vijećnika!

12. Ajmo da fejzbučimo žargonaut! U boj, u boj , za narod svoj!

13. Rodila se nova religijska struja na sajtu! Pored Radeizma tu smo i mi Žargonauti.
    Istrebljuju nas ko Jevreje al ne predajemo se! U slavu za Žareta!

14. ја посло риквест

15. лоло тамо све неке матур чке

16. Krstim se i vrištim koliko niste normalni i ženski i muški sa Vuke. Jebeš mi sve ako Petra ne ode i obesi se o prvo drvo na koje naleti posle ovoga što ste joj uradili u ova dva dana. :)

17. davide kad upaneš sve nas redom dodaj, kad budemo slali rikvestove, da se infiltriramo i preuzmemo grupu!

18. Nisam se ovoliko smijao još od kad sam prvi put banuo na Vuku :)

19. важи само немојте онда да пошаљемо превише риквестова схватиће да је инвазија

20. можда пошаљем приватну поруку јасни лоло админу жентурачи некој да ме пусти

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.