Žargonaut - izmišljanje hrvatskog slenga

1. hahahahahahaha

a onda kad je naš zvonimir boban pesnicom udario onog četničkog policajca nogom u glavu…eee nekad su nam igrači bili svecka klasa a i sad su svecka klasa

ajme meni Isuse Bože!!!2141 ahahahaha

2. Јој, ја сам написао неку небулозу чим су направили сајт, не знам сад како да је нађем. Ваљда сам дефинисао Жгадија. :)

EDIT: хахаха ево је, која небулоза мајко мила http://www.zargonaut.com/zgadija

3. Ja sam danas napisao još jedno deset defki nego čekam da se buđava Petra pojavi više na sajtu i objavi. A do tada....napisaću još koju.

4. колко је ретардиран сајт мртви треба одобрење да се чека а има нас 40 са вукајлије и седморо хрвата иначе срањчуга од сајта и још оће да јој буде посета маму јој јебем лоло

5. Mama ovaj plee(kruh) je žgadija, žgad mi da ga jedem.

АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА

ПЛЕЕ

6. Био сам припит кад сам састављао то за жгадију :)

7. Жаргонаут Ол Стар Ногомет
    лололо

8. Ovo je skica vaše prijave:

Riječ ili izraz: Brusić

Objašnjenje:

Deo odevnog predmeta

Za kaj si tolka krava? Skini bar brusić da ti liznem bradaje ako ne daš 'čke.

Mjesto*: Split

Vrsta riječi: imenica

Dobna skupina: 15-45

Sinonim:

Standardna riječ/izraz:

Unos će se objaviti sa ovim oznakama:
    razno

Unos će se objaviti pod slovom:

9. Unos će se objaviti pod slovom:

Ђе је овдје логика? Ако је дефка или како се на том курцу већ каже, на слово Р, може изаћи под словом Б. Ниђе логике браћо.

10. pa će neka da prđe.

Tačno tako !!! :)

Ali zar ne smatraš da nije lepo sprdati se sa likovima čiji pokušaj da rekreiraju neponovljivost Vukajlije deluje pomalo retardirano ?

Čuj Žargonaut ? ... Mogli su ga nazvati i ciciban, kaj ne ?

11. Ali plee dominira žargonautom i pojebao ga je, da bolje kažem mrknuo na više nivoa.
    Pišite, zatrpavajte, ranije ili kasnije morače nešto d aobjave.

PETRA DECXKO OBJAVLJUJ!!!!!!!!

12. Ovo im je inače verovatno najveća poseta u istoriji sajta lololo

13. Što ste takvi? Pustite ljude da žargonuju. Kužiš stari?

14. Izgleda da je Petra pobegla sa sajta.

15. Inače ovde imate i mail na koji možete pisati ljudima iz Žargonauta. Ja sam već napisao jedan podugačak lololo
    http://www.zargonaut.com/o-nama

16. Nije pobegla sa sajta; eno je izbacila reč "plavica" na konto reč "šljiva". Onu što je rekla da je dečja pa neće da je definira al je neko od vas istrolovao da je ok.

17. Da, ložili smo je da je taj izraz do jaja, ali izbacila je to još danas pre podne. Maksimalno je smaramo na toj defki.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.