Одем ја у пекару у Босни и кажем дај ми бурек с месом, а продавачица ме бледо гледа. Ја онда одем кући, легнем да спавам и кад се пробудим запитам се "ЗАШТО САМ ЈА ЈА?" Не у смислу зашто сам рођен у Србији, а једем турску храну, већ у смислу зашто сам ја пакосни кретен који ствара поделу међу бурецима где је нема.
odem ja u pekaru i kazem daj burek s mesom
nema
daj burek sa sirom
nema
daj burek sa zeljem
nema
daj prazan
nema
pa jel ima nesto?
nista vala, a u tebe? a i ovo je apotekara, disleksicaru.
YouCantHandleTheTruћ
Одем ја у пекару у Босни и кажем дај ми бурек с месом, а продавачица ме бледо гледа. Ја онда одем кући, легнем да спавам и кад се пробудим запитам се "ЗАШТО САМ ЈА ЈА?" Не у смислу зашто сам рођен у Србији, а једем турску храну, већ у смислу зашто сам ја пакосни кретен који ствара поделу међу бурецима где је нема.
Ne znam čemu ovolika priča. Ako je okruglo i seče se na trouglove, onda je burek. To je to.
Paaa, ovo je i meni negde palo na pamet, al' rek'o bolje da ja sačekam da to neko drugi napiše. :) Jebemumater, to što je urolano kao zmija u tepsiji je pita, kakav crni burek.
Može li iko meni dobjasni poentu praznog bureka? Uopšte mi ne ide u glavu kako neko može to da jede
Plus še'set pet. To i zeljanicu ne bih pojeo pa da mi platiš (manje od 50 kinti). Ja sva ta sranja zovem burek, i smesom, i ssirom i cupiburek. Samo je jedino cupiburek gomno. I onaj sa zeljanicom. I prazan. Prazan burek nije burek, on je prazan.
kao punokrvni bosanceros i neko ko je ove godine svaki drugi dan mlatio po 2 bureka, sa mesom ili sirom, moram da kazem da burek sa sirom nije sirnica. Ni slagana ni motana. burek mere bit sa sirom i sa mesom. ostalo je smece u pak-papiru. prazan burek je pak papir bez smeca.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
LEMAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
gde si 100 godina?
pozdrav za tebe i tvoju lepsu polovinu....:))
des jave, kućo stara! evo pomalo, pričam o hrani, ko i uvek... fala za pozdrav, računaj na otpozdrav :) ša ima kod tebe? kako igraonica? žena, deca?
Postoji li tamo kod vas Burek ispod sača?
odem ja u pekaru i kazem daj burek s mesom
nema
daj burek sa sirom
nema
daj burek sa zeljem
nema
daj prazan
nema
pa jel ima nesto?
nista vala, a u tebe? a i ovo je apotekara, disleksicaru.
Vidi ga profesor.
Kao što rekoh, ništa bez mesa.
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAA.... Valsijukenthedldtruć90!
Jedina legitimna podjela bureka je: burek sa fasiranim mesom, burek sa sjeckanim mesom, burek pravljen od crijeva.
igraonica mrtvo, nije sezona...al bice od septembra, zatrcali smo se sto je bitno...nisam mnogo ni puko ove godine, tako oko 2 iljade...
a deca super fala na pitanju, dosla mi i ova najstarija pa malo nece da slusaju..
kad smo kod dece lemajic, jel se planira nesto kod vas?
ako nije suvise intimno i indiskretno?
Paaa, ovo je i meni negde palo na pamet, al' rek'o bolje da ja sačekam da to neko drugi napiše. :) Jebemumater, to što je urolano kao zmija u tepsiji je pita, kakav crni burek.
Plus še'set pet. To i zeljanicu ne bih pojeo pa da mi platiš (manje od 50 kinti). Ja sva ta sranja zovem burek, i smesom, i ssirom i cupiburek. Samo je jedino cupiburek gomno. I onaj sa zeljanicom. I prazan. Prazan burek nije burek, on je prazan.
gdej si Elek?
sta je bre ovo, vratila se 2010? tu elek, tu lemaja, fali Dank i Cica....
a ovi pricaju da ce nas vrate u 1990....
e pa superiška, važno je da se nešto raducka, a vremenom će i da uzeti :)
ma šta ti pada na pamet, pa ja tek 23 napunila, ima vremena ihaj! ;)
evo daam kazem nesto za prazan a i za bilo koji burek...
Pekara Ceda, kod Kalenic pijace, nije sto je moj kum al najbolji burek u gradu a i sire....
Nek nas vrate, ja sam tad imao dve godine lolo
BUREKA I ČVARAKA.
i to sto kazes lemajic, ima dana....
Elek, ja poceo da skupljam paravojsku, al slab odziv...
a racuno sam na tebe, imas oma cin Majora...na ratno iskustvo...
Znaš kako, znam da bežim ako zagusti. A mogu i da držim obuku, nije problem.
kao punokrvni bosanceros i neko ko je ove godine svaki drugi dan mlatio po 2 bureka, sa mesom ili sirom, moram da kazem da burek sa sirom nije sirnica. Ni slagana ni motana. burek mere bit sa sirom i sa mesom. ostalo je smece u pak-papiru. prazan burek je pak papir bez smeca.
JA BIH SAD U INAT POJEO DESET SARMI.
ja bih sad zainat pojeo palacinku.......
cek, cek, pa ja i jedem palacinke....