moja baba kad se dobro istripuje nešto ona napravi tako dobar burek sas mladi praziluka, da susereš kolko dobar! kaki vaši bureci smeso, ssira, pečurke,pavlake i ostalke čke materine, spraziluka dumreš kolko dobar. mislim, to je burek spraziluk, nije ni smeso, ni ssira, već spraziluk je taj burek.
seče se na trougao elek, mora da je burek, a i baba kaže:
napravila sam ti burek s praziluka da doručkuješ koćeš da ješ, konećeš nemoreš, crkni gladan.
Бурек је бурек, небитно да ли је унутра сир, месо или псеће говно. Тако да постоји бурек са сиром, месом и осталим глупостима (нису вредна помена). Бурек је карактеристичан баш због тог теста.
А да се не лажемо, реч "бурек" је турцизам и значи пита. Што значи да је ова расправа бесмислена. Е сад, то што код Босанчероса бурек значи једно, а код нас друго. То је друга ствар. Бурек је трве квлт. Једном у Словенији сам хтео да ми јебем мајку кад сам узео "босански" бурек, а они ми увалили неко говно (нешто као посан бурек, нема масти да је осетиш, а не да цури низ браду). Словенци зашто сте децхки децхко?
Ево превод са турског. Ко разуме, схватиће.
Борек, отворен је између различитих материјала у тесто или тесто фило писирилебилен различитих облика је ствар стављања.
Једе кувано и ван Турске и ролнице су и даље уживали данашњи имена су:
Грчка: Бурекки (μπουρεκι) или пита (πιτα)
Албанија: штала или Боурег
Бугарска: Баниса (биурек Цуски Такође испуњена са белим сиром и паприке Цуски []..)
Бивша Југославија: Пита
Шта је друго име у вези са присуством у Босни и Херцеговини: Бурен-месо, кромпир и црни лук. Бундавера-тиквице, спанаћ-зељаница, и Сирница Кромпируша-кромпир-сир.
napravila sam ti burek s praziluka da doručkuješ koćeš da ješ, konećeš nemoreš, crkni gladan.
Баба зна знање!!!1 Пита са празилуком јебе! САМО БУРЕК СА ВИШЊАМА!
Palačinke sa prepečenom slaninicom, kajmakom, šunkom i ajvarom. I malo zapečeš...
moja baba kad se dobro istripuje nešto ona napravi tako dobar burek sas mladi praziluka, da susereš kolko dobar! kaki vaši bureci smeso, ssira, pečurke,pavlake i ostalke čke materine, spraziluka dumreš kolko dobar. mislim, to je burek spraziluk, nije ni smeso, ni ssira, već spraziluk je taj burek.
Eto, sad dođe Salmonel i poreče sve što se pisali... Ajd' sad sve ispočetka :P
Menščini da je to pita sa prazilukom.
Бурек је бурек, небитно да ли је унутра сир, месо или псеће говно. Тако да постоји бурек са сиром, месом и осталим глупостима (нису вредна помена). Бурек је карактеристичан баш због тог теста.
А да се не лажемо, реч "бурек" је турцизам и значи пита. Што значи да је ова расправа бесмислена. Е сад, то што код Босанчероса бурек значи једно, а код нас друго. То је друга ствар. Бурек је трве квлт. Једном у Словенији сам хтео да ми јебем мајку кад сам узео "босански" бурек, а они ми увалили неко говно (нешто као посан бурек, нема масти да је осетиш, а не да цури низ браду). Словенци зашто сте децхки децхко?
Ево превод са турског. Ко разуме, схватиће.
Једе кувано и ван Турске и ролнице су и даље уживали данашњи имена су:
Грчка: Бурекки (μπουρεκι) или пита (πιτα)
Албанија: штала или Боурег
Бугарска: Баниса (биурек Цуски Такође испуњена са белим сиром и паприке Цуски []..)
Бивша Југославија: Пита
Шта је друго име у вези са присуством у Босни и Херцеговини: Бурен-месо, кромпир и црни лук. Бундавера-тиквице, спанаћ-зељаница, и Сирница Кромпируша-кромпир-сир.
ovo je burek
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2007/09/24/10487/2401-Bosko-Karanovic.jpg
Баба зна знање!!!1 Пита са празилуком јебе! САМО БУРЕК СА ВИШЊАМА!
To je baba ololo
GLAVNI SASTOJAK ZA DOBRU PITU JE BABA.
Trućko poder'o.
NIKAD, al' NIKAD gurmana od vas, još uvijek se koljete oko ovoga.
Bolje id'te i pojed'te burek, da smirite strasti.
Jebes burek, nadjite negde komplet lepinju i necete vise znati kako se zovete.
Da jebote, vi Srbijanci ni normalne lepinje nemate!
al zato imamo najbolju proju!
ĐE TU MESO?!
Jesi cula za komplet lepinju sa prsutom?
Misliš svršutom?
BUREK JE SA JOGURTOM!
Sele, aj da ti oprostim sto si me u vise navrata nazvala pickom, ali da vredjas bozansku hranu...
ALI SA ČIIIIIME??!?!?