Omiljeni autori na Vukajliji

1. Sigurno postoje autori koje volite i koji su vam omiljeni. Napišite svoj top 3 omiljenih autora na Vukajliji.

2. Maja Pi, Straja, Smare

3. anchy, definitivno

4. Mada, spisak je poprilično dugačak. Baš onoliko koliko ih pratim a izdvojila sam troje koje su mi prvo pali na pamet.

5. Šta ste bre zinuli na nju?!

6. Slobodno, ja se ne ljutim, meni je sve ovo zezancija:)

7. anchy, definitivno

kao da sam ja ovo pisao!

8. anchy:) дефинитивно, пошто силује форум споменар темама.

9. Френки Делевра.

Може лок.

10. Ја.

Може лок.

11. štrumfastična tema!

može lok.

12. Zasto ovu Anu ne banujete zbog spema. Siguran sam da to stoji u zakonu nekom.

13. seljak veseljak ftw!!!!

14. Ispravka Johnny, simeSrbin.. On pre svega stavlja svoju nacionalnu pripadnost u prvi plan a zatim svoje ime, kakav patriota, kakva veličina, moralna gromada.. Došao, bio jedan dan i otišao u pravcu zalaska sunca...

15. Došao, bio jedan dan i otišao u pravcu zalaska sunca...

Ali ostavio neizbrisiv trag.

Ja se izvinjavam zbog greške, ali sime bi razumeo i oprostio mi jer smo oboje Srbi...

16. Anči oko moje ajd prvo pregledaj kakvih sve tema ima na forumu pa onda oprobaj da otvoriš neku koja još nije otvorena, nemoj više ponavljati teme ljubi tebe tvoj Remac.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.