Ко последњи побједник 127

1. Ja se s ovim mojim kebam retko, odmah počne da se dere kao blesav i preti koječim.

2. Igraju trule kobile!

3. Јаре ањњњњњњњњњњњњ ♥ ♥ ♥

4. ТО ДУПЛИ БРАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

5. ooooo POBJEDA!!!!!!!!!!1

6. O TU SI fmn, kako je?

7. Nije loše :) Kako je kod tebe?

8. evo sad bolje ad sam malo uspio prošetati a da ne prouvam... inače, smor ovih dana, svi se negdje razbježali, a ja u bl :(

9. I ovde je smor, i ubi ova vrućina...

10. Ја читам проклету авлију ололо :)

11. kako smor, jebi ga, zar se sad nije raja vratila u loznicu sa faksova i to?

imam osjećaj da bi svi poletili na pljusak kad bi samo malo palo kiše... ko nekidan ja i moj buri na balkani i poče kiša i pljusak, vidiš narod se kupi da bježi a nas dvojica kroz masu trčimo da se kupamo :)

12. Сутра окретати јагње, приклат јагањац купљено пиво, чим се наложи ватра ето мене.
    И ОПААААААААА

13. ooo nači sutra vruća janjetina i ladna piva... i ne treba čoeku više :D

14. Buri, džaba ti sve kad je ovako vruće... :)
    Cokuliću, jesmo pozvani? :P

15. бури

ooo nači sutra vruća janjetina i ladna piva... i ne treba čoeku više :D

И то прослава што нисмо могли да уведемо воду у кућу :) шта би било да смо је увели :)

16. hahhaha dupli, jes vala :)

Cokuliću, jesmo pozvani? :P

normalno, krajišnici su uvijek dobrodošli na janjetinu, a ti sa mnom :) još ako drina ne pomogne da se rashladimo, spasa nam nema :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.