Неш се купати у Дрини тамо је прљаво ради кретена. А ретардирани љубоморни ђедови кроз чије двориште протиче Рзав сипају којекакве курце да нас потрују да се не купамо. Пола нас је фасовало обољења коже :)
А што се тиче јањетине сви сте позвани, још ми долази неки ујак прави крајишник, за добар дан ти гајбу пива ували у руке. Краљ.
Неш се купати у Дрини тамо је прљаво ради кретена. А ретардирани љубоморни ђедови кроз чије двориште протиче Рзав сипају којекакве курце да нас потрују да се не купамо. Пола нас је фасовало обољења коже :)
А што се тиче јањетине сви сте позвани, још ми долази неки ујак прави крајишник, за добар дан ти гајбу пива ували у руке. Краљ.
ma jebeš kupanje, ad je janjetina tu :DDD
И то онај прави елемент, око 1100 метара надморске висине, одзвања кад се продереш пола сата ишшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш
E, hvala na pozivu ( iako sam se sama pozvala :)), ali doći ću neki drugi put kad se odlučim za jednu turu preko Drine do Krajine :))
Позвани сте :)
pa to, fmn, neki drugi put, kad naiđem i ja ću na janjetniu sa duplim đe god :D odo gledati odbojku :)
Е то дупли, има једна добра код нас зове се ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ ОЛОЛО :)
Па кад свратиш идемо :)
Pobedaaa!
zdravo
Roso, jesi izučio nauke? :)
ма де
као сео да учим и цео дан размишљао о животу лоло
имам 15 дана за то време морам
одо сад спватати
лаку ноћ
Aha, ajde, laku noć :)
Ау мени, напољу 42 а ја поред ватре окрећи :)
http://www.dodaj.rs/f/47/9Z/2ICDpOVf/dsc00132.jpg јагањааааааааааац
izgora, dupli, jebo te lep... okrećiiiiiiiiiiiiiii.......
Samo da vas pozdravim, neću se zadržavati :)
исто
Знаш како је испало, ухххх. Врућа јањетина и ладан лав :)
Pobedaaa!
Drva mora da su bukova.