Ко последњи побједник 127

1. Неш се купати у Дрини тамо је прљаво ради кретена. А ретардирани љубоморни ђедови кроз чије двориште протиче Рзав сипају којекакве курце да нас потрују да се не купамо. Пола нас је фасовало обољења коже :)
    А што се тиче јањетине сви сте позвани, још ми долази неки ујак прави крајишник, за добар дан ти гајбу пива ували у руке. Краљ.

2. ma jebeš kupanje, ad je janjetina tu :DDD

3. И то онај прави елемент, око 1100 метара надморске висине, одзвања кад се продереш пола сата ишшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

4. E, hvala na pozivu ( iako sam se sama pozvala :)), ali doći ću neki drugi put kad se odlučim za jednu turu preko Drine do Krajine :))

5. Позвани сте :)

6. pa to, fmn, neki drugi put, kad naiđem i ja ću na janjetniu sa duplim đe god :D odo gledati odbojku :)

7. Е то дупли, има једна добра код нас зове се ИПАК СЕ ОКРЕЋЕ ОЛОЛО :)
    Па кад свратиш идемо :)

8. Roso, jesi izučio nauke? :)

9. ма де
    као сео да учим и цео дан размишљао о животу лоло
    имам 15 дана за то време морам
    одо сад спватати
    лаку ноћ

10. Aha, ajde, laku noć :)

11. Ау мени, напољу 42 а ја поред ватре окрећи :)

12. izgora, dupli, jebo te lep... okrećiiiiiiiiiiiiiii.......

13. Samo da vas pozdravim, neću se zadržavati :)

14. Знаш како је испало, ухххх. Врућа јањетина и ладан лав :)

15. Drva mora da su bukova.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.