Ко последњи побједник 127

1. Појма немам, тамо је шупа са дрвима али смо ложили шљивом тј. грањем од шљиве коју је неки дан оборио гром, па да се не баци :)

2. vozdra... đe si marcipan, sto godina?

3. Da, može i tako. :) Neko bira posebno drveće zbog arome, ali ne razumem se baš u to. Šljiva nije loša.
    Zdravo, zdravo! :) Evo, odmaram, svratila da vidim šta ima. Preselili se u drugu igru, ako. Pobedili autsajderi neki. :)

4. ма која арома, дај да се крка јањетина :)

5. I to što kažeš, nije mi jasna ta teorija sa drvećem. Kao, ako krenem da pržim jaja na trešnji to će biti bolji ugođaj nego na struju. Hmm, u stvari, hoće.
    Ima da krenem u biznis... HOT DOG NA SHLJIWI. I domaće i ziljavo da jede. :)

6. Дај да се крка, остало није битно :)

7. E da, krkanje uvek gratis! :)

8. JA DO POBEDE!!!!!!!1

9. ДУПЛИ ДО ПОБЕДЕ!

10. Pa nećemo tako.

11. Зз. Хи, асл ?

12. Budi pozdravljen!

13. Sve sam te razumeo.

14. 19 м Руссиа
    Кен ај фак ју ?

15. Aj kent razumeti.

16. јеааах лол

17. U čemu je fora, nisam upućen?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.