Baš tako, a sukobljavamo se u još većoj pripizdini, tačno na pola puta između Mrkonjića i Šipova, uz pivo, a tamo sve bircuz do bircuza. :D
Pa jašta... ko još da se druži na suvo?! :)) Idem nešto pojesti... budem li čekala trešnje, neće ništa ostati od mene. :)
Tako je, idi ti jedi, jer ova nije nimalo seksi. http://itsmynewlife.files.wordpress.com/2011/08/281597_239308416100385_153122731385621_815994_2523241_n.jpg
Ahahahahhaha E, Šalabe, ko joj kriv kad se loži na bajke... :)
Ma svi se mi ložimo na bajke, samo dosta nas to ne priznaje. Ne znam zašto. Mašta je skroz kul, ljepše se osjećaš, zar ne?! :)
Pljujem ja mnoge klubove, ti grobarka pu :p Višegrad zakon za šipovo i mrkonjić
Lepo je, lepo... Dok se ne olupa o glavu. :)
Ja sam u osnovnnk napisao bajku da je profana koji je teški hejter pala na dupe i aplaudirala. Sad pišem rdjave eksere ovde.
Šalabe, jel on to mene pljunuo il mi se čini??? :))
opa, evo i mene... šta ima narode?
Op op! :) Đes buri? Nema ništa, evo nešto mislim da idem na spavanje... za bolje i nisam... Šta ti radiš?
Dobro veče prisutnima. U prolazu sam tek, ne ostajem na duge staze. Šta je novo kod vas?
evo gledim kako šarapova stenje, da prostiš :) bio malo po čaršiji i tako redom...
Ahahaha, pariš oči, m, buri? :)) Tarase, ako će ti biti lakše, odo' i ja...
Pozdrav, ljudi... Ja otišla, dosta smo Šalab i ja mračili... :)
Saće forgetka da navrati. Dobra noć onima koji ostaju. Sanjaj pobedu jacka!
aj jacko zop... parim, parim :)))
Ajde do pobede sa nama ti
JA!!!
AJDE IGRAJ I BORI SE!
Uuuu, mašala, al je bila gužva otkad sam otišla...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Baš tako, a sukobljavamo se u još većoj pripizdini, tačno na pola puta između Mrkonjića i Šipova, uz pivo, a tamo sve bircuz do bircuza. :D
Pa jašta... ko još da se druži na suvo?! :))
Idem nešto pojesti... budem li čekala trešnje, neće ništa ostati od mene. :)
Tako je, idi ti jedi, jer ova nije nimalo seksi.
http://itsmynewlife.files.wordpress.com/2011/08/281597_239308416100385_153122731385621_815994_2523241_n.jpg
Ahahahahhaha
E, Šalabe, ko joj kriv kad se loži na bajke... :)
Ma svi se mi ložimo na bajke, samo dosta nas to ne priznaje. Ne znam zašto. Mašta je skroz kul, ljepše se osjećaš, zar ne?! :)
Pljujem ja mnoge klubove, ti grobarka pu :p Višegrad zakon za šipovo i mrkonjić
Lepo je, lepo... Dok se ne olupa o glavu. :)
Ja sam u osnovnnk napisao bajku da je profana koji je teški hejter pala na dupe i aplaudirala. Sad pišem rdjave eksere ovde.
Šalabe, jel on to mene pljunuo il mi se čini??? :))
opa, evo i mene... šta ima narode?
Op op! :)
Đes buri? Nema ništa, evo nešto mislim da idem na spavanje... za bolje i nisam...
Šta ti radiš?
Dobro veče prisutnima. U prolazu sam tek, ne ostajem na duge staze. Šta je novo kod vas?
evo gledim kako šarapova stenje, da prostiš :) bio malo po čaršiji i tako redom...
Ahahaha, pariš oči, m, buri? :))
Tarase, ako će ti biti lakše, odo' i ja...
Pozdrav, ljudi... Ja otišla, dosta smo Šalab i ja mračili... :)
Saće forgetka da navrati. Dobra noć onima koji ostaju. Sanjaj pobedu jacka!
aj jacko zop... parim, parim :)))
Ajde do pobede sa nama ti
JA!!!
AJDE IGRAJ I BORI SE!
Uuuu, mašala, al je bila gužva otkad sam otišla...