Ко последњи побједник 127

1. nemaš ti tu šta jacko... đes kako je?

2. ... a i onaj kraj nje nije proš'o pored muška, ide a preklopio se ko zaboravilasamkakva puška! :))))
    Evo, danas je bolje... samo što nisam izašla na ispit, beš mu mater... al nije loše. :)
    Kako si ti?

3. civilna puška :)

depresivno... smrklo se već, a i neka kiša rominja... jedino me veseli i nasmijava mile
    http://www.mondo.rs/s258393/Info/ex-YU/Mile_Dodik_zagrevao_pesmom_pred_borbu_bikova.html

4. Ај ми нађите нешто од Едгару алан поу и оскару вајлду.

5. guglaj... ja više ništa ne znam...

6. Јеботе више има на Македонској википедији него на нашој.

7. Oskar Vajld je bio gej i ženomrzac i mnogo volim njegovog Lorda iz Dorijana Greja... I tako... :)
    Mogu ti prepišem sa korica knjige, dokona sam...

Joj, buri, kakvi su ovo dani, svi su nešto skenjani i nikakvi... Oćel više taj smak sveta?!?!?!

8. Знам да је био геј :Д Плави Очњак :ДДДД

9. Нашо, мого би лок ?

10. nije u mene žena... to mi još gore pada, da ona voli kišu i ovo vrijeme... ja kontam da ako ga bude, biće ljeti kad je ona vrućinština...

11. ja volim kišurinu, srećan sam tad :D

12. E blago njoj! Nikad nisam razumela te što vole kišu... Il' su ludi il' su romantici... Ja treće ne vidim!

Cipeliću, stvarno bi mogli da zamandale... slažem se :)

13. E blago njoj! Nikad nisam razumela te što vole kišu... Il' su ludi il' su romantici... Ja treće ne vidim!

Или им не раде плућа па дочекају кишу да се разлади мало и да удахну чиста 'ладна ваздуха.

14. I nije ti neki izgovor...

15. Мени јесте лололо :ДД

16. Evo dođi kod mene pa uživaj... počela malopre...
    Doduše, lepo miriše, ne mogu da kažem...

17. Пада овде, можда и погаси пожаре. Изгори ми родно село Кремна моја а изгори ми и село у ком живим Вишеград. АЈТЕ КИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

18. Ae, ti navijaj za kišu, a ja odo' da navijam za one sirotane, da se ne obrukaju... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.