U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nemaš ti tu šta jacko... đes kako je?
... a i onaj kraj nje nije proš'o pored muška, ide a preklopio se ko zaboravilasamkakva puška! :))))
Evo, danas je bolje... samo što nisam izašla na ispit, beš mu mater... al nije loše. :)
Kako si ti?
civilna puška :)
depresivno... smrklo se već, a i neka kiša rominja... jedino me veseli i nasmijava mile
http://www.mondo.rs/s258393/Info/ex-YU/Mile_Dodik_zagrevao_pesmom_pred_borbu_bikova.html
Ај ми нађите нешто од Едгару алан поу и оскару вајлду.
guglaj... ja više ništa ne znam...
Јеботе више има на Македонској википедији него на нашој.
Oskar Vajld je bio gej i ženomrzac i mnogo volim njegovog Lorda iz Dorijana Greja... I tako... :)
Mogu ti prepišem sa korica knjige, dokona sam...
Joj, buri, kakvi su ovo dani, svi su nešto skenjani i nikakvi... Oćel više taj smak sveta?!?!?!
Знам да је био геј :Д Плави Очњак :ДДДД
Нашо, мого би лок ?
nije u mene žena... to mi još gore pada, da ona voli kišu i ovo vrijeme... ja kontam da ako ga bude, biće ljeti kad je ona vrućinština...
ja volim kišurinu, srećan sam tad :D
E blago njoj! Nikad nisam razumela te što vole kišu... Il' su ludi il' su romantici... Ja treće ne vidim!
Cipeliću, stvarno bi mogli da zamandale... slažem se :)
Или им не раде плућа па дочекају кишу да се разлади мало и да удахну чиста 'ладна ваздуха.
I nije ti neki izgovor...
Мени јесте лололо :ДД
Evo dođi kod mene pa uživaj... počela malopre...
Doduše, lepo miriše, ne mogu da kažem...
Пада овде, можда и погаси пожаре. Изгори ми родно село Кремна моја а изгори ми и село у ком живим Вишеград. АЈТЕ КИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Ae, ti navijaj za kišu, a ja odo' da navijam za one sirotane, da se ne obrukaju... :)
Србистан!
Laos do pobede!