Ко последњи побједник 127

1. nemaš ti tu šta jacko... đes kako je?

2. ... a i onaj kraj nje nije proš'o pored muška, ide a preklopio se ko zaboravilasamkakva puška! :))))
    Evo, danas je bolje... samo što nisam izašla na ispit, beš mu mater... al nije loše. :)
    Kako si ti?

3. civilna puška :)

depresivno... smrklo se već, a i neka kiša rominja... jedino me veseli i nasmijava mile
    http://www.mondo.rs/s258393/Info/ex-YU/Mile_Dodik_zagrevao_pesmom_pred_borbu_bikova.html

4. Ај ми нађите нешто од Едгару алан поу и оскару вајлду.

5. guglaj... ja više ništa ne znam...

6. Јеботе више има на Македонској википедији него на нашој.

7. Oskar Vajld je bio gej i ženomrzac i mnogo volim njegovog Lorda iz Dorijana Greja... I tako... :)
    Mogu ti prepišem sa korica knjige, dokona sam...

Joj, buri, kakvi su ovo dani, svi su nešto skenjani i nikakvi... Oćel više taj smak sveta?!?!?!

8. Знам да је био геј :Д Плави Очњак :ДДДД

9. Нашо, мого би лок ?

10. nije u mene žena... to mi još gore pada, da ona voli kišu i ovo vrijeme... ja kontam da ako ga bude, biće ljeti kad je ona vrućinština...

11. ja volim kišurinu, srećan sam tad :D

12. E blago njoj! Nikad nisam razumela te što vole kišu... Il' su ludi il' su romantici... Ja treće ne vidim!

Cipeliću, stvarno bi mogli da zamandale... slažem se :)

13. E blago njoj! Nikad nisam razumela te što vole kišu... Il' su ludi il' su romantici... Ja treće ne vidim!

Или им не раде плућа па дочекају кишу да се разлади мало и да удахну чиста 'ладна ваздуха.

14. I nije ti neki izgovor...

15. Мени јесте лололо :ДД

16. Evo dođi kod mene pa uživaj... počela malopre...
    Doduše, lepo miriše, ne mogu da kažem...

17. Пада овде, можда и погаси пожаре. Изгори ми родно село Кремна моја а изгори ми и село у ком живим Вишеград. АЈТЕ КИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

18. Ae, ti navijaj za kišu, a ja odo' da navijam za one sirotane, da se ne obrukaju... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.