U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa što ne ideš lekaru, crni ti?
Рекли ми да имам Рак и Туберколозу а немам ни једно ни друго. Па нећу да ми мајка пада у шок ололололо а и не иде ми се пошто се најебем оним бабама што оће преко реда мајке :)
Joj, pa nemoj se zajebavati sa tim, nije to bezazleno, čoveče... Sad sam se i ja zabrinula...
Crni Cipeliću, što si ti zaglibioooo...
Odmakni se, i nemo' kašlješ u nas dve! A na tu kartu možeš i s babama da pregovaraš, odmah će da te puste sam da ne sediš s njima...
Pozdrav! :))
Ма здрав ко дрен :)
Рекли ми на институту за мајку и дете у Београду да имам рак, кева паде ко свијећа :)
У Вишеграду рекли да имам туберколозу а имам само курац реално :)))
На своју руку сам искључио лијекове и већ другу годину не узимам ништа :)
КО ДРЕН! :) само дођу дани кад избацујем што не треба :)
'De si, Jacka! :)
Ajoj, strašno... Sam prestao da pije lekove... Samo se ti igraj :)
Не пијем лијекове другу годину, на Васкрс прије 2 године побацо све оне курце у канту за смеће и реко кеви да не узимам шта год било.
Иначе кад сам задњи пут био у Београду једно плућно крило није радило (радило 2% ал ко да није радило) а друго 82% :))))))
Она највећа баба хипохондер ме је пустила кад сам хракно крв на сред болнице :)
Pa kako to tako, mlad si ti, ovo prvi put čujem od nekoga ko je tako mlad... Drži se, ne znam šta da ti kažem... :)
Pa kako to tako, mlad si ti, ovo prvi put čujem od nekoga ko je tako mlad... Drži se, ne znam šta da ti kažem... :)
МА добар сам ко љеб :) Не пушум, не дрогирам се, пијем помало кад се нађе која пара, значи скоро никад и ето га :)
Tako je, moraš da vodiš zdrav život i nemoj majku da se sekiraš :)
Здрав живот, само старопрамен од пива :)))
И чај од Кантариона наравно :)
Pobeda!
ДА НЕМА МЕНЕ!
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ОООО ПАКУЈ СТВАРИ УПРАВОООООООООО!
Čime se ti baviš ovih dana, Cokuliću, osim što visiš ovde? :))
Лежање, лежање и смо лежање. 4000 пост фак јеа!
Ih, ja sam to pregurala odavno, najviše zahvaljujući ovoj igri :)
АУуууу, дупло ко ја :Р
Sad vidiš kol'ko sam zaludna :))
ЗАДЊИ!