Ко последњи побједник 127

1. Pa što ne ideš lekaru, crni ti?

2. Рекли ми да имам Рак и Туберколозу а немам ни једно ни друго. Па нећу да ми мајка пада у шок ололололо а и не иде ми се пошто се најебем оним бабама што оће преко реда мајке :)

3. Joj, pa nemoj se zajebavati sa tim, nije to bezazleno, čoveče... Sad sam se i ja zabrinula...

4. Crni Cipeliću, što si ti zaglibioooo...
    Odmakni se, i nemo' kašlješ u nas dve! A na tu kartu možeš i s babama da pregovaraš, odmah će da te puste sam da ne sediš s njima...

Pozdrav! :))

5. Ма здрав ко дрен :)
    Рекли ми на институту за мајку и дете у Београду да имам рак, кева паде ко свијећа :)
    У Вишеграду рекли да имам туберколозу а имам само курац реално :)))
    На своју руку сам искључио лијекове и већ другу годину не узимам ништа :)
    КО ДРЕН! :) само дођу дани кад избацујем што не треба :)

6. 'De si, Jacka! :)
    Ajoj, strašno... Sam prestao da pije lekove... Samo se ti igraj :)

7. Не пијем лијекове другу годину, на Васкрс прије 2 године побацо све оне курце у канту за смеће и реко кеви да не узимам шта год било.
    Иначе кад сам задњи пут био у Београду једно плућно крило није радило (радило 2% ал ко да није радило) а друго 82% :))))))
    Она највећа баба хипохондер ме је пустила кад сам хракно крв на сред болнице :)

8. Pa kako to tako, mlad si ti, ovo prvi put čujem od nekoga ko je tako mlad... Drži se, ne znam šta da ti kažem... :)

9. forget-me-not

Pa kako to tako, mlad si ti, ovo prvi put čujem od nekoga ko je tako mlad... Drži se, ne znam šta da ti kažem... :)

МА добар сам ко љеб :) Не пушум, не дрогирам се, пијем помало кад се нађе која пара, значи скоро никад и ето га :)

10. Tako je, moraš da vodiš zdrav život i nemoj majku da se sekiraš :)

11. Здрав живот, само старопрамен од пива :)))
    И чај од Кантариона наравно :)

12. ДА НЕМА МЕНЕ!

13. АЛЕ АЛЕ АЛЕ ОООО ПАКУЈ СТВАРИ УПРАВОООООООООО!

14. Čime se ti baviš ovih dana, Cokuliću, osim što visiš ovde? :))

15. Лежање, лежање и смо лежање. 4000 пост фак јеа!

16. Ih, ja sam to pregurala odavno, najviše zahvaljujući ovoj igri :)

17. АУуууу, дупло ко ја :Р

18. Sad vidiš kol'ko sam zaludna :))

19. ЗАДЊИ!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.