Na ETF-u jedna asistentkinja je postavljala zadatke koje do sad niko ije rešio ili barem nisu bili rešavani po 150-200 godina, i to je radila pod izgovorom: ''Ko zna, možda se medju vama krije novi Tesla.'' Inače predavala je arapima na francukom. Mada to je bilo pre 20ak godina kad je moj ćale završio isti. Budi pozdravljen Dvetare! Odoh da mrdnem dupe sa kompjutera.
Na ETF-u jedna asistentkinja je postavljala zadatke koje do sad niko ije rešio ili barem nisu bili rešavani po 150-200 godina, i to je radila pod izgovorom: ''Ko zna, možda se medju vama krije novi Tesla.'' Inače predavala je arapima na francukom. Mada to je bilo pre 20ak godina kad je moj ćale završio isti. Budi pozdravljen Dvetare! Odoh da mrdnem dupe sa kompjutera.
Дај ми те задатке, имам пригодну особу да их ријеши :)
Pobedaaaa!
Боли ме вугла, температура убииии
Je l' te i dalje boli?
сад је порасло на 38.5, одох стући два парацетамола од 400, по литре чаја и спаванац1
Ajde, biće valjda bolje, samo lezi...
Мора се олади мало чај, нећу ваљда језик пржити :)
Pa dobro, onda sačekaj da se ohladi :)
http://www.youtube.com/watch?v=-DqVjTmwPgs
Haha, ali bukvalno :))
ПОПИО, ОДОХ! :Д
Ajde, brzo nam ozdravi! :)
Pobedaaaa!!!! ^^
Како ми храпа грло, звучим ко ђед неки :)
Je l' spala temperatura, Cokuliću, druže stari? :)
Мађахан сам ја, јест' спала температура али грло и даље отикда и даље пљујем крв :)
Јебена туберколоза олол
Kakva crna tuberkuloza, nemoj me zezati...
Devetar Tuberić.
Па добро, кад укомбинујеш моја плућа и сад сјебано грло и крваве чепове није први пут да ми неко каже да сам туберан :)