The Beatles

1. Реално, свеједно је, јер и битлси и стонси јебу.

2. Sutra kupujem martinke. nakon što Jericho izvrši zločin.
    Abba je bolja od Bitlsa (bar sam tako čitao u Alou)
    SamobanovanKenjoBi, sam si rekao da je tema oslobođena policijskog nadzora.

3. Šta je sa Krimom i njihovom muzikom ako su Bitlsi bili inovativni za to vreme.....

4. Па и они су били иновативни. Нико није рекао да су битлси били једино што је ваљало шездесетих. Али то што се ослањају на рифове и солаже не значи да је музика слаба.

5. не ослањају*

6. http://i.imgur.com/9ghhE.gif
    izigravaju neke fine momke i to a ovamo alkosi, more!

7. Eh da su samo alkosi oololo

8. Једна од омиљених :)

9. Da, odlična pesma. Sigurno je među 15 njihovih najboljih, mada nikad nije bila hit, i ja sam je kasno otkrio.

10. ја сам чуо да су битлси прве секталике на планети

11. Прелистао сам тему и не капирам две ствари:

1)како неко може рећи да су Битлси срање? Ако немате појма о доброј музици држите се подаље кад се прича о њој.
    2)Kако неко може рећи да су Битлси најутицајнији или најбољи рок бенд икад? Јел се зезате?

Битлси јесу битна ствар за рокенрол, ту нема сумње, били су на правом месту у право време...Да нису били они, нашао би се неки други бенд, дилеме нема, почетак 60их је време када је РнР морао да букне, на овај или онај начин. Оно што њих издваја од свих других је невероватан ауторски потенцијал, који мислим да чак и нису до краја искористили.

Међутим, има бендова из 60. који су далеко утицајнији за развој рока од њих:

Први у реду: Д Ху. Тај бенд је био јебени вулкан врелог рокенрола и јебања мајки, а Пит Таунснд архетип рокенрол гитаристе. Кад мене неко пита који је први прави рокенрол бенд, не двоумим се. У поређењу са Д Хуом, Битлси су хор Колибри.
    Други, Стоунси. Немојте да се зајебавамо, дер кен би онли уан, а то Битлси нису. Зашто? Јер говоримо о рокеролу, а Битлси су за Стоунсе бој бенд.
    Трећи, Крим - овде нећу да трошим речи и да се понављам. Музички најсавршенији бенд тог времена, иако је то друга половина шездесетих.

Немојте погрешно да ме схватите, готивим ја Битлсе, али учинило ми се да је неко реко да су '''најбољи бенд у историји музике'' или ''најутицајнији бенд рокенрола''. Лола.

Горе сам навео три од вероватно 6, 7 извођача из тог времена које ценим више од Битлса.

Прецењени? Много пута, као и сваки планетарно популарни бенд. Реч која их описује? Без сумње К-В-Л-Т.

12. Zaboravio si Dorse,ali da ne odstupamo od teme....

13. Немојте погрешно да ме схватите, готивим ја Битлсе, али учинило ми се да је неко реко да су '''најбољи бенд у историји музике'' или ''најутицајнији бенд рокенрола''. Лола.

Горе сам навео три од вероватно 6, 7 извођача из тог времена које ценим више од Битлса.

Прецењени? Много пута, као и сваки планетарно популарни бенд. Реч која их описује? Без сумње К-В-Л-Т.

Ajmo lok. Ovo pokušavamo da objasnimo ovim Bitls-manijacima od početka.

14. Понешто што је менијесамодосадно рекао ми се и не допада, ал у суштини ни са чим не могу да се не сложим.

15. SnobIvanKenjoBi
    Zašto volite ili ne volite Bitlse? Koja vam je omiljena pesma? Omiljeni album? Šta mislite o njima i njihovom stvaralaštvu? Koga najviše volite od 4 člana grupe? Znate li neku zanimljivost o njima itd. itd. Pišite ovde o Bitlsima šta god vam padne na pamet.

Koliko vidim niko nije tražio da upoređujete Bitlse sa nekim drugim, niti da odredite njihov udeo u razvoju rokenrola, a to se u ovoj temi previše radilo.

Inače, Bitlse sam do pre par meseci smatrao pederčićima, pošto kao gotivim tvrđi zvuk, a realno nisam ih ni slušao osim par klasika. Onda sam počeo da se interesujem za poreklo psytrance i goatrance muzike koju takođe gotivim i slušam, te sam posle svega došao do Bitlsa kao jednog od korena te sam morao da skinem diskografiju i odslušam ih. Zaključak:

Bitlsi nisu pederčići nego normalni momci koji su gotivili dobru muziku i zezanje, bili su dobra ekipa, kompaktna, sa dobrim predispozicijama, našli se u pravo vreme na pravom mestu i BUM.

Naglasio bih normalni momci jer nisu imali potrebu da se bune ni protiv koga ili čega, nisu bili iskompleksirani da moraju da budu neki buntovnici, jednostavno zanimala ih je samo dobra strana sveta - pičke, muzika i halucinogene droge.

Omiljeni album: Rubber Soul
    Omiljeni član: Svi osim Lenona - zato što se navukao na dop, pajdomančina :(
    Zanimljivost koju sam čuo od drugarice: "Jaoo, nemoj da slušaš njih čitala sam da su oni stvoreni od strane Masona da bi kontrolisali mlade tog vremena blablablablablabla"(tu sam prestao da slušam)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.