Поравнање текста у дефиницијама
  • Da objasnim

Ако је могуће, мислим да би било лепше поставити обострано
    поравнање текста у дефиницијама него само левострано, лепше
    би изгледало.

• M

Trebalo mi par sekundi da izvalim razlike izmedju tekstova. Nzm mozda je dobra ideja ali trebao si da postavis u predlozima za poboljsanje sajta.

• Da objasnim

Није неки big-deal, али обострано поравнање много лепше естетски изгледа.

Да, требало је тамо, ако мож' неко нек премести...

Зависи како је прављен сајт и поља за приказ дефки, примера, коментара... ово може бити посао од измене једне линије кода, а и не мора :)

• Billy Sharp

Msm da se već predlagalo, i da je gazda iskulirao. Ja sam za.

• Da objasnim

Па једини разлог да се кулира ово је зезнута имплементација, зависи како је рађен сајт, опет кажем, то може бити 10 секунди посла а и не мора :)

• Срета-Штета

То ми је свеједно, немам ништа против, а оно што би ми било баш готивно је да се могу подебљати и накривити слова к'о на "белој" Вукајлији.

• crnigrujan

To nam bre treba, dajte još opcija formatiranja teksta majku mu.

• Pišem Uz Vetar

То ми је свеједно, немам ништа против, а оно што би ми било баш готивно је да се могу подебљати и накривити слова к'о на "белој" Вукајлији.

Justifikacija teksta je takođe postojala na "beloj" Vukajliji.

• Boskе

Zasto si se vratio XD

• Lеxa

Јебале вас промене више, хоћете да умре ТАЦИТ, хоћете да се бирају слова, хоћете поравнање... Јеботе, шта фали овако, шит је те је шит

• M

Tacit je odavno umro covece. Jos pre NE.

• Da objasnim

Ја говорим само о поравнању текста, а не о скроз новом дизајну сајта, овај олд-скул ми је закон :)

• Vučica21

Sviđa mi se. Ja sam za. :)

• Facafacaa

Кад су у једном реду дуже ријечи, знаш како се појебе онај размак између ријечи. Ни на шта не личи. Због тога ја то не бих уводио, а идеја ко идеја ти је иначе ок...

• paninaro

pišite kraće definicije, do dva tri reda i svi srećni.

• crnigrujan

Nećemo mi novi svecki poredak, oćemo usavršavanje postojećeg.

• Vučica21

Kostiću, kad si već krenuo, zaključaj i ovu!!!

• S

Zašto bih? Fin predlog.

• Duče

Мени ово кул