Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. KURAJBER NOVOST!!!

    LUDAK VODI DRŽAVU!!!

    MINISTAR ZDRAVLJA BOLESTAN U GLAVU!!!

    http://img846.imageshack.us/img846/8135/mozakeegw.jpg

    http://img855.imageshack.us/img855/5441/stankovicz.jpg

    Po poslednjim saznanjima Kurajbera, od dobro obaveštenih izvora, Ministar zdravlja je bolestan u glavu!!! Kada smo počeli detaljnije da istražujemo, videli smo da ministar zdravlja Zoran Stanković ima velikih problema pri radu njegovog moždanog sistema, a pošto smo mi najozbiljniji istaživački list, nema potrebe da nam ne verujete. Saznajemo da je desna strana mozga Zorana Stankovića, dosta manja od leve, što su naši naučnici potvrdili. Zoran Stanković najavljuje tužbu protiv nas, a mi mu odgovaramo da se s našim uticajem nije igrati!!!

    U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    KAKO ZORAN STANKOVIĆ KRADE LEKOVE OD PACIJENATA, PA JEDE KAŠIKOM

  2. ===KURAJBER OTKRIVA===

    SECIKESA!!!

    PUK'O MLAĐA PO ŠAVOVIMA!!!

    http://img513.imageshack.us/img513/355/dinkic.gif

    Kako Kurajber saznaje, Mlađan Dinkić je pao sa petog sprata svoje ko zna kako stečene vile i razbio glavu u paramparčad! Mlađa je preživeo, ali je morao na ušivanje glave, na kojem je zaradio 12 šavova. Imao je potres mozga (kojeg mozga? prim. aut.), ali to se da sanirati amputacijom.

    Mlađa nakon izlaska iz bolnice, malo slabije vidi i čkilji na jedno oko.
    http://img843.imageshack.us/img843/3033/mladjandinkic.jpg

  3. Jedna od najboljih tema u zadnje vreme. Ne bi bilo lose da se ubaci kao i reakcije i da se ocenjuje. Sije njuz samo tako

  4. Ne bi bilo lose da se ubaci kao i reakcije i da se ocenjuje. Sije njuz samo tako

    Njuz stvarno šije, al ne bi šio zadugo da ga se fezbuklije dočepaju. Nemoj nekog zmija da ujede da je gazdi nešto predlag'o.

    Egzemplar:

    Tanjug jawlja da te wolim, Jelena, srce mwoje. CMOK!

  5. EKSLUZIVNO
    Kurajber pronašo jevrejku koja nije škrta
    http://www.alo.rs//_customfiles/Image/slike/2012/04/03/polak-v.jpg
    U domu naše poznate voditeljke Mire Adenje Polak osim lepog razgovora došli smo do velikog otkrića.Naime Mira nam je u prijatnom razgovoru saopštila da uopšte nije škrta iako je jevrejka pritom nas posluživši sa prelepim osvežavajućim rumenkom."Mnogi imaju predrasude prema jevrejima jer misle da su škrti ali uopšte nije tako" rekla nam je Mira i poslužila nas kafom u prelepim malim šoljicama.
    http://cdn.uberreview.com/wp-content/uploads/fva-630-tiny-coffee-pot-full-height-pietro-marmo-630w.jpg
    "Poslužite se šećerom evo ovo je moj patent pritisnite ovde i ispadne vam zrno šećera vidite"
    Na kraju moramo da se zahvalimo Miri na njenom gostoprimsvu i poželimo joj još mnogo uspešnih emisija.

  6. KURAJBER RAZAZNAJE

    DOMAĆA RAKIJA LIJEČI SIDU

    Prema najnovijim istraživanjima već spominjanog univerziteta u Nevesinju, u saradnji sa naučnicima iz Ljubinja i Berkovića, došli smo do saznanja koje je krucijalno, ne samo za našu zemlju, već i za čitavo čovječanstvo. Od našeg izvora, Radonje Đurice, koji je izrazio želju da ostane anoniman, saznajemo da hemijska reakcija do koje dolazi miješanjem rakije i side dovodi do povišenja tjelesne temperature, te se sida povlači i na kraju isparava kroz znojne žlijezde bolesnika.

    Kako Kurajber saznaje, najefektnija je domaća lozovača od 48 stepeni, a odmah za njom idu šljivovica i kajsijevača, dok se dunja koristi kod blažih oblika, takozvanih "sidica". Da li će ovo otkriće donijeti potpuni preokret u modernoj medicini i pogurati Srbiju na vodeće mjesto u svjetskoj farmaceutsko-prehrambenoj industriji, ostaje nam samo da vidimo.

  7. Hahaha. Pa porasla bi poularnost sajtu. Boli gazdu uvo za fejzbuklije

  8. ========== KURAJBER VEST===========

    ŠOKANTNO!!!

    MINISTAR ZDRAVLJA ZORAN STANKOVIĆ KRADE LEKOVE OD PACIJENATA, PA JEDE KAŠIKOM!!!

    http://img812.imageshack.us/img812/6458/tabletet12639018711.jpg

    Kako smo u prošlom broju nagovestili, ministar zdravlja Zoran Stanković je uhvaćen kako u jednom centru za rehabilitaciju, krade lekove od pacijenata i jede kašikom! Ali pošto mu očigledno ni to nije dosta, sve to ponekad zalije sirupom za kašalj, koji se zove "Mukodin". "Zoran to radi već decenijama, to je neka vrsta njegovog rituala, on prosto to ne može da kontroliše!", kaže njegova partijska drugarica. Zoran preti tužbom, a mi fotografijama koje posedujemo, na kojima se sve jasno vidi.

  9. БАХАНАЛИЈЕ

    РАДИ МАНОЈЛОВИЋ ИСПАЛА РИБИЦА!!!

    Најновија вест из света познатих долази од младе певачице народне музике. Рада је наиме испустила златну рибицу, иначе своју кућну љубимицу коју је добила за 600 одрађених кафана од Гранда, и то директно у море! Уметница је посведочила да је страшно везана за своју Ћану (рибици је дала име по свом музичком узору) и да није могла да издржи 10 дана на мору без ње.
    "Држала сам је у руци и мазила, певала сам јој тихо "Стани, стани Ибар водо" јер је ту песму највише волела. Одједном с леђа ми је пришао дечко што продаје крофне, уплашила сам се а Ћана ми је испала директно у Јадран!!"
    Како сазнајемо пожртвованошћу мушке звезде гранда (оног дебелог), који се сасвим случајно нашао на лицу места, рибица је спашена и враћена у наручје младе диве. Истина без репа, али довољно жива.
    http://4.bp.blogspot.com/_ab5zux0MoG4/SVbh7WR26gI/AAAAAAAACn0/c-oAZc2rXWI/s400/RADA-MANOJLOVIC-SLIKA.jpg
    Где ми је рибица? Где је моја влажна рибица?

  10. KURAJBER SAZNAJE

    RULE RUŠKA SLATKA SI KO KRUŠKA

    http://www.svevesti.com/inline/sveesti/sr/651f80447fc83102194ce26a9f3ed8d8.jpg

    Kako Kurajber saznaje, intrigantna voditeljka Ruška Jakić, svoj izgled neguje jedući kruške na koje je prethodno mokrila. Nemamo trenutne informacije odakle kupuje ove kruške ali iz nepouzdanih izvora se spekuliše da ih uvozi iz sibirskih tundri, gde se u plastenicima gaji posebna vrsta krušaka koja pospešuje mladalački izgled.

    http://www.novosti.rs/upload/images/2012//07/30n/Ruska.jpg

    Pored krušaka, Ruška svoj lepi izgled duguje vlaškim vračevima iz okoline Bobova koji koj prave kremu od pačijih govana i iznutrica mohikanskih sokolova a sve to pomešano sa Imlekovom pavlakom. Rule Ruška, slatka si ko kruška, jer ona to zaista i jeste.

  11. =#=#=# KURAJBER OTKRIVA #=#=#=

    DARA BUBAMARA VOLI ŽESTOKO!!!

    http://img36.imageshack.us/img36/6144/darabubamara3.jpg

    Kako Kurajber nezvanično saznaje Dara bubamara vili žestoka pića i žestoku svirku tokom koncerta! Dara kaže da "kad skrlja litru rakije, treme pred nastup više nema, a nema ni nje, pa je boli ku*ac za sve!!!". Na nama je da apelujemo na poznatu umetnicu da ne pije toliko, greškom može završiti u jendeku ili na televiziji.

  12. KURAJBER DONOSI

    NED FLANDERS JE MOMIR BULATOVIĆ

    Kako Kurajber saznaje iz pouzdanih izvora, inspiraciju za lik Neda Flandersa, čuvenog lika iz Simpsonovih, Dan Kastalneta je imao u Momiru Bulatoviću.

    '' Njegovi brkovi su me oduvijek fascinirali. Probao sam dio tih savršenih brkova da prenesem na papir, ali nisam uspio. Žao mi je zbog toga. Da sam uspio, Ned bi bio glavni lik serije, što mi je i bio cilj, međutim nisam uspio i Homer je morao da uskoči da popuni prazninu.''

    Momir Bulatović je najavio tužbu protiv izdavačke kuće i protiv Kastalnete, zbog kako je sam naveo, rušenja ugleda njegovih brkova u javnosti.

  13. Ovo Dedzon kada Smare vidi ima da se oduševi :)))

  14. KURAJBER SAZNAJE

    Како Курајбер сазнаје из извора блиских певачу, популарни Раде Јоровић после дугогодишњег писања петиција и трагања за војним чином, Раде Јоровић је коначно постао почасни капетан српске армије.

    http://tekstovi-pesama.com/g_img2/1/r/10113/rade%2520jorovic-1.jpg

    "Коначно без бојазни могу да прођем улицом ока бистра, а да људи не упиру прстом у мене", поручио је Раде нашем репортеру.

    Церемонији почасног одликовања господина Јоровића присуствовао је и Александар Вучић обраћајући се скупу речима: "Мислим да је ово велика почаст за војску републике Србије, чији сам ја министар одбране, и бранићу Србију од налета фашистичких и сепаратистичких сила које прете да нас сатру, али неће Срби стати под крушку!"

    http://bktvnews.com/wp-content/uploads/2012/07/vucic-aleksandar.jpg

    "Честитам, господине Јоровићу! Дајте да се сликамо!"

    Церемонију је уприличио и патријарх српски господин Павле који је рекао да је ово битан тренутак у историји Србије за духовни препород Срба као небеског народа!

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2008/11/12/111323/patrijarh-pavle.jpg

    "Сада имамо шансу, продуховљени будите! Освештавам!"

  15. čitam i ne verujem da kurir nije preuzeo eksluzivu o razmodovanju par sada već autora...

  16. EKSKLUZIVNO

    AMERIČKI MARINAC STAO NA NAGAZNU MINU NA KOSOVU

    Kako redakcija Kurajbera saznaje, situacija na Kosovu se naglo pogoršala usled nesreće koja je zadesila američkog vojnika Džefa S. (21) koji je nedaleko od baze "Bondstil" ugazio u govno, za koje je posle analize utvrđeno da je ljudskog porekla, a po DNK sastavu čak i da je srpsko. Nakon Džefa javilo se još par vojnika koji su tvrdili da im se isto dogodilo, a da je nekolicina vojnika nakon napada završilo i kod psihijatra.

    Džef S. je dao i izjavu za Kurajber: "Mi svaki dan rizikujemo živote daleko od naše domovine da bi Srbi i Albanci imali miran život, a ovako nam se vraća. Pritisak je prevelik zbog međuetničkih tenzija, a svaka patrola i misija nam je nova mogućnost da poginemo, zato apelujemo na Srbe, a i na Albance jer neka govna su bila njihovog porekla što smo prepoznali po belim vrhovima, da prestanu da nam postavljaju zamke ovog tipa.

    Inače kako Kurajber saznaje preko kontakata u američkoj vojsci desetine američkih vojnika dnevno ugazi u govno na teritoriji Kosova, a američka komanda ne zna kako da reši taj problem, pošto se sa ovakvom vrstom gerilskog ratovanja još nije susrela.

    http://www.glas-javnosti.rs//files/image_for_teaser/avganistan-americki-vojnik-1338970300-171472.jpg

  17. čitam i ne verujem da kurir nije preuzeo eksluzivu o razmodovanju par sada već autora...

    Kako nismo Deki, obrađeno je još na prošloj strani rano jutros :)

  18. КУРАЈБЕР РАЗОТКРИВА

    ОТКРИВЕНА ТАЈНА ДАНСКЕ РУКОМЕТНЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ!

    Како сазнајемо за успех Данаца у овом спорту је заслужна ни мање ни више надљудска интелигенција њиховог селектора. Наиме како смо успели да сазнамо Урлик Вилбек селектор Данаца има надпросечну интелигенцију, што уопште не би било чудно да се не зна начин на који је до ње дошао.
    Како смо успели да сазнамо он је искористио интелигенцију супер интелигентног пилета из цртаног филма "Софроније", које нас је све задивило својим умећима и доскочицама. Како је успео да покупи интелигенцију цртаног лика још увек се не зна али многи тврде да је искористио исту тактику као марсовци у "Свемирском баскету".
    Признати немачки институт за проучавање црта лица дао је потврду да је овај феномем итекако могућ и да је на основу слике утврђено да је Урлик Вилбек уствари клон чувеног пилета! И да је то вероватно разлог свих успеха те земље у овом спорту! Ексклузивно смо дошли до фотографије на основу које је донет закључак о истинитости ових тврдњи.
    http://i.imgur.com/ETRfN.jpg

    Немци најавили тужбу против Данске а Хрвати захтевају да им се одузму све медаље!

  19. Џони, је л' се на Фејсу избације копи-пејстом одавде или...?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.