Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. ŠOKANTNO
    Brankica Stanković (za koju se priča da je prostitutka) tvrdi da kurir nema veze sa istraživačkim novinarstvom

    Ma šta ona zna. Nemo da joj iskopamo neku prljavštinu za sekund lolololo

  2. Ma šta ona zna. Nemo da joj iskopamo neku prljavštinu za sekund lolololo

    Ево одма.
    ШОКАНТНО !!!
    БРАНКИЦА ИМА ФЕТИШ ПРЕМА НОЖЕВИМА.
    Како Курир незванично сазнаје Бранкицу Станковић пале ножеви. Неки од припадника навијачких група Јунајтед Форс, Делије Север и Гробари Југ били су редовне муштерије ове новинарке. Били су запрепашћени на први поглед њеним фетишом али су се касније навикли. Ради тога је и добрила поруку коју је касније искористила да оптужи невине навијаче.
    ДВА ТРИ НОЖА У СТОМАКУ СТОЈЕ, РАДОВИ СЕ НАВИЈАЧИ НИКОГА НЕ БОЈЕ.
    Али изоставила је други дио поруке.
    Бранкице дај да те оплодимо.
    Више у писаном издању.

  3. KURIR OBJAVLJUJE!!!!

    VERA MATOVIĆ PIŠE UDŽBENIK MUZIČKE KULTURE!!!

    http://img17.imageshack.us/img17/4191/veramatovic.jpg

    Naša prosvećena umetnica Vera Matović, počela je sa radom na novom udžbeniku muzičke kulture, koji će biti kako tvrde eksperti, "genijalan i napredan". Pošto je Vera vrlo kvalitetan umetnik nije čudo što je muzikološki institut baš njoj poverio ovaj zadatak.
    "Pošto sam ja muzičar u rangu Karla Orfa, Šuberta i Baha, potpuno je logično da baš ja napišem ovaj udžbenik. Da ne dužim, ima da i Mile i Rade završe u knjizi i marna Bačka, ako se ja pitam!". Završava muzički genije.

    ======================================================

    KURIR DONOSI!!!

    http://img198.imageshack.us/img198/345/36641282.jpg

    VENDI POSTALA AKADEMIK SANU!!!

    Vesna Vukelić poznatija kao Vendi, postala je punopravni član i akademik SANU, što i ne čudi kad se uzme u obzir njena genijalnost! "Koherentno sam radila na svom habitusu i nije ni čudo što se moj permanentni rad isplatio", naglašava uvažena sagovornica

    =======================================================

    KURIR SPORT

    http://img443.imageshack.us/img443/2583/djokovic.jpg

    ĐOKOVIĆ POGODIO PREČKU!

    Novak Đoković je nakon gladijatorske borbe pogodio prečku i tako zasr'o Srbiji šansu da bud...

    IZVINJAVAMO SE ŠTO JE NAŠ NOVINAR MALO PIJAN!!!NEĆE SE PONOVITI!!!

  4. ŠOKANTNO: KURIR RASKRINKAO INSAJDER!!! BRANKICA STANKOVIĆ VOĐA HULIGANA!!!

    Kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenih izvora Brankica Stanković je osumnjičena kao vođa jedne navijačke grupe. Povod ovoj sumnji je slika koju je nedavno novinar Kurira uslikao na jednoj utakmici gde se jasno vidi autorka Insajdera, kako drži baklju. Policija je privela Brankicu, a do zaključenja ovog broja nismo dobili informaciju da li je optužena.
    http://i45.tinypic.com/34y8g3d.jpg

  5. Sad mi je jasno zašto se emisija zove insajder lololo

  6. ШОКАНТНО!! БРАНКИЦА СТАНКОВИЋ СТОЈИ ИЗА ИНЦИДЕНАТА НА ЈУГУ.
    Како Куриров извор који је добро повезан са обе стране зараћени Гробара сазнаје, Бранкица је жељела да направи реконструкцију навијачких инцидената при којој је страдао Иван Перовић (21). Од тада је постала вођа навијачке групе ОДБРАЊЕНИ који се налазе на истоку.
    Више у писаном издању уз фотографије Бранкициног дивљања.

  7. Sad mi je jasno zašto se emisija zove insajder lololo

    Ona sve zna jer ona vodi šou!!!

  8. БРАНКИЦА ШАВИЈА ЈЕ ЊЕНО ПРАВО ПРЕЗИМЕ ОЛОЛО

  9. DUH HAMLETOVOG OCA OPSEDA SEOSKI STADION

    Grupa zabrinutih stanovnika Laktaša, sela kod Banja Luke, javilo se našoj redakciji sa pričom o duhu koji se pojavljuje u sred bela dana i ometa fudbalere tokom utakmice.

    - Najpre smo mišljali da ne znamo igrat lopte, il da smo previše popili kod komšija Mije na slave pre neg smo došli na livadu, al se situacija sa neposlušnom loptom ponavljala više puta tako da smo posumljali u onozemaljske sile. Zato smo vas i pozvali jer verujemo da će vaše vrhunsko istaživačko novinarstvo otkriti pozadinu ovog fenomena,
    kaže za naš list Simo Gladiglavić, predsednik MZ Laktaši.

    Iskusni Kurirov fotograf uspeo je da uslika avet u crnom koja se velikom brzinom kreće po terenu, menja putanju lopte, šutira je u vrzinu, a jednom je čak uzela u ruke i pokušala pobeći u pravcu obližnje reke.

    http://i.ytimg.com/vi/_FC3na-0BHw/0.jpg

    Miško Pišigaća, seoski učitelj, nakon što smo mu pokazali sliku duha, kaže da sumnja da je u pitanju pokojna baba Mašinka, nadaleko čuvena gatara koja je mrzela decu i redovno im bušila lopte. Sa ovom konstatacijom se slaže raščinjeni sveštenik Radomir Haralampije koji je bio oženjen Mašom.

    Milorad Dodik, koji je rođen u ovom selu, dao nam je kratku izjavu povodom ovog slučaja: "Popadija Maša je bila divna žena, davala je svim mladim momcima šakom i kapom, zato je pop i zaklo, a što se tiče loptanja, cijenim da je u pitanju nova nevidljiva tehnologija muslimana koji nas žele posvađat međsobom."
    http://img4.picload.org/image/drgpdc/y175124402939697.jpg

  10. KURIR ISTRAŽUJE!!!

    MUŠKARCI KOJI SE LOŽE NA INTELEKT, PREFERIRAJU VJERICU RADETU!!!

    http://img338.imageshack.us/img338/2436/vjerica01focpw380h300.jpg

    Vjerica Radeta vidno besna zato što se nije našla na listi "100 najseksipilnijih žena u Srbiji", pokrenula je naučno istraživanje na temu "na koga se lože muškarci koji preferiraju intelekt". Naši najistaknutiji naučnici su jednoglasno ustanovili da je to isključivo ONA! Izlažući ovo revolucionarno otkriće, dodaju kako ona zrači "razornom energijom koja melje", i da bi upravo ona trebalo da se slika u narednih 100 brojeva magazina Plejboj i CKM!

    http://img846.imageshack.us/img846/2245/playboylogo.png

  11. Vi skrenuste sa teme, tema je da pisemo glupe tekstove, a ne da ojebavamo sa ovim sto radimo.
    Ovi kurirci ne mogu nista smesno da napisu, samo neke gluposti, zato mislim da je poenta sto gluplje to bolje.

  12. Vjericine slke u plejboju.....od sada u životu čekam samo to.....odličan tekst Totali....

    Vi skrenuste sa teme, tema je da pisemo glupe tekstove, a ne da ojebavamo sa ovim sto radimo.

    Stvarno deluje dobro ovo lololo

  13. Šokantno! Povećan broj poziva hitne pomoći i sigurnih kuća, nakon poraza Đokovića u meču polufinala OI. Čak 56.3% muške populacije je nasrnulo na ženu jer je supa bila vrela, dok je čak 37.21% ostalo bez TV aparata jer su ga uništili bacanjem kroz prozor ili probijanjem ekrana daljinski upravljačem.
    http://a.espncdn.com/photo/2012/0731/ten_g_djokovicn_600.jpg
    Novak Đoković je bio vidno potresen zbog stanja u državi i rekao je narodu da će im refundirati novac za sve TV prijemnike koji su uništeni nakon pobjedonosnog osmjeha Endija Mareja a ženama je poručio da drugi put na vrijeme isključe šporet.

  14. Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić je naredio da svaki putar mora da ima metodološko uputstvo za rad : Znakovi pored puta, Ivo Andrić.
    Ana Bekuta se ponudila da sačini skraćeni prikaz i priručnik učini što dostupnijim.
    http://www.blic.rs/data/images/2012-03-15/225433_zabmrka01_f.jpg?ver=1335875567

  15. KURIR IZ PRVE RUKE

    OTKAZANO ZASEDANJE SKUPŠTINE ZBOG KONCERTA SEJE KALAČA!!!

    http://img401.imageshack.us/img401/2628/skupstinasrbije1.jpg
    http://img12.imageshack.us/img12/3958/sejokalac.jpg

    Naš dopisnik sa "Marakane" saznaje kako je zasedanje skupštine Srbije upravo otkazano zbog koncerta Seje Kalača, koji je mnogo važan za našu zemlju i strateški i ekonomski i politički i diplomatski. Pošto se ovaj događaj od istorijske važnosti već uveliko priprema, spekuliše se da će biti ponovljen i u narednih deset dana zbog fascinacije istim inostranog diplomatskog kora. Da li će i Olimpijada u Londonu biti odložena zbog nesagledivog međunarodnog značaja ove manifestacije, ostaje da se razmotri, mada naš insajder pretpostavlja da hoće, jer kako navodi, ključni ljudi Engleske se slažu da "mora da se zna šta su prioriteti.".

  16. јебали мајке. какав блиц, какве пичке материне, од сад само курир читам!!21
    примате ли ме у редакцију, џони, кад наиђем на неки добар материјал истраживањем?

  17. Kako smo krenuli, izgleda da ćemo imati i štampano izdanje. :D

  18. КУРИР РАЗОТКРИВА !

    МАЈКЛ ФЕЛПС ПИЈЕ ДРОГУ И ПУЦА СЕ У ВЕНУ !

    СКАНДАЛ ! Наш инсајдер из Вашингтона, близак породици Фелпс открио да Фелпс пре сваке трке конзумира супстанце сумњивог порекла, слушајући песме Вуду Попаја. Од раније је познато да конзумација марихуане и слушање Вудуове "Тарантуле" доводи до повећања адреналина и кондиције. Ексклузивно за вас, члан наше екипе усликао је Мајкла после конзумације неке од психоактивних супстанци.
    http://media.salon.com/2012/08/phelps-crop-460x307.jpg

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.