Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. KURIR RAZAZNAJE!!!

    SRBI IZMISLILI MINSKO POLJE, VAZDUHOPLOVSTVO I SEMIOLOGIJU!!!

    http://img832.imageshack.us/img832/8572/minskopolje.jpg

    http://img20.imageshack.us/img20/4347/yugoslaviaaircraftmig29.jpg

    http://img138.imageshack.us/img138/6465/grbsrbije.png

    Uprkos viševekovnoj propagandi da Srbi NISU izmislili navedene stvari, srećni smo što smo u prilici da vas demantujemo i razotkrijemo judeomasonsku zaveru koja inplicira da Srbi nisu zaČetnici pomenutih stvari! Kako saznajemo, potpuno smo u pravu što vas godinama izveštavamo da naša dostignuća nisu sustigli ni Ameri ni Kinezi ni neka treća boranija. Minsko polje je zapravo izmišljeno u 9. veku kad je Srbin Miloje isprobavao kresanje šibice o šibicu, i tako došao na ideju o minskom polju i njegovom razornom dejstvu (po toj ideji su Ameri i napravili atomsku bombu). Kako su ostale dve navedene stvari nastale, mislim da svi znate, jer ste ipak SRBI i u dubini podsvesti vam je jasno! Do čitanja, vaš omiljeni istraživački časopis KURIR!!!

  2. =======KURIR NA LICU MESTA!!!=======

    ZABAGOV'O MIKROFON DOK SE JEREMIĆ OBRAĆAO SA MESTA PREDSEDAVAJUĆEG SKUPŠTINE UN!

    http://img521.imageshack.us/img521/6017/jeremic.jpg

    Kako Kurir nezvanično saznaje Vuk Jeremić je morao da prekine govor na sednici UN, jer je mikrofon kojim se služio zabagovao i onemogućio našeg ovlašćenog predsedavajućeg da objasni svetu i Srbiji, odkud mu novci za toliku kiriju.
    Jeremić navodi da mu je krivo zbog ovog incidenta i propusta organizatora, i da će ubuduće paziti koji mikrofon koristi. Kad je trebalo da se vrati na temu kirije, mikrofon je ponovo zabagovao. Do čitanja!

    VIŠE O OVOME U NAŠEM ŠTAMPANOM IZDANJU!

  3. EKSLUZIVA!!

    NADJEN DIO MORA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU KOJI NIJE PRLJAV

    Kako KURIR nezvanicno saznaje turista Mitar LJ iz Dragojevca uslikao je i poslao nam na mail sliku plaze na crnogorskom primorju koji nije prljav, odnosno na njemu se ne vide opusci, ulosci i ostali plodovi mora.

    http://img217.imageshack.us/img217/4018/more800x600xa5.jpg

    Kako je sam izjavio Mitar Lj, navodi kako se i sam iznenadio i da nije smio da pusti djecu u taj dio mora, jer se plasio da to nije kakav judeomasonski performans kojim zele da preobrate ljude.

    Iz Morskog Dobra Crne Gore su izjavili da to nije nikako moguce i da je slika fotosopirana. Najavili su i tuzbu protiv Mitra Lj, zbog blacenja ugleda drage nam drzave.

    MITRA LJ. ISPITIVALA CRNOGORSKA POLICIJA I ON JE TOKOM POLICIJSKE OBRADE PRIZNAO DA JE SLIKU SKINUO SA SAJTA I DA JE SLIKA CISTOG MORA U STVARI IZ BUGARSKE.

  4. KURIR SAGLEDAVA!!!

    ============ DEMANTI!!!============

    JADRANKA KOSOR: TADIĆ ME NIJE SPAVAO ZA VREME SVOG MANDATA, NEGO PRE I POSLE!!!

    Kao što smo u prošlom broju pisali, Jadranku je spav'o Tadić. Ali, Jadranka tvrdi da nije skroz tako! Prilikom živog uključenja putem kamere instalirane na čvabalu bivšeg predsednika (o kojoj smo već pisali), Jadranka navodi:

    http://img845.imageshack.us/img845/4323/jadranka.jpg

    Jadranka Kosor:
    "Kak' ste pokvareni, Isuse!!! Točno je djelomično da me je mor'o spavat', ali nije točno da je za vrijeme mandata, ne? Jeste da smo se bili zaljubil' prije neku godinu, AL' NE ZA VRIJEME MANDATA, ISUSE BOŽE!!! A, kaj se uopće vi petljate u našu privatnu djelatnost, je li? Dobro, za vrijeme mandata me je posjetio na Brione, kak dolikuje, al' to se ne kalkulira, i nemojte me smarat', TO JE MOJA PRIVATNA STVAR, KAJ VAS BOLI PIMPEK!!!??? Moram ić', čvabalo-kamera gubi signal, ne?"

    Jadranka izričito izjavljuje i dodaje:
    http://img24.imageshack.us/img24/4323/jadranka.jpg

    Boris Tadić je ostao nedostupan za komentar!

  5. KURIR ISTIČE!!!

    ŽARGONAUT ULAZI U NASTAVNI PROGRAM HRVATSKE!!!

    http://img692.imageshack.us/img692/3438/zargonautlogodoodle.gif

    Popularni hrvatski sajt "Žargonaut", ulazi u nastavni program Hrvatske države i preti da ugrozi slavu velikog hrvatskog prosvetitelja Didaka Buntića. Ingeniozne definicije sa ovog sajta, nesumnjivo će pomeriti granice hrvatske prosvete i mladima proširiti vidike i shvatanja! Hrvatski ministar prosvete ističe da je ovo veliki korak za Hrvatsku!

  6. EKSKLUZIVNO
    UKIDA SE SURVIVOR SRBIJA
    http://poznati.info/wp-content/uploads/2010/10/vip-srbija-survivor.jpg
    Prema našim saznanjima, ovaj popularni rijaliti se ukida za takmičare iz naše zemlje, dok se za ostale ništa ne menja.
    Na ovaj potez se produkcijska kuća odlučila jer je primećen enorman pad gledanosti koji su oni rešili da ispitaju i nađu mu uzroke. Posao su poverili agenciji "Medija risrč endžin" koja je utvrdila da je razlog tome nezadovoljstvo gledalaca sadržajem. Anketa koju su sproveli na slučajnom uzorku je otkrila sledeće:
    - Na pitanja u vezi hrane gledaoci su odgovorili "Jaka stvar, mi i veća govna jedemo, naročito pred kraj meseca. A oni čak i egzotično voće imaju!" (73,88% gledaoca)
    - Na pitanja u vezi zadataka koje učesnici imaju (veranje po drveću, rvanje u blatu i druge brutalnosti) čak 76,92% je odgovorilo "Ja radim kod privatnika i trpim još gore od toga svakodnevno"
    - Na pitanja u vezi lokacije snimanja, čak 96,11% je odgovorilo "Još i putuju na egzotična mesta koja u životu neću videti i brčkaju se u moru i u sezoni i van nje besplatno! Provokacija"

    Analiza ove agencije se završava zaključkom da su za ovakvo javno mnjenje zaslužne mere vlade Srbije u borbi protiv gojaznosti o kojima smo detaljnije pisali na strani 6.

    Vlada Srbije se odmah javila saopštenjem da njene mere nisu na to uticale, već negativan stav medija, a posebno sajta "Vukajlija" čiji su autori doveli u zabludu jedan deo stanovništva ubedivši ih da se danas u Srbiji loše živi uprkos više nego evidentnom napretku u evro integracijama.
    Probali smo da dobijemo saopštenje o ovome od vlasnika pomenutog sajta, izvesnog kaizena, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da sa njim stupimo u kontakt.

  7. Š.O.K.A.N.T.N.O!!!!!!

    IZJAVE BORISA TADIĆA I JADRANKE KOSOR SE NE POKLAPAJU!!!

    http://img189.imageshack.us/img189/4351/tadickosorbetaorigh.jpg

    Kao što ste videli Jadranka Kosor je video linkom demantovala spavanje od strane Borisa Tadića, za vreme njegovog mandata. Ali naš insajder je dobio izjavu Borisa Tadića, u kojoj on potvrđuje strasnu vezu sa bivšom hrvatskom premijerkom i to baš u to vreme!

    Tadić:
    Od kad je HDZ pao sa vlasti, Jadranka je mnogo svadljiva i razdražljiva, tako da ponekad ishitreno odreaguje. Tako i sa tim demantijem. Uhvatili ste je u pogrešnom trenutku, jer dok je uživo davala intervju putem te kamere nije bila našminkana, nije se snašla, pa je demantovala istinit tekst!

    Nakon kraćeg vremena uspeli smo da dođemo do Jadranke:

    Jadranka Kosor:
    A tko ste vi da me pitate te budalaštine??? Naša veza jeste bila kratkoživuća za vrijeme mandata i ne mogu vjerovat’ da me kompromitira u vašim novinama! Vi rujete unutar naše veze, a on od kad nije predsednik malo je deprimiziran, a vi nas uporno haltate i nemoje zvat', da vas ne bi otjerala u lijepu pičku materinu, ne?!

    Nadamo se da će između gospođe Kosor i gospodina Tadića sve biti u redu!

  8. KURIR IZVEŠTAVA

    =======Š.O.K.A.N.T.N.O!!!========

    REPUBLIKA SRPSKA SE ŠIRI NA SRBIJU!!!

    Prema najnovijim saznanjima našeg insajdera, Republika Srpska je rešila da se proširi na teritoriju Srbije, i tako ugrozi njenu celovitost, ustavni poredak, teritorijalni integritet i suverenitet. Vlada republike Srbije se oštro protivi aktu predispajanja i okupacije čitave centalne Srbije i Beograda, kojim je samo Vojvodina ostala u granicama Srbije!

    http://img401.imageshack.us/img401/8892/ivicadacic.jpg
    "Čitav život smo se plašili vojvođanskog separatizma, a sad se ispostavlja da je Vojvodina jedina preostala teritorija", ističe mandatar Dačić i dodaje: "da će se Srbija usprotiviti nelegalnom predispajanju od strane RS!"

    http://img269.imageshack.us/img269/3020/nenadcanak.jpg
    Čanak: "Kako će sad Vojvodina biti autonomna, kad nema od koga!!!!!!??????"

    VIŠE U NAŠEM ŠTAMPANOM IZDANJU

  9. Čanak: "Kako će sad Vojvodina biti autonomna, kad nema od koga!!!!!!??????"

    Hahahahaaha dojaja možda se javi banatski separatizam
    ZA NEZAVISAN BANAT

  10. KURIR SAZNAJE !

    SLINA NADE TOPČAGIĆ JE NARANDŽASTE BOJE !

    U ekskluzivnom intervjuu za naš list, folk pevačica i živa legenda Modriča, Nada Topčagić, pričala je o svojoj muzičkoj karijeri, svojoj kozi Cani kao i o ljubavi prema muštaklama. Medjutim, ono što je ostavilo najveći utisak na našeg reportera bila je Nadina izjava da joj je slina, kako sama kaže, narandžaste boje. " Ne znam da li je to neki Božji dar ili znak da dolazim sa neke druge planete, ali svakako da mi prija to što se razlikujem od drugih, pa makar bila to i moja slina " - rekla je Nada ispijajući poslednji gutljaj kafe sa našim reporterom.
    http://ex-yumusic.info/wp-content/uploads/2010/07/nada-topcagic.jpg

    Ceo intervju možete pročitati na našem sajtu.

  11. SENZACIONALNO!!!

    KOSOVSKA POLICIJA GREŠKOM UHAPSILA ALBANCA!!!

    http://img641.imageshack.us/img641/953/b2dc33dd5753030a3c7260f.jpg

    Kako navodi saopštenje kosovske policije, a prenosi Kurir, greškom je uhapšen Albanac "prilikom divljanja u jednom prištinskom lokalu" . "Greškom je uhapšen Albanac prilikom nekog divljanja, ali znate, mi to baš i ne praktikujemo, jer nam etika ne dozvoljava! Progledamo kroz prste nekad nekom kad npr. demolira nešto ili ne daj bože neki manji prestup napravi, tako da nadam se da ćete nas razumeti!", ističe šef kosovske policije Amzo Krasnići! Dodaje kako se "Eulex i Kfor slažu sa njihovom poslovnom etikom, i da se ovde više i ne kažnjava valjanje narkotika zbog "rasprostranjenosti" istih!" Pozdravljamo liberalnu etiku Kosova, koja je u skladu sa EU!

    U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    TAČI SPAV'O NATAŠU KANDIĆ!

    ==== !DO ČITANJA! ====

  12. KURIR JEBE !!!!!

    ------JK na Beer festu------

    Nakon potvrde da Srbska majka, Ceca, nastupa u Guči gde će svojom pojavom upriličiti sabor, oglasila se i Diva: NASTUPAM NA BIR FEST!!!
    Kada smo joj postavili par pitanja kako bismo saznali nešto više o ovom spektaklu, odgovorila je:
    -Vi sebe nazivate novinarima? Stoko nepismena!! Kada mi budete postavljali pitanja sa šest postojećih padeža, onda ćemo razgovarati. Dotad se opismenite. Diva out!

  13. VESTI IZ KULTURE

    Kako nezvanično saznajemo Srđan Spasojević, nakon velikog uspeha sa remek delom svetske kinematografije "Srpski film", dobio je zeleno svetlo od predsednika nove vlade Srbije Ivice Dačića za snimanje možda najvećeg srpskog filma još od "Boja na Kosovu" i "Marša na Drinu". Naime, radi se novom projektu pod radnim nazivom (šuška se da bi to mogao biti i pravi naziv filma) "Serbian avengers". Špekuliše se da će glavni likovi i filmu biti Arkan, Kapetan Dragan, Milorad Ulemek Legija, Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Slobodan Milošević, Šljivančanin Veselin i mnogi drugi. Takođe, u neslužbenom razgovoru sa gospodinom Spasojevićem, saznali smo da će u ovom njegovom novom ostvarenju biti i mnogo futurističkih elemenata, te bi svoje mesto među Osvetnicima mogli da nađu i Draža Mihajlović, Živojin Mišić, kao i Karađorđe Petrović i sam Knez Lazar Hrebeljanović. Na pitanje našeg novinara zašto onda nema i Miloša Obilića, Spasojević se nasmejao i rekao da će razmisliti.http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/147747/i/2/srdjan-spasojevic.jpg
    Kurir je i ovoga puta otišao i korak dalje. Kako saznajemo iz neimenovanog izvora, za potrebe filma, iz zatvora će biti pušten Milorad Ulemek Legija, kako bi pomogao ražiseru u dočaravanju scena borbe i tradicionalno poznatog srpskog junaštva. Muziku za film bi trebao da radi Željko Joksimović, mada se već ranije ponudila Leontina. Scenografiju i kostimografiju će, prema rečima upućenih, raditi jedan čuveni starni filmski studio.

  14. predlog: da se novi list nazove KURAJBER i da se zastite autorska prava. i nova strana ovde na vuki, ubacis sliku i napises vest. kaizen duradi nesto decxko.
    bravo momci!

  15. predlog: da se novi list nazove KURAJBER i da se zastite autorska prava. i nova strana ovde na vuki, ubacis sliku i napises vest. kaizen duradi nesto decxko.
    bravo momci!

    Uopšte nije loš predlog! :-)

  16. predlog: da se novi list nazove KURAJBER i da se zastite autorska prava. i nova strana ovde na vuki, ubacis sliku i napises vest. kaizen duradi nesto decxko.
    bravo momci!

    Podržavam ideju !
    Ajde ko zna da radi sa slikama, neka odradi ovaj logo :
    http://amm.estiem.org.rs/wp-content/uploads/2011/09/EPS-Glava-Kurir-NEGATIV.png

    neka poslednja dva slova budu precrtana, a iznad neka se doda AJBER. Kostiću reaguj.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.