Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ БРИСЕЛА

    Брисел запретио Србији суспензијом кандидатуре за ЕУ уколико се не среди питање патриотских лобија и кланова који су никли након крајње необјашњиве чистке поглавара Вукајлије, прст је уперен у све чланове дотичног сајта који се сматрају огранком ''Анонимуса''. Након обарања ИНТЕРПОЛ сајта раније ове године штампају се потернице за ове Хашке бегунце и неколицина људи за које се сматра да су јатаци горепоменутих ухапшени су и тренутно су у притвору.

    ВИШЕ ДЕТАЉА СУТРА!

  2. ŠOKANTNO!

    BRONZANA DŽUDISTKINJA TUČE GLEDAOCE PO TRIBINAMA!

    Holandska džudistkinja Edit Boš, osvajačica bronzane medalje na olimpijskim igrama, pred početak trke na 100 metara pretukla nevinog posmatrača na tribinama. Od posledica batina, neimenovanom gledaocu je ispala plastična flaša i pala na teren iza trkača. Sami učesnici trke nisu primetili nikakva dešavanja, osim osvajača bronzane medalje koji tvrdi: "Nisam znao šta je tačno posredi, ali kada čitav stadion uthine, jasno možete da razaznate takav zvuk".

    Kako saznajemo iz neimenovanih izvora MI6, CIA, DB i DS su nepobitno utvrdili da je u pitanju flaša od Knjaz Miloš mineralne vode sa ukusom limuna. Ostaje nejasno da li je u pitanju bila holandsko-britansko-američka zavera da se napravi negativna promocija ovog svetskog brenda ili samo pokušaj Holanđanke da smuva jednog od trkača.

    http://sport.blic.rs/data/images/2012-08-06/264786_edit-bos01-reuter-kim-kyunghoon_f.jpg?ver=1344234091

    SAMO VI PIJTE LIMUN VODU, VIDEĆETE KAD VAS STIGNEM!

  3. ><><><>< KURAJBER RAZAZNAJE ><><><><

    === SKANDALOZNO!!! ===

    BESNILO!!!

    KOŠTUNICA SE ŽALI NA NEOBAVEŠTENOST I NEAŽURNOST POSLANIKA!!!

    http://img825.imageshack.us/img825/6461/vojislavkostunica954265.jpg

    Kako Kurajber nezvanično razaznaje, Vojislav Koštunica je pobesneo zbog "neažurnosti, neobaveštenosti i tunjavosti" narodnik poslanika. Koštunica je napravio scenu na sred skupštinske sale, zapalivši baklju kojom je vitlao okolo uz povike "dajte im Guaranu pozaspaće tunjavci". Koštunica nije želeo da komentariše ovo Kurajberovo saznanje, ali smo zato dobili izjavu njegovog koalicionog partnera Velimira Ilića:
    "Ne znam šta je Voji, u poslednje vreme se ponaša jako nekulturno i agresivno. Treba da zna da je lepo i sofisticirano ponašanje najvažnije. Verujem da je Voja samo malo nervozan zbog toga što nismo prošli cenzus!", završava Velja naš telefonski razgovor, a Koštunica u pozadini dobacuje Velji: "Puši karu, pičko kulturnaaaa, kulturnaaaa, KulturnaaAaaAaaAaaA!".

  4. SKANDALOZNO! BLUD I RAZVRAT U NOVOJ VLADI!

    MRKUTA I ILIĆI NA GOMILI! MINISTRI NAGUZILI JEDAN DRUGOG?!

    Kurajber je preko svojih proverenih izvora došao do saznanja da je novi premijer Ivica Dačić pomirio dve zaraćene strane, ministre Velimira Ilića i Milutina Mrkonjića.
    Kao znak dobre volje i u čast izglađenih odnosa njih dvojica su cele noći, uz masnu prasetinu i litre Tomine prepečenice, orgijali sa svojim lepšim polovinama u jednom motelu na Ibarskoj magistrali.
    Mrkonjić je oko 21 čas i 47 minuta došao u pratnji Ane Bekute, dok je Ilić sa svojom suprugom stigao nekih 7 minuta kasnije.
    Burna proslava se u jednom trenutku pretvorila u bludničenje, dok je u sobi vladalo pravilo "Samo jaši, svi smo naši".
    Šuška se da su Mrka i Velja guzičili naizmenično obe prisutne gospođe i to po principu reciprociteta, koliko ti meni - toliko ja tebi, u ovom slučaju koliko ti mojoj - toliko ja tvojoj ženi.
    Pojavile su se i informacije da su se ministri, usled preterane alkoholisanosti, čak i međusobno opalili, mada još ništa nije zvanično potvrđeno.
    Naš izvor, između ostalog, navodi da je postojala mogućnost da su ministri zalagali u furunu jedan drugog, iako on sam nije 100% siguran, ali potvrđuje da su iz sobe jedno vreme dopirali čudni krici Mrkonjića i Ilića naizmenično, te je stoga vrlo verovatno da su ove glasine istinite.

    Opširnije u štampanom izdanju.

  5. ZASTRAŠUJUĆE!!!

    DRAGAN MARKOVIĆ PALMA FIZIČKI NAPAO NOVINARA KURAJBERA

    Dragan Marković Palma, Gradonačelnik Jagodine i upravnik zoološkog vrta, napao je sinoć novinara Kurajbera koji ga je uslikao nedavno kako se provodi na paradi ljubavi u Berlinu.
    http://blog.b92.net/user_stuff/upload/520/11520.jpg

    Napadu su prethodile uvrede na račun našeg novinara kako je protiv seksualnih manjina i da bi trebao da ide u zatvor zbog govora mržnje. Naš novinar mu je odgovorio da nije problem njegova seksualna orijentacija, već da je problem što je na račun države otišao da se provodi na paradi. U tom trenutku je Palma nasrnuo na našeg novinara i samo brzom reakcijom prisutnih sprečen je teži fizički obračun.

    http://azdejkovic.com/wp-content/uploads/2011/10/dragan-markovic-palma-jagodina.gif

    Ovo nije prvi put da neko pokušava napade na novinare Kurajbera koji su zainteresovani za istinu, samo istinu i ništa osim istine, ali istrajaćemo i pored pritisaka i nastaviti da vas objektivno obaveštavamo o svemu što se dešava u našoj maloj, ali ratom napaćenoj zemlji.

  6. ŠOKANTNO

    KATARINA REBRAČA POBEGLA PREKO GRANICE I URADILA PLASTIČNU OPERACIJU

    Kako Kurajber ekskluzivno saznaje, Katarina Rebrača, bivši top-model i dobitnica nagrade Humanitarac 2010, odmah pošto je puštena da se brani sa slobode, prebegla u Brazil gde se kod čuvenog plastičnog hirurga Skalperinja, podvrgla plastičnoj operaciji i promenila pol.
    Katarina je sada uzela potpuno novi identitet, a kako Kurajber saznaje, sada se zove Željko Rebrača i živi u Brazilu. Premijer Srbije, Ministar policije i najbolji Slobin đak Ivica Dačić, zahvalio se redakciji Kurajbera koja je uspela da uđe u trag Katarini, to jest Željku i da je uslika za vreme noćnog provoda u jednom klubu u Rio De Žaneiru.
    http://www.blic.rs/data/images/2011-07-09/157451_ispovest06-rebraca-foto-aleksandar-stankovic_hf.jpg?ver=1310243490

  7. ~~~~~~SAZNAJEMO ZA VAS~~~~~~

    NEMCI POLUDELI ZA GOGOM SEKULIĆ!!!

    Članovi redakcije Kurira bili su prijatno iznenađeni kada su prilikom uobičajene razmene informacija sa ostalim značajnim listovima u EU, shvatili da je najprestižni nemački dnevnik "DIE ZEIT" upravo pola svoje prave strane posvetio našoj Gogi Sekulić!
    Tu se biranim rečima i samo u superlativima pisalo o našoj Gogi.

    Odmah smo pozvali Gogu Sekulić, njen čuveni beli IPhone 4S ukrašen Swarowski kristalima je dugo zvonio, ali se ona nije javljala, baš kao da je u romingu!
    Tako su se glasine kako Goga peva na privatnoj zabavi nemačke kancelarke Angele Merkel, koja ovih dana ispraća najmlađeg sina u vojsku, još više aktualizovale...
    (više o ovome čitajte u štampanom izdanju "Kurir"-a)

  8. ><><>< KURAJBER RAZABIRE!!! ><><><

    === SENZACIONALNO!!! ===

    MARŠ!!!

    GOGA SEKULIĆ: ŠVABE, VERPISS DICH!!!

    http://img217.imageshack.us/img217/4230/gogasekulicbiografija.jpg

    Kako smo u prethodnom broju pisali, Nemci su poludeli za našom najpoznatijom konceptualnom umetnicom Gogom Sekulić, koja im poručuje: "VERPISS DICH (objebite)". Naša Goga navodi da je to ne zanima, štaviše da je guši. "Nije mi dosta što su me Irci, Laponjci i Šveđani zvali da otvaram njihove akademije nauka i umetnosti, sam mi dosađuju i Nemci. Tek sam se vratila iz Kambođže, Turkmenistana i SAD, gde sam presekla vrpcu prilikom otvaranja njihovih nacionalnih muzeja likovne umetnosti, a već me zovu na treću stranu. ŠVABE, VERPISS DICH!!!" Navodi naša najpoznatija konceptualna umetnica Goga, i dodaje: "Radim na naučnom programu iz molekularne biologije, nemam vremena!",završava Goga.

  9. Ali ono gore Musik fur idioten je tak'a pobeda lololo

  10. POBEDNICA ESC-a 2012 SE NE KUPA?!

    Kako saznajemo, Loreen je priznala da se čak i ne kupa! "Kao što se ne brijem i ne šišam ja se i ne kupam." Ponosno je izjavila ova švedjanka. Loreen je već uhvaćena u nehigijenskim momentima ali ovo je bilo previše, fanovi su šokirani!

    M.N.: -Šokirana sam! Ona je moj idol, trudim se da izgledam i kao ona, ali ovo je previše, dosta što ne brijem pazuhe zbog nje!
    A.J.: -Stvarno je gotivim ali ovo je ughhh!

  11. KURAJBER RAZABIRE!!!

    OBRT

    KOSOVO IZ INATA SAD NEĆE NEZAVISNOST!!!

    http://img600.imageshack.us/img600/2710/mapkosovo.png

    Kako Kurajber zvanično razabire, Kosovo i Metohija, tačnije njihova vlada i građani, ne žele više nezavisnost. Kako saznajemo, "iz inata, sad oni neće"! Tači navodi kako "mu je dosta da Srbija navaljuje da se vrate, da su iz inata to i učinili!"!"Sad mi nećemo! Sad ne može!", navodi Srbija!"Dupetom ste zatvorili vrata, sad ne može nazad! I'te kud ste krenuli, daleko vam lepa kuća!" završava Srbija! Kako razaznajemo Kosovo će tek sad "da upre" da se vrati u Srbiju "jer Srbija pokušava da vodi glavnu reč!". "Daleko vam lepa kuća, komšije!", ponavlja Srbija!

    VAŠ KURAJBER!!!

  12. Eo malo bele hronike. Ovo mere i u Vecernje Novosti i Blic a ne samo u Kurir.

    MLADIC OZIVEO OCA!!!

    V. J. (31) iz sela Prdojevo je u utorak uvece oziveo oca davanjem prve pa potom i druge pomoci a zatim ga odveo u bolnicu. Mestani sela Prdojevo su i dalje u soku jer ne mogu da veruju sta je V. J. uradio jer je bio poznat kao kockar, peder, narkoman i siledzija. Jedan mestanin koji nije zeleo da ostane anoniman tako da cemo mu navesti ime i adresu, Simo Bulatovic, Ljube Alicica 8, Prdojevo, je video V. J.-a sat vremena pre tog srecnog dogadjaja i rekao je V.J. delovao skroz drugacije nego inace, kao da su neki andjeli usli u njega.
    Jos se ne zna razlog ozivljavanja ali se veruje da je V. J. to uradio zbog nasledstva jer mu je otac bas 5 dana pre ovog dogadjaja prepisao sve iako je imao jos dva sina.

  13. ESTRADA

    KEBA PROMENIO IMIDŽ. VRATIO SE KORENIMA

    Kako Kurajber prvi u Srbiji objavljuje, najelegantniji i najmoderniji pevač, kao i otac deteta koje ne priznaje i deteta koje je na svoju nesreću priznao (Taša Kojić Keba prim.aut.) Dragan Kojić Keba, promenio je ponovo imidž i vratio se korenima, to jest čuvenom Teheran Refjudži stilu koji je furao početkom devedesetih.
    Popularni Keba je izjavio kako je uvek on kreirao trendove na našoj estradi u skladu sa stranim trendovima i ovog trenutka retro-izgled je potpuno IN od Tokija do Nju Jorka, pa je rešio da započne taj talas ovde.
    Specijalno se slikao za časopis Kurajber koji će prvi objaviti Kebinu sliku u novom-starom fazonu.
    http://i50.tinypic.com/2rcpvtz.jpg

  14. SKANDALOZNO

    JELENA KARLEUŠA PREBILA MUŽA

    Popularna ispuštačica čudnih zvukova Jelena Karleuša, pretukla je u porodičnom domu na Bežanijskoj Kosi, muža Duška Karleušu Tošića, po zanimanju domaćicu.

    Kako Kurajber saznaje povod je bila Duškova tetovaža kojom je želeo da obraduje Jelenu, a na njoj su trebala da budu imena njihove dece, međutim pri imenu prve ćerke došlo je do greške i umesto Altina, kako je Jelena nazvala svoju prvu ćerku zbog emotivne vezanosti za to Zemunsko naselje, na Duškovoj ruci je stajalo samo Atina bez slova "l" koje je tatoo majstor ispustio.
    Jelena je za to saznala preko fejsbuka kada je videla kako je Duško sa svima podelio tu sramotu, dotrčala je kući i Duška koji je peglao veš i ništa nije očekivao, udarila više puta peglom u glavu.
    Duško se obratio Kurajberu za pomoć i odveden je posle toga u sigurnu kuću.

    Prvi eksluzivno objavljujemo slike Duškovih povreda i apelujemo na policiju da zaštiti Duška koji već godinama trpi torturu od strane Jelene.
    Drži se Duško. Kurajber je uz tebe.
    http://i46.tinypic.com/35claiw.jpg

  15. SPORT

    NOV REŽIM TRENINGA NAŠE FUDBALSKE REPREZENTACIJE
    Kako saznajemo, zbog rezultata koje su postigli naši fudbaleri, a koji su zvanično ocenjeni kao "ne preterano uspešni, ali obećavajući" u našem fudbalskom savezu, uveden je novi način treninga.

    Tole: Preduzete mere su sveobuhvatne, temeljne i detaljne i vinuće naš fudbal u nebesa
    http://www.novinar.rs/wp-content/uploads/tomislavk.jpg

    Prva mera podrazumeva novine pri kondicionim treninzima koji počinju pevanjem himne. Kako saznajemo, jedan naš vrhunski pijanista svira himnu dok reprezentativci pevaju pod dirigentskom palicom I. Tasovca. "Za naše momke, samo najbolje" kažu u savezu. Međutim, naglašavaju da su se tu javili novi problemi koji se prevazilaze. Naime, svaki reprezentativac je dobio i tekst himne, ali veliki broj njih nije mogao dovoljno brzo da čita, a neki nisu prepoznali sva slova, pa je u trening uključen i kurs srpskog jezika i pisma, kao i dikcije.
    Druga mera je namenjena jačanju timskog duha, te se postignuća pojedinca sada pripisuju celoj ekipi, dok se u zvaničnim saopštenjima nikada ne navodi ime zaslužnog igrača.
    Na prijateljskoj utakmici sa tradicionalno neugodnom, iskusnom i teškom reprezentacijom Malte smo već uspeli da se uverimo u efikasnost novih mera jer su reprezentativci uspeli da daju jedan gol!

    Našoj sreći nije bilo kraja!
    http://www.b92.net/news/pics/2011/10/4710956844e8d9e05c6e2f383439302_orig.jpg
    Slavlje naših Orlova

    U duhu novih mera, nećemo objaviti ime strelca (ime poznato redakciji), već ćemo samo navesti njegovu kratku ali sadržajnu izjavu "Kacam rasan"! O broju primljenih golova nismo dobili izveštaj uz obrazloženje da igrači još nisu imali kurs sabiranja i oduzimanja preko 10.
    Da li se to naziru bolji dani našeg fudbala?

  16. ><=><=>< KURAJBER RAZABIRE!!! ><=><=><

    KULTURA

    POEZIJA MARINE TUCAKOVIĆ UŠLA U ČITANKE!!!

    http://img440.imageshack.us/img440/8573/citankaza8razredosslika.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, poezija naše najuticajnije pesnikinje Marine Tucaković ušla je u Čitanku i Bukvar. Njene pesme će u Čitanki biti dočarane takođe zanimljivim ilustracijama, a ponosna pripadnica nacionalne književnosti Marina Tucaković ističe: "Pošto sam ja eminentni i renomirani predstavnik nacionalne pisane reči, mislim da će konačno i dolazeće generacije biti upoznate sa neprocenjivom vrednošću mojih uradaka!", ističe Marina, a mi se slažemo. Npr.pesma "Kod nje si prespav'o, sad u reku pravo", će biti štivo za 1. razred osnovne, pesma "Ori Mile, al' duboko", za drugi, pesma "U diskaću" za treći razred srednje škole, a pesma "Napravi mi sina", za peti razred osnovne. Marinin angažman su pozdravile i "Ujedinjene nacije"!

  17. ahahhahahha kako rasturate

  18. JELENA KARLEUŠA PREBILA MUŽA

    Naravno da ga tuče, kad je sluša od malena. Odličan tekst Džoni!

    http://www.youtube.com/watch?v=3gexQyXrJug&feature=related

  19. KOMPJUTERI U VLADI SE URUŠILI ZBOG PREVIŠE "DOKUMENTARACA"?!

    Exkluzivno za "Kurajber" naš reporter je istražio uzrok zašto su se svi računari u Vladi Republike Srbije pokvarili. Kako saznajemo poslanici i ostali su u računarima imali dosta eksplicitnog sadržaja čak 90% ostalih 10% su bili raspoređeni na 5% erotskih slika 2% dokumenata i 3% postera sa popularnog sajta vukajlija.com! Najviše nas je iznenadila Slavica Đukić Dejanović izjavom da je ponosna na sebe jer je ona imala nešto bolji skor od ostalih kada su u pitanju posteri sa gore pomenutog sajta vukajlija.com njen računar zauzimalo je čak 20% istih! Predsednik Tomislav Nikolić je u svom računaru držao i obnažene slike jedne od poslovnica, a kod nekih poslanika nađene su erotske slike predsednika Nikolića.

  20. EKSKLUZIVNO

    DŽOGANI UPECAO SOMA OD 50 KILA

    Najpopulraniji imitator ventilatora u Srbiji, čuveni Džole Džogani pozvao je ekipu Kurajbera da bi se pohvalio kako je na Galovici kod Surčina upecao soma od 50 kila. Ekipa Kurajbera je odmah krenula da fotografijom zabeleži ovaj veliki podvigi i da čuje direktno od Džoleta kako je tekla bitka sa tom nemani.
    "Borba je bila teška, jer je som vukao i nije nikako hteo na obalu, ali sva sreća zbog mnogo godina imitiranja ventilatora stekao sam izdržljivost i jake ruke pa sam mogao da se izborim. Naravno pomogao je i najlon sa starih Sladžinih Roko Baroko čarapa, koji nije popustio ni posle sati i sati borbe." - rekao je uz osmeh Džole.
    Na kraju objavljujemo sliku Džoleta sa trofejom, a on nam je obećao da će nas ekskluzivno ponovo pozvati kada uhvati još većeg soma.
    http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2011/01/djole.jpg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.