Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. ><><>< KURAJBER RAZAZNAJE!!! ><><><

    PAKT!!!

    TOMISLAV NIKOLIĆ SKLOPIO PAKT SA MIKRONEZIJOM, KOJIM ĆE SMANJITI AMERIČKU DOMINACIJU U SVETU!

    http://img515.imageshack.us/img515/310/photosrbijalicnostitomi.jpg

    http://img820.imageshack.us/img820/3614/9499r.jpg

    Upravnik groblja Tomislav Nikolić, koji u slobodno vreme obavlja dužnost predsednika Srbije, sklopio je pakt sa Mikronezijom, kojim će se smanjti Američka dominacija u svetu!
    Uprkos tome što je ova svetska sila priznala Kosovo, upravnik groblja navodi "kako će ta uticajna zemlja preispitati svoju odluku o tome". Predsednik Mikronezije Emanuel Manny Mori je oduševljen lepotom našeg glavnog grada, kroz koji ga je proveo akreditovani vodič kroz Kalemegdan Ivica Dačić. Žena predsednika Emanuela se pohvalila upravniku groblja kako joj se dopadaju "vulva usne" njegovog zamenika Aleksandra Vučića!

    U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    UPRAVNIK GROBLJA TOMISLAV NIKOLIĆ SE ŽALI KAKO OD PREVIŠE ZAHTEVNOG HOBIJA NE MOŽE DA NAĐE VREMENA ZA PRIMARNO ZANIMANJE!!!

  2. >>> Kurajberovo istraživačko novinarstvo <<<
    KEBA PREDVIDEO SMAK SVETA
    Naš poznati estradni umetnik Dragan Kojić Keba,svagde ga ima i gde treba i gde ne treba.
    Juče na jubilarnoj 755-oj emisiji Lee Kiš na ružičastoj TV i 551-og Kebinog učešća u toj emisiji,Keba je iznenadio i šokirao javnost kad je u 42 minutu emisije u sedećem položaju ispustio šoljicu kafe i uzviknuo "LJUDI,GOTOVO JE"
    http://www.dodaj.rs/f/15/125/1iaqotVp/keba-i-koncert-i-album.jpg.
    Publika u šoku šta se dešava,Mari mari najbliža Kebi,daje mu čašu vode da se malo povrati sebi jer je izgubio u trenutku svest.Emisija se morala prekinuti ali kako kaže naš izvor iz te emisije:"Keba je u šoljici video da se biliži smak sveta"
    Njegovi rezultati do sada su fascinantni:
    - Pogodio je preko 50 parova sa naše estrade da će stati zajedno pred oltar
    - Predvidjao je i odbranjene i neodbranjenje penale svoga sina (inače o ovome nije hteo da priča,ne želi da se hvali i da priča o tome.O ovome smo saznali od jakog izvora iz Mozzart kladionice u kojoj redovno dolazi Keba)
    i još mnogo toga ali u narednim brojevima.

  3. >>KURAJBER EKSLUZIVNO PRENOSI<<

    ŠARIĆ PAO SA GRAMOM KOKAINA!?

    Jedan od najvećih narko bosova na Balkanu, a i šire, tražen od strane pravosudnih organa zbog šverca velikih kolicina narkotika, završio je krajnje neslavno. U krevetu sa nogom u gipsu.
    Kako Kurajber saznaje iz izvora bliskih pljevaljskom bosu, u jednoj od zemalja latinske Amerike, Šarić je pre dva dana pao u blizini graničnog prelaza noseći sa sobom svega gram kokaina. Jedan od Šarićevih bliskih saradnika javio se Kurajberu sa sledećom izjavom u vezi incidenta:

    "Sve se odigralo munjevito. Pre dva dana krenuli smo u susednu republiku (detalji poznati redakciji) da provedemo par dana kod našeg prijatelja, takođe balkanskog iseljenika, u vikendici na jezeru. Darko (Šarić- prim. prev.) se radovao pecanju i prilici da na par dana pobegne od poslovnih obaveza. U blizini graničnog prelaza stali smo sipamo gorivo. Darko je krenuo na pumpu da kupi pivo i čips. Pritisnut brigama oko posla, osećajem progonjenosti, te tugom zbog nemogućnosti da se vrati rodnoj grudi, on se sapleo na ulazu prodavnice, pao i tom prilikom polomio skočni zglob. Da nesreća bude veća kod sebe je imao koke samo za par lajni, te je epilog da je jedana takva velicina, čovek koji je toliko postigao u ovom poslu pao sa ne više od gram kokaina. Bili smo šokirani. Otkazali smo put i odmah potražili privatnog lekara. Darko je sada kod kuće gde se oporavlja od incidenta. Trenutno se dobro oseća, mada se plašim da rane na duši nikad neće potpuno zarasti...."

    Kurajber takođe eksluzivno prenosi i ovu fotografiju Šarića sa bolnom grimasom nakon pada.
    http://img201.imageshack.us/img201/8029/0107darkosaric1191x300.jpg

    Postoje nagoveštaji da bi naš dopisnik sa terena mogao da poseti Šarića i napravi sa njim intervju eksluzivno za naš list. Pratite razvoj situacije u sledećem broju.

  4. ponedeljak

    Jovan Marić otkriva: GLUPOST NIJE STIGMA!
    http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/11/maric-unutra_0.jpg
    Psihijatar poznatih, J. Marić objašnjava kako je došlo vreme da glupost prestane da bude negativna stigma i navodi kao najbolji razlog to što glupi čine 99% poznatih u Srbiji..
    -Glupi su i više nego dokazali da mogu da postignu mnogo samo kada im se da prilika. Pogledajte naše najpoznatije spisateljice, pevačie, glumice i videćete da su sve to izuzetno glupe osobe.
    http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/680/v168023p0.jpg
    http://www.interliber.com/gif/9788675781691.jpg
    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/04/19/4942611/jorgovanka-tabakovic.jpg
    -Kao što je nekada bilo sramota biti go, tako je danas još uvek sramota biti glup. Mislim da je krajnje vreme da prevaziđemo i tu predrasudu. -objašnjava Marić.

    utorak

    Jelena Karleuša i Seka konačno ujedinjene sa zajedničkim ciljem!
    http://www.tracarenje.com/images/stories/986decembar09/3ned/sekajk.jpg
    JK I Seka organizovale Nevladinu Agenciju za Podršku Glupima kako bi se konačno zaštitila prava ove kategorije i zabranila diskriminacija.
    -Mislim da je bilo dosta ugnjetavanja glupih i veličanja inteligencije, obrazovanja i drugih prevaziđenih osobina...-komentariše Seka i dodaje-Činjenica je da smo pokazali koliko možemo i mislim da je krajnje vreme da slobodno prošetam ulicom bez toga da mi dobacuju koliko sam glupa.
    JK se slaže sa koleginicom komentarišući :
    -Najtužnije je što neke ljude čak nije briga ni kako si obučen..Ako si glup, za njih si automatski manje vredan.

    sreda

    Podrška u parlamentu
    http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/06/2606/cola/radikalke1-2506-2011_620x0.jpg
    Nataša Jovanović kaže:
    -Drago mi je da je konačno došla na red i ova tema. Dosta je bilo ćutanja i sakrivanja glupih od kamera. Barem ovde je jasno da glupost ne zna za granice.

    četvrtak

    Ceca ne podržava glupe?
    http://www.novine.ca/feljton/slike/-%201008%20-%20CECA%20MLADA%20112.jpg
    Na pitanje zašto nije pružila podršku kolegama i drugim poznatim ličnostima u borbi za prava glupih, Ceca objašnjava da je došlo da zabune:
    -I Severina i ja ih podržavamo u ostvarenju cilja, ali ne možmo da učestvujemo jer mi nismo glupe, samo kurve. Ljudi to često mešaju jer ta dva obično idu zajedno.
    Neke poznate ličnosti , međutim, pokušavaju da se provuku kao samo kurve, mada je očigledno da su i glupe:
    Mia Borisavljević izjavljuje:
    -Evo, ja vozim motor, pokažite mi koja glupa osoba ume da vozi motor...
    Anabela dodaje:
    -Ja nisam glupa, samo tako izgledam zato što se tako ponašam i pričam.

    petak

    Boki 23 i Azdejković prozivaju glupe da su besramni i samo traže pažnju
    http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2012/05/boki-13.jpg
    -Mislim da je zaista sve ovo malo neukusno..-komentariše Boki13- Iskreno me baš briga da li je neko glup ili nije i nemam predrasude, uostalom Jeca mi je idol, ali mislim da je degutantno kupiti toliku pažnju samo zato što si glup
    Azdejković podržava:
    -Pričaju i o nekoj paradi, pa to je čisto skretanje pažnje i egzibicionizam na delu. Nebitno je da li si glup ili nisi, ali mislim da ne treba na tome graditi slavu.

    ponedeljak

    Veljko Piljkić organizuje paradu glupih
    http://www.blic.rs/data/images/2010-09-12/73503_zabseka-foto-z-ilic_f.jpg?ver=1284305917
    Pitali smo Seku da li je tačno da Veljko organizuje paradu, na šta ona odgovara da je to bio prvobitni plan, ali je problem što ne mogu da mu objasne šta treba da radi. Veljko ne komentariše, jer kako Seka objašnjava, trenutno ćuti i čeka da kaže nešto glupo.
    Na pitanje da je Duško Tošić možda zainetersovan za organizaciju ovakvog projkta, JK odgovara:
    -On bi to rado uradio, ali je trenutno zauzet jer tetovira JA SAM GLUP na čelu.
    Ona dodaje da se Duško ponosi svojom glupošću, kao i ona uostalom, i da se nadaju da će se i drugi povesti njihovim primerom.

    utorak

    Keba negira da je glup
    http://www.blic.rs/data/images/2010-03-26/24711_1030-dragan-kojic_f.jpg?ver=1269630195
    -Ne želim više da komentarišem tako glupe glasine..Kada bi postojao način da dokažem da nisam glup, odmah bi to uradio...
    Zapravo test gluposti, bolje rečeno intligencije odavno postoji samo glupi nisu povezali da je to jedan isti test. Nadamo se da će se ovim otkrićem prekinuti gasnine o mnogfima koji svoju glupost još uvek negiraju.
    Jedan član mense objašnjava:- Vrlo je lako dokazati da niste glupi testom inteligencije, mada shvatam zašto je to mnogima nelogično.
    Da biste dobili potvrdu o gluposti, dovoljno je da izdvojite jedno popodne i testirate se. Test je besplatan i bezbolan.

    sreda

    Test gluposti izaziva rak!
    http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2012/04/sasa-plecevic-e1333787449240.jpg
    Nova istraživanja pokazuju da test gluposti, kojima su se mnogi poznati podvrgli da bi dokazali da jesu glupi i dobili državnu penziju, može da izazove rak mozga! Naime, doktor Filgud objašnjava da se testom mozak glupe osobe napreže do usijannja i na taj način rizikuje stvaranje čestica raka, ali da je dovoljno posle testa zaliti glavu nemasnim jogutom i rizika nema.
    -Testirala sam se juče i evo, već tri dana me boli glava. Plašim se za sebe i najbliže-izjavljuje Slađa Đogani..
    -Ne plašim se jer sam se posle testa zalio kantom jogurta i kao što vidite, nisam se kupao posle toga tako da mislim da sam bezbedan.-objašnjava Ivan Gavrilović.
    Inače se svuda po gradu mogu videti poznati kako se polivaju jogurtom ili zabijaju sladoled u glavu. Kažu da je najbolji Frikom sladoled.

  5. ŠOKANTNO
    KERUŠA MILA NA SUDU
    http://www.b92.net/news/pics/2010/11/15166101014cef833b276f0366357075_extreme.jpg
    Nakon traumatičnih iskustva za kerušu Milu njenim mukama nema kraja.U petak uveče je primećena kako sluša muziku Dina Merlina i to sa albuma na kome jasno piše "Zabranjeno za Srbe i pse".Juče je uhvaćena i još uvek je u pritvoru specijalno za naš list keruša je izjavila "Av av avavav" i očigledno je vrlo nezadovoljna uslovima u pritvoru.Dačić poručuje "Hapšenje je bilo po evropskim standardima i veoma sam ponosan na ovako efikasnu policiju.Ovo je posle slučaja japansko biciklo najveće hapšenje u Srbiji".Dačić je vidno zadovoljan još izjavio "Tajkuni i lopovi moraju da se boje ovako efikasne policije ako mi sa ovakvom lakoćom hvatamo kerove i pronalazimo biciklove zamislite samo kako ćemo lako iskoreniti organizovani kriminal"
    Čestitamo Ivici na još jednoj pobedi nad kriminalom.

  6. SKANDALOZNO!

    UMESTO PRENOSA SKUPŠTINE PUŠTEN OBRAZOVNI PROGRAM!!!

    DEMONSTRACIJE GRAĐANA U TOKU, NEREDI ISPRED TAKOVSKE!

    Ekskluzivno za Kurajber direktor RTS-a Aleksandar Tijanić, koga smo zatekli na Maldivima, probranim rečima je izjavio:"Takvu gadost nam je neko namestio, mi to nikada ne bi uradili, to je sabotaža. Ma, jebaću mater nekom samo kad se vratim! Čuvajte se !!!"
    Povodom ovog incidenta oglasile su se i nevladine oganizacije- "Ovo je veliki udarac za demokratiju i prava građana da kontrolišu vlast. Ko zna šta su poslanici izglasali dok smo mi bili primorani da gledamo obrazovni program. Obratićemo se Ustavnom sudu i uputićemo tužbu Strazburu! "
    U znak protesta penzioneri širom zemlje prekinuli šahovske partije. Ne vidi se kraj novonastaloj krizi.

    Insert iz skandaloznog priloga...

    Čitajte VAŠ KURAJBER!

  7. Al je Liblet dobro oplela po glupima. Bravo svima. Samo tako nastavite. Istina mora uvek izaći na videlolololololo

  8. Libret, svaka čast. Težak je to izbor : imamo likova za 78 feljtona.

  9. ЧУДО ЕПСКИХ РАЗМЕРА

    ЛАЈКА ПОРЕКЛОМ ИЗ СРБИЈЕ, ГАЗДА МИЛУНОВА ПОРОДИЦА ТУЖИ РУСЕ!

    Наиме како сазнаје Курајбер, Лајка, која је позната као керуша која је прва лансирана у свемир је пореклом из Србије! Како наводе извори блиски Лајки она потиче из села Станишинци на планини Гоч. Пас је уствари припадао такозваном газда Милуну који је недавно преминуо, његова породица је знала колико пас значи Милуну па му нису пренели трагичну вест да је депортована у Русију по сопственој жељи да побегне из учмале средине и политичких несугласица које су мучиле тадашњу Југославију. Газда Милуну је речено да је пас послат до суседног села где је нажалост стрмоглаво пао низ литицу и завршио у оближњој јами. Али још шокантније сазнање је то да породица ове керуше уопште није била информисана да је пас победио на аудицији за лансирање у свемир и да је СССР узела цео кредит за овај успех и наравно присвојила керушу као почасног грађанина горепоменуте велесиле. Недавно сазнање о том пројекту узурпирало је породицу газда Милуна и навело је на одлуку о покретању тужбе против Русије.

    http://lupiga.com/vijesti/slike/20070329005032lajka_laika_sputnik_2.jpg

    ПРАВДА ЗА СРБИЈУ И ГАЗДА МИЛУНА !

  10. EKSKLUZIVNO

    RAT DŽEJEVA

    Naime kako Kurir saznaje došlo je do ozbiljnih razmirica koje mogu rezultirati pravim ratom između dve velike muzičke zvezde Džej Zija i Džeja Ramadanovskog.
    Naime u emisiji kod Lee Kiš, Džej Ramadanovski je izjavio kako je njegov američki kolega plagijator i da pored muzike koju krade od njega, ukrao je i ime.
    Džej Zi koji je baš tada gledao kući tu emisiju odmah je pozvao studio televizije Pink i uživo u programu rekao da će izupucavati Džeja Ramadanovskog zbog laži i kleveta na šta mu ovaj odgovorio da je on već izupucavao Bijonsi, ali na drugi način.
    Novinaru Kurajbera je Džej Zi dao samo kratku izjavu: "Džeja Ramadanovskog poznajem još iz dana kada smo zajedno šibicarili po železničkoj i nije mi jasno šta mu je značilo ono u emisiji. Ako želi rat, imaće ga."
    Bijonse je dodala: "Nije me Džej Ramadanovski spavao jer bila sam tada suviše mlada. Samo smo se ljubili i dala sam mu da me pipa, ali penetracije nije bilo."
    Na sve to, novinaru Kurajbera Džej Ramadanovski je rekao: "Naučio sam Zija zanatu. I Šibicarskom i muzičkom, a on ni da me pomene. Stuštiće se ceo Dorćol na njega, a Bijonsi mogu da poručim samo da ne laže, jer imam i snimak kada smo se dovatili pod Gazelom."

    Kurajber će pratiti ovaj sukob sa pažnjom i javiće svaku novu vest vezanu za ovaj događaj
    http://i47.tinypic.com/2vdmpsz.jpg

  11. Inače ovo od Liblet će da ide na Fejs kao feljton.

  12. <<<<<<<< KURAJBER ISTRAŽUJE!!! >>>>>>>

    SRBI IZMISLILI KOMUTATOR, HOLOV EFEKAT I KAŠIKU ZA CIPELE!!!

    http://img338.imageshack.us/img338/4918/collecteurcommutateurro.png

    http://img824.imageshack.us/img824/13/598pxhalleffect.png

    http://img14.imageshack.us/img14/3994/3871284027833.jpg

    Uprkos višedecenijskoj izloženosti jarmu, sa ponosom vam predstavljamo tri revolucionarna otkrića. Na stranu to što su 90% izuma i dostignuća na svetu, prisvojile druge države, a izmislili SRBI, mi vam možemo samouvereno reći: Propao im plan! Naši eksperti J. Deretić i Kosta Čavoški uspeli su da dokažu da su upravo Srbi izumitelji pomenutih stvari! Komutator (drugačije:kolektor, jednosmerna struja, prim.aut.) je nastao kao sprdnja na to kako su Austrougari dolazili u Srbiju bez da se vrate iz poznatih razloga!
    Uprkos tome što Kominterna i CYA planiraju invaziju na Srbiju radi krađe pomenutih dostignuća, uvaženi akademik Jovan Deretić već radi na atomskom i nuklearnom oružju kojim ćemo ih zaustaviti!
    Kako su ostale dve stvari nastale saznajte u sledećem izdanju ili u Deretićevoj kniizi "Srbi zaČetnici čovečanstva i faune"!

  13. ====== KURAJBER ISTRAŽUJE!!! ======

    --------REVOLUCIONARNO!!!--------

    DŽOKER JE SRBIN!!!

    http://img341.imageshack.us/img341/7017/mediumjokerthejoker2809.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, počastvovani smo što možemo da podelimo sa vama jedno revolucionarno otkriće. Kako naš naučnik Laza Retorta navodi, popularni negativac iz "Betmena" je Srbin koji je rođen u Kurtićima malom rumunskom mestu. Ako niste znali Džoker ima i rođaka u Srbiji po imenu Behljulj Behljulji (poznatiji kao Beki Bekić. prim.aut.), koji je dosta sličan Džokeru po svom prpoznatljivom osmehu i po umeću sa oružjem:

    Kako nam dojavljuje naš dopisnik, kad je reč o "Aurora masakru", koji je izvršio neki tamo što misli da je Džoker, to je bio tipičan antisrpski performans koji je imao za cilj demonizaciju i ocrnjenje Srba, jer Anđelinin film to nije uspeo!

    DO ČITANJA, VAŠ KURAJBER!!!

  14. ЕКСКЛУЗИВНО !

    РОМИ НИСУ ЦРНИ !

    Курајберов научник, човек чији је коефицијент интелигенције тродупло већи од Ајнштајновог и чије име не желимо да спомињемо јер прави атомску бомбу која ће бити бачена на Амере, па не желимо да га смара Обама и да га моли да то не чини, дошао је до невероватног открића. Наиме, док је био у посети ромском насељу, понудио је једном малом циганчету 20 динара уколико пристане да пође са њим. Мало ромче тај великодушан поклон је оберучке прихватило уз повике " Мамо, мамо спремај салату ћу купим пола леба кад се врнем ".
    Када га је одвео у своју ординацију спровео је разна истраживања на малом ромулану и најсавременијим курајберским инструментима успео да уђе у његов ум. Резултати су били фасцинантни. Наиме, оно што ми видимо у ромима је у ствари оптичка варка и они нису црни, већ жути. Опширније у следећем броју.

    КУРАЈБЕР ЗАДРЖАВА ПРАВА НА ВЕСТ И СВАКО ПЛАГИРАЊЕ БИЋЕ НАЈСТРОЖИЈЕ КАЖЊЕНО ТАКО ШТО ЋЕ АТОМСКА БОМБА УМЕСТО НА АМЕРИКУ БИТИ БАЧЕНА НА РЕДАКЦИЈУ КОЈА БУДЕ КОПИРАЛА ВЕСТ.

    До читања.

  15. EKSKLUZIVNO

    KURAJBER NA FOTOSEŠNU MAGAZINA BLIC ŽENA

    Nakon ankete koju je sproveo magazin "Blic Žena" o tome koga žene posmatraju kao najseksipilnijeg muškarca, u kojoj su žene ubedljivo izglasale Teofila Pančića kao najlepšeg među nama, organizovan je i fotosešn sa pobednikom takmičenja, na nekoliko lokacija u Beogradu.
    Povodom laskave titule najseksipilnijeg Teofil Pančić je izjavio: "Mnogo ulažem u svoj izgled i ne shvatam ga olako. Uvek sam privlačio žene i rezultat ove ankete mi mnogo znači jer to mi je i najbitnije u životu. Ženama mogu samo da kažem da sam polaskan i da im obećam da ću se i dalje truditi da izgledam ovako dobro, a mogu i da im poručim da sam singl, pa ako ima neka dama koja misli da može da razbudi vatru u meni, neka se javi." - uz vragolasti osmeh je izjavio Teofil.

    Kurajber objavljuje i jednu sliku sa sešna, koja pored magazina "Blic Žena" izglasana je i kao slika koja će se pojaviti na novom "Pirelijevom" kalendaru samo za žene.

    http://www.pecat.co.rs/wp-content/uploads/2010/11/teofil-pancic.jpg

  16. ####### KURAJBER RAZABIRE!!! #######

    !!!POWER!!!

    KURAJBER POSTAO NAJTIRAŽNIKI ISTRAŽIVAČKI ČASOPIS U ZEMLJI!!!

    http://img692.imageshack.us/img692/7029/kurajber2.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, naš list je postao najtiražniji istraživački časopis u zemlji i dijaspori. Već smo dobili pohvale od "svetskog udruženja novinara" koje je izjavilo "da smo mi bili preko potrebni, jer objavljujemo krucijelne informacije bez kojih ne bi moglo da se živi!". Na nama je da se zahvalimo čitaocima na ukazanom poverenju!

    Sa ponosom vam prikazujemo današnju statistiku AGB Nielsena iz kategorije "Tiraž":
    http://img27.imageshack.us/img27/4981/statistikavelky.jpg

  17. Завиди нам и Аца Стојановић !

  18. Ali km/h hahahahahahhahahaha

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.