Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. ŠOKANTNO!
    KURAJBER RAZAZNAJE - PORUKA SKRIVANA GOTOVO 85 GODINA

    Naši dopisnici iz Švajcarske su stupili u kontakt sa potomcima čuvenog Arčibalda Rajsa, pisca dela "Čujte Srbi, čuvajte se sebe". U želji da saznamo kako danas žive, naišli smo na frapantne informacije. Naime, to uopšte nije bio pravi naziv knjige.

    Pored toga što je istraživao zločine nad Srbima i bio veliki srbofil, Rajs je, vele njegovi potomci, bio i vidovit, tj. imao je vizije o tome šta će se događati u budućnosti.
    Dok je još vršio istraživanja, imao je jedno predskazanje o tome kakva će nesreća snaći Srbiju na samom prelazu iz XX u XXI vek, a svoju kulminaciju doživeće 20-tih godina XXI veka. Cela priča se vrti oko jednog čoveka, zbog kojeg će Srbi opet preživeti bombardovanje od strane njenih nekadašnjih prijatelja, a u tom neprijateljskom činu učestvovaće i naša "braća" Rusi.

    ZA NEVERICU! Pravi naziv knjige skrivan decenijama.
    http://www.dodaj.rs/f/2/Ig/1kLNGLN8/cujte-srbi-cuvajte-se-se.jpg

    Kako nam kaže Rajsov praunuk, cela priča je gurnuta u zapećak, a zatim promenjena i proturena kao sasvim drugačija pod uticajem Ruskog i Ciganskog lobija, a sve uz pomoć, ni manje ni više, nego Vatikana!

    DA LI SPREMA NOVI POGROM SRBA?!
    http://www.dodaj.rs/f/38/zB/1G1kcWJo/keba.jpg

    Imajući u idu pouzdanost informacija, ekipa KURAJBER-a apeluje na tužilaštvo, sud i policiju da udruženim snagama krenu na Kebu!

    Povodom naših najnovijih saznanja obavili smo razgovor i sa čovekom o kome je knjiga napisana.

    Intervju sa Kebom u sledećem broju!

    DO ČITANJA!

  2. Najsvežija vest

    Debeli pacov ubio ollanika!

    Kako kurir saznaje, krvavo ubistvo odigralo se juče oko 22 sata i 58 minuta, u mračnoj uličici nadomak rakovice. Kako kurajber nezvanično saznaje od komšije koji je odlučio da njegov identitet ostane tajni, tvorac malog kera šetao je uličicom i duvanio, kada je iz mraka izronio bradati manijak. "Izvadio je čekić, ljosnuo ga po glavi, i zatim se na svom motociklu odvezao u mrak", izjavio je N.N.
    Posle prijave policiji, počinilac je u rekordnom roku priveden, i, usled nedostatka prostora u lokalnim zatvorima, smešten na privremeni pritvor u beogradski zoološki vrt.
    "Nije ni pokušao da se brani, samo je prišao i predao nam se", izjavio je vrli kapetan koji ga je uhapsio.
    Motivi ostaju nejasni, spekuliše se o pacovljevoj narkofobiji kao najverovatnijem razlogu. Nakon mirne predaje, on odbija da sarađuje. Jedino što je izgovorio otkada je uhvaćen, je: "Nije mi žao"(I, malo manje glamurozno: "Jel ste baš morali u kavez sa majmunima?"). Kako se istraga nastavlja, kurajber će nastaviti sa najsvežijim detaljima samo za vas

  3. ########### KURAJBER RAZAZNAJE ##########

    PSIHODELIJA!!!

    NEKROFIL GREŠKOM OPALIO VOJISLAVA KOŠTUNICU!!!

    http://img823.imageshack.us/img823/2500/vojislavkostunica.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje, beogradski nekrofil T.M. (36), greškom je kako kaže "opalio" Vojislava Koštunicu. Kako navodi naš dobro obavešteni izvor, on nije primetio da je Vojislav živ "jer se ovaj nije branio". Vojislav Koštunica kaže da je u toku "radnje" više puta oštro i žustro stavio do znanja nekrofilu da prestane i jasno demonstrirao nezadovoljstvo povodom pomenutog čina, ali nekrofil "nije čuo".
    "Ne znam. Meni je delovao mrtvo. Jeste vi sigurni da je on živ?", navodi nekrofil.
    Doktor Vojislav Koštunica je već podneo tužbu protiv pomenutog!
    "Samo da je on meni živ i zdrav", komentariše nekrofil.

  4. Ахахахахахаахха Хујо, хахахахахаха врчина :Д

  5. Inače ovo od Liblet će da ide na Fejs kao feljton.

    fala Džoni!!!:)))

  6. Totally, mislim da si zaslužio titulu urednika crne hronike.

  7. ><><>< KURAJBER INFORMIŠE!!! ><><><

    POSTANAK!!! *

    NEORGANSKA JEDINJENJA UGLJENIKA NASTALA U DUNJEVAČI!!!

    http://img217.imageshack.us/img217/7251/fh12h.jpg

    http://img821.imageshack.us/img821/5648/dunjevaca.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje, neorganska jedinjenja ugljenika su nastala u rakiji dunjevači, prilikom pečenja iste u selu Trbušani kraj Čačka. Kako naš eminentni akademik Jovan Deretić naznačava, "to se desilo kad je lokalni seljak u jednom trenutku istresao pepeo kratke "Drine" u kazan sa rakijom, i tada se dogodila destilacija i kataliza kojom se stvorio ovaj ubojiti hemijski element!" Kako saznajemo, tada su eksplodirali kazani sa rakijom, što je ova jedinjenja poslalo u svemir!

    DO ČITANJA!!!

    U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    ALDEHIDI I KETONI NASTALI U KANJONU "BELI RZAV" KOD TARE!!!

  8. Totally, mislim da si zaslužio titulu urednika crne hronike.

    'Fala Nano, valjda će da me unaprede! :-)

  9. KURAJBER RAZAZNAJE*

    SANKCIJE!!!

    MINISTARSTVU ZA TELEKOMUNIKACIJE ISKLJUČILI INTERNET!!!

    http://img696.imageshack.us/img696/285/sektortelekomunikacijan.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje, zgradi ministarstva za telekomunikacije su isključili internet, zbog "nedoličnog ponašanja i neplaćanja"! Kako Kurajber razaznaje, zaposleni u zgradi su do jutra orgijali uz požegušu i pesme "Sinova Manjače", da su potpuno zaboravili da uplate internet pre dozvoljenog roka. Nismo uspeli da razaznamo da li će ministarstvo snositi neke veće posledice, ali smo dobili informaciju od izvora bliskog kažnjenima "da oni ne plaćaju ni telefon"!

  10. EKSLUZIVNO

    SRPSKI SPORTISTI ZA REZULTATE ISPOD OČEKIVANIH NA OI KRIVE LOŠU BRITANSKU KLIMU

    Zbog loše kilme u Velikoj Britaniji i stalnih kilselih kiša naši sportisti nisu mogli da dodju do izražaja na ovogodišnjoj olimpijadi. Imamo ekskluzivni intervju sa predsednikom Olimpijskog komiteta Vladom Divcem:

    - Naši sportisti nisu ostvarili željene rezultate i za to krivimo vremenske uslove. Naši sportisti su navikli da treniraju na svežem srpskom vazduhu i u čistim vodama. U Londonu je vazduh previše zagadjen jer Englezi, za razliku od nas, voze Rendž Rovere i Aston Martine koji umnogome zagadjuju životno okruženje. Kod nas je druga priča jer svi voze Jugiće a polovina vlasnika ih čak i ne vozi jer nemaju para za benzin. Ovo rezultira znatno manjom zagadjenošću vazduha u Srbiji i to je jedini razlog loših rezultata. Ovime apelujem na vlasti u Londonu da redukuju broj V12 i V8 motora u toj metropoli, kao i da prestanu da sa BBC-ja, i emisije Top Gir, ohrabruju ljude da kupuju automobile koji zagadjuju životnu sredinu i onemogućuju srpske sportiste da zasijaju u pravom svetlu.

    http://www.auto-power-girl.com/high-resolution-wallpapers/aston-martin-v12-vantage/aston-martin-v12-vantage-2009-1.jpg

  11. FRAPANTNO

    ČLANOVI GRUPE REGINA NA SCENI ISEKLI KRAVU MOTORNIM TETSERAMA

    Članovi popularne Hevi-Pop-Folk-Metal grupe Vagina, pardon Regina šokirali javnost kada su na koncertu u Leskovcu odjednom izveli kravu na scenu i počeli da je seku motornim testerama. Nakon toga su čak pili i kravlju krv.
    "Baš sam se obradovala kada sam videla slatku kravicu na sceni, ali odjednom su počeli da je seku na komade, krv je šikljala svuda, a u publici je zavladao trans." - ispričala nam je jedna šokirana mlada devojka koja je bila u publici.
    Inače već su se pojavljivali tekstovi o grupi Regina i naginjanju članova te grupe ka okultizmu i satanizmu, a nedavno je i procurela vest kako su napravili mini-koncert na groblju za svoje sledbenike, nakon kog su prevrtali krstače na i pravili orgije po spomenicima.
    Takođe članovi grupe su optuživani da njihove pesme, kada se puste unazad, šalju opasne subliminalne poruke. Tako je ustanovljeno da kroz pesmu "Zvaću te pile moje", kada se pusti unazad, može se čuti zastrašujući glas koji neprestano govori: "Ubi majku svoju".
    Kurajber će nastaviti sa istraživanjem ove grupe i sve nove informacije saznaćete prvi.

    http://www.svetestrade.com/images/sr/15713.jpg

  12. KURAJBER BIOPROGNOZA

    http://www.mojportal.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20ZDRAVLJE/BIOPROGNOZA/nepovoljna%20bioprognoza.jpg

    Analitičari ocenjuju da nastupa jako težak period za osobe sa kardiovaskularnim tegobama. Posebno su pogođena lica između 7 i 97 godina starosti. Takođe, ni oni što imaju artritis neće proći ništa bolje. Preporučuje se što kraće izlaganje suncu, a oni kojim je baš sunce preko potrebno radi ulepšavanja tena mogu da odu do nekog od lokalnih solarijuma, i to obavzeno sa kišobranom u cilju zaštite od UV zraka. Duševni bolesnici, će ovoga puta proći nešto bolje, pošto porodice mogu da ih puste da trče po njivi koliko hoće, jer trava ionako nije visoka zbog suše.
    http://www.mojezdravlje.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20ZDRAVLJE/BIOPROGNOZA/povoljna%20bioprognoza.jpg

  13. BEOGRADSKA HRONIKA

    DRAGAN ĐILAS POKUŠAO DA SE ŠVERCUJE U AUTOBUSU

    Dragan Đilas, prvi riđi gradonačelnik Beograda u istoriji, uhvaćen je juče u pokušaju da se švercuje na liniji 75 u blizini TC Ušće.
    Kada je kontrola ušla Đilas je prvo pokušao da se pravi stranac, zatim je probao sa pričom da aparat ne radi, a kada hrabri kontrolori nisu hteli da popuste, pravio se lud, zureći u bus-plus aparat izgubljenim pogledom i mrmljajući kako je ubacio pedeset dinara u njega i da mu još nije skuvao espreso.
    Kontorla nije imala druge nego da izbaci Đilasa iz autobusa, uhvativši ga za obe ruke i vukući ga iz autobusa dok se on grčevito borio da ne izađe jer je kasnio na posao. Na kraju je rekao kontrolorima da zna on neke ljude koji su njima nadređeni i da će ostati bez posla.
    Novinar Kurajbera koji se nalazio u istom autobusu, uspeo ja da olovka-kamerom uslika gradonačelnika u trenutku kada se pravio lud.
    http://www.novosti.rs/upload/images/2012//03/26n/BG-Dragan-Djilas-i-Koce.jpg

  14. KUVAMO ZA VAS

    KURAJBEROVA KRVAVA KAJGANA

    Sastojci (za jednu osobu):
    Ulje
    jaja (4 kom)
    so (po ukusu)
    aleva paprika (2 kašikice)
    sok od paradajza sa bosiljkom (pola čaše od dva deci)

    Priprema:
    Staviti tiganj na ringlu. Sipati ulje u tiganj. Odvrnuti ringlu na maskimum.

    Jaja slupati u neku ćasicu i dobro ih izmućkati viljuškom. Za vreme mućkanja dodati so, alevu papriku i sok od paradajza sa bosiljkom da bi sve to dobilo divnu aromu, a i krvavo crvenu boju. Kada se sve to zajedno lepo izmućka dodati smesu u tiganj koji se već usijao i lepo ispržiti minut, dva.
    Najbolje poslužiti uz jogurt.

    http://www.agropress.org.rs/files/kajgana_za_ginisa.jpg

  15. SRAMOTNO!!!

    JAPANSKI DRŽAVLJANIN PRETHODNO UKRAO BICIKL KOJI JE DAČIĆ TRAŽIO

    Kako Kurajber saznaje, ukradeni bicikl oko koga se digla ogromna prašina i u čijem pronalaženju su bilie aktivirane sve službe, od obične policije, preko SAJ-a, BIA-e i specijalnih Bus-Plus kontrolora, već je bio ukraden i to od strane japanskog državljanina Riju Asadžijua koji je tim s tim ciljem i došao u Srbiju.

    Redakciji Kurajbera se javio Marinko Rokvić, prvi čovek kog su zavela svetla velikoga grada i izjavio da je sporni bicikl ustvari njegov, a da ga je Japanac ukrao dan pre nego što je i njemu samom ukraden ispred TC Ušće.

    Redakciji Kurajbera Marinko je doneo omot njegovog albuma "Mnogo volem mojega bicikla" na kom se jasno vidi Marinko koji uživa u svom voljenom biciklu. Da sramota bude još veća Ivica Dačić, Premijer Srbije, Ministar policije i Evropski šampion u brzom jedenju sarme, poseduje taj album koji mu je na promociji Marinko poklonio i potpisao.

    Na kraju, nespretnošću naše policije, Riju se dokopao Japana sa ukradenim biciklom, naša država je osramoćena, Marinko je ostao bez voljenog bicikla, a momak iz Borče je otišao na robiju gde bi društvo trebao da mu pravi i Japanac.

    Ivica Dačić nije želeo da ništa da komentariše, dok je Marinko samo rekao: "Ceo život sam želeo takvo biciklo, a onda kada sam ga najzad nabavio, surovo je otrgnut od mene. Život nema više smisla."

    Na pitanje zašto ranije nije reagovao kada je ta vest bila po svim medijima, prisutna po ceo dan, Marinko je samo rekao: "Pošto mi je nestalo biciklo strašno sam se napio, upao sam u kanal negde kod Begaljice i tamo spavao nekoliko dana."
    Sramota.

    http://i48.tinypic.com/11h5oxj.jpg

  16. VESTI IZ SVETA POZNATIH
    SMARKO PREVARIO BOJLER
    http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201102/66624/totalno-sam-moderan.jpg
    Kako kurajber saznaje poznati moderator sa vukajlije juče je primećen u društvu vrlo modernog i zgodnog bojlera.Već duže vreme se priča da postoje problemi između Mareta i njegovog starog bojlera o čemu i svedoče Maretove komšije koje veoma često čuju urlike iz Maretove kuće "Jebem li ti što nema tople vode kršino od bojlera".
    Nezvanično saznajemo da je stari Maretov bojler završio na otpadu a da se Maretova kada plaši za svoju budućnost budući da je Mare tražeći nov bojler ugledao jedan lep đakuzi na akciji.

  17. Hehehehehe pazi, moramo da objavljujemo vesti o Smaretu jer tako će nam popularnost skočiti lolololo

  18. prvi čovek kog su zavela svetla velikoga grada

    Lololo

    Napredujemo polako :)

  19. ###KURAJBER RAZABIRE!!! ###

    PROCES!!!

    ALDEHIDI I KETONI NASTALI U KANJONU "BELI RZAV" KOD TARE!!!

    http://img26.imageshack.us/img26/3033/topnost.jpg

    http://img594.imageshack.us/img594/8664/10belirzav.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, a naučnici potvrđuju, aldehidi i ketoni su nastali u kanjonu Beli Rzav kod Tare prilikom invazije Nemaca na Užičku republiku, koji su u kanjon bacili 3 litre nemačkog vina "Sekt" koji je pospešio hemijsku reakciju i stvorio pomenute stvari. E, sad što su Srbi pobacali njih na isto mesto, to je druga stvar. Naš uvaženi akademik Kosta Čavoški dao je izjavu našem najboljem terenskom novinaru Miši Kaldrmi: "Tačno je da su Srbi izmislili to što je navedeno, '43 godine! Nemojte verovati zapadnjačkoj propagandi, mi smo jeli kašikama kad su oni strugali sa zidova noktima", kaže Kosta. Kosta dodaje da smo izmislili i jedan ogranak radiologije, kad je jedan naš poljoprivrednik "oslepeo usled pomračenja meseca"!

    DO ČITANJA

  20. ахаххахахаххаххаха Сект

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.