Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. ### ŠOKANTNO ###

    VOJVODINA SE OTCJEPLJUJE PRIJE VREMENA

    Nebeski SrBski narod nije propisno došao sebi od proglašenja nezavisnosti Kosova, a na putu je da primi drugi nizak udarac. Naime, druga autonomna pokrajina Republike Srbije poznatija kao Vojvodina (Sjeverna Srbija) se uveliko sprema da proglasi svoju nezavisnost. Čelnici Vojvodine ohrabreni uspjehom Kosova, odlučili su da ne mogu čekati 10 godina (tada su im SADi i Vatikan obećali dati nezavisnost) i odlučili su da preduhitre Sandžak, koji će sad morati da čeka do proglašenja svoje nezavisnosti. Tako je ubrzano formiranje nove države, naslednice sadašnje Srbije, koja će se okrenuti tradiciji i zvanično se zvati Beogradski pašaluk. Tako će Beograd postati svjetski rekorder, pošto će biti glavni grad 8. različite države.

    Javna je tajna da će doživotni predsednik Republike Vojvodine biti Nenad Čanak, a zaduženje za kreiranje himne dobila je novosadska barbika Tašana Bekvalac. Novoj državi se najviše raduju fudbaleri i navijači fudbalskog kluba Vojvodine, koji će napokon biti u prilici da osvoje neki trofej.

    Opširnije o nezavisnosti, obilježjima, glavnom gradu, kao i reakcije iz Beograda, sa Kosova i iz Sandžaka pročitajte u štampanom izdanju!

  2. ДА НЕ ПОВЈЕРУЈЕШ

    САМОЗАДОВОЉАВАЛА СЕ МОТОРНОМ ТЕСТЕРОМ

    Тинејџерка Мерион Свон из савезне америчке државе Висконсин је покушала нешто сасвим необично- да се задовољи моторном тестером. Малољетна Свон је сачекала да јој родитељи оду на посао, а брат у школу и у гаражи породичне куће активирала тестеру у нади да ће доживјети блажено искуство. Међутим, као што већ погађате, то није испало онако како је она очекивала.
    -То сам пробала са много момака, а користила сам и разна друга помагала, међутим, ништа од тога није успјело у потпуности да ме задовољи, тако да ми се тестера чинила као сасвим логичан избор- препричава своје искуство Мерион и додаје- Па да, мало је бољело, скоро као први пут.
    На сву срећу њен подухват се није несрећно завршио, али су љекари имали пуне руке посла.
    -Толики примјер вагиналног отвора није забиљежен у љекарској пракси до сада- закључује др Седрик Ханадријан, хирург у болници у Сан Ромеру.

    http://dbwmo2qu0l9ua.cloudfront.net/wp-content/uploads/Lollipop-Chainsaw-Zom-be-gone-trailer.jpg
    -Скоро, па успјела- Мерион Свон.

    Иначе, како Курајбер сазнаје, овај догађај је тинејџерки донио велику популарност, а међу омладином је постала позната као Блади Мери.

    УСКОРО

    ВАГИНА МЕРИОН СВОН ЗА ГИНИСА- поносна мајка у сузама

    ШОКАНТНО: ТЕСТЕРА МАРКЕ "ШТИЛ" КУПЉЕНА ПРЕКО И-БЕЈА У СРБИЈИ- спрема се тужба

  3. URBANO- POTRESAJUĆA VEST

    Devojka pala u nestvest posredstvom udarca kurcem od strane njenog dečka direktno u čelo. S obzirom da njenog dečka zovu Steva kurac, nije ni čudo što se prevrnula k'o čarapa.

    Njen dečko, inače najkuratiji lik u Abudabiju, posle odnosa iz sve snage udario je devojku po sred čela. Nakon udarca, ona je pala i nije mogla da se pridigne. Momak je pozvao hitnu pomoć rekavši da joj se slošilo pa je zbog toga pala. Iz pouzdanih izvora saznajemo šta se tačno desilo i odmah prosleđujemo dragim našim Vukajlijašima.

    S ljubavlju, Božen.

  4. http://img850.imageshack.us/img850/6484/kurajber.png

    --- Čedomir Jovanović se drogira! ---

    Vijest da prvi čovjek liberalno demokratske partije konzumira razne droge je je gromoglasno odjeknula u politickim krugovima u Srbiji i regionu! Navnodno je ova činjenica već duže poznata mnogima ali je zataškavana da se ne bi narušio ugled lidera LDP-a. Kako saznajemo, ovisnost o drogama vuče još od srednje škole.

    Razgovarali smo i sa gospodinom Jovanovićem lično

    "Ljudi u Srbiji me jednostavno ne shvataju. Ja imam ciljeve koji vode ka unapređenju odnosa Srbije i Evrope i činim sve što je u mojoj moći da pomognem Srbiji da krene u pravcu Evropske unije i to je ono što je bitno. To što ja šmrčem u slobodno vreme nema veze sa mojom delatnošću na političkom planu. Vi se kao ne drogirate? Niste nikad srolali dzoint? Niste se nikad naduvali i poželjeli da uz pomoć zmajeva napadnete Republiku Sprsku, geocidnu tvorevinu? Zmajevi su plemenita bića i moram priznati da se u njihovom društvu osjećam znatno bolje nego u društvu ljudi."

    Nakon ove izjave Jovanović nas je napustio i otišao da se puhne

    http://images9.kurir-info.rs/slika-900x608/cedomir-jovanovic-preokret-1335278173-153598.jpg
    2-3 linije dnevno, osim sredom i petkom, tad postim

    Gradjani Republike Srpske se pobunili: DODIK DURADI NEŠTO!!!

    http://razglasaj.ba/v22/wp-razglasaj/wp-content/uploads/2012/07/dodik3-300x225.jpg
    Nokautiraću Praška čim kroči u Srpsku

    Zmaj od Šipova izjavio:

    "Ja ne znam o kakijem zmajevima ovaj priča ali to nema nikake veze sa mnom."

    http://i1.ytimg.com/vi/Pz8UYlDUmPE/0.jpg
    Ako ga vidim u Republici Srpskoj pustiću Garonju na njega

  5. INTERNACIONALNO!

    BRZA HRANA NIJE ZDRAVA!

    U jednom uglednom londonskom časopisu koji se bavi promovisanjem zdravog života i ishrane, kao i alternativnim načinima lečenja, objavljena je zapanjujuća vest da se izvestan broj sportista iz naše zemlje otrovao jedući poznatu britansku verziju brze hrane "fish&chips".
    Britanci ne navode razloge trovanja, ali naš eminentni stručnjak Dr. Feelgood, kojem smo se obratili po ovom pitanju, tvrdi da ova britanska poslastica nije ni malo loša za organizam. Naprotiv: "Idealan spoj ukusne ribe iz Temze sa holandskim krompirom iz Amsterdama upakovan u dnevne novine (kako to Britanci tradicionalno rade) daje savršenu dozu olovnog oksida i ostalih minerala potrebnih za ekstremne sportove", kaže Feelgood.

    Insajder Kurajber jedini raspolaže rešenjem ove misterije. Naime, naši sportisti su od Jovana Memedovića na poklon dobili jučerašnje izdanje dnevnog lista "Alo" u kojem je jedna osoba sa srpske političke scene, koju nećemo imenovati zbog zaštite lika i dela, dala svoj intervju.
    http://www.novosti.rs/upload/images/2012//06/08n/pol-trivan.jpg
    Problem je nastao onog trenutka kad su naše atlete poželele da im britanski prodavci brze hrane poslasticu serviraju na srpskim novinama. Iako su upozoreni da dnevna štampa mora biti sveža, sportisti su insistirali i dočekali da ih uhvate medicinski neobjašnjivi zdravstveni problemi.
    Koliko je na pogoršanje zdravlja uticala svežina štampanog lista, a koliko pomenuti intervju sa sve slikom, nemoguće je proceniti.

  6. Fala na prilozima. Nasatavićemo da objavljujemo istinu svakog dana, dok nas ne u'apse lololo

  7. >#>##<#< KURAJBER RAZAZNAJE >#>##<#<

    PET DO DVAN'EST!!!

    UPRAVNIK GROBLJA TOMISLAV NIKOLIĆ SE ŽALI KAKO OD PREVIŠE ZAHTEVNOG HOBIJA NE MOŽE DA NAĐE VREMENA ZA PRIMARNO ZANIMANJE!!!

    http://img577.imageshack.us/img577/2228/tomanikolicstrajkgladju.jpg

    Kako Kurajber razaznaje, upravnik groblja Tomislav Nikolić se žali da od previše zahtevnog hobija, ne može da nađe vremena za primarno zanimanje! Hobi mu oduzima previše vremena, i upravnik oseća nostalgiju i navodi kako je za "upravničke dane" ranije imao više vremena!
    "Ne mogu da postignem sve odjedared, jeste da u poslednje vreme obavljam dužnost predsednika države, ali to mi oduzima svo slobodno vreme i ne mogu da nadjem dovoljno vremena za moje pravo i primarno zanimanje koje me ispunjava!", navodi upravnik, a mi apelujemo na strana diplomatska predstavništva, da ga ne cimaju toliko!!!

    VAŠ KURAJBER!!!

    U SLEDEĆEM BROJU RAZAZNAJTE:

    PRONAĐENA ZVEZDA GRANDA, KOJA ZNA I DRUGU POLOVINU AZBUKE!!!

  8. КУРАЈБЕР САЗНАЈЕ !

    КРКОБАБИЋ МАЗОХИСТА !

    Српски политичар, доктор наука и председник Партије уједињених пензионера Србије, Јован Кркобабић, у писму које је написао само за наш лист, открио неке тајне које могу представљати и разлог због којег ће живети дуже него тираносаурус. У писму је истакао да уколико људи желе да дуже остану на овом свету, морају да уче да трпе бол, да откривају новине у сексуалном погледу, па макар те новине биле и гурање дилдоа у ректум. " Прво се добро избичујем док ми не крене крв из свих телесних шупљина. Онда седим у врелој води све док ми задњица не добије изглед павијанског рча. Иако ми се често дешава да од превеликог бола и суза из ока крене, никад ми није пало на памет да одустанем од свог циља, а то је да живим још 620 година. За сада ми добро иде. - написао је Кркобабић у писму. Цело писмо можете прочитати на нашем интернет сајту.

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/02/27/7157692/Krkobabic-527.jpg
    Једном сам оволико гурнуо кишобран у чвабало

  9. NOVI PATENT IZ SRBIJE

    Kako saznajemo, ovih dana je u kompaniji Lukoil koja je preuzela naš Jugopetrol otvoren konkurs za novo idejno rešenje točilice za gorivo, u narodu poznatije kao "pištolj".
    Nadležni u ovoj kompaniji su rekli kako su na tu ideju došli u razgovoru sa svojim radnicima koji su rekli da mnoge mušterije kada dođu na pumpu i bace pogled na cene goriva požele da se ubiju. I tako se rodila nova ideja: u točilicu dodati i pravi pištolj.

    Prvi patent je testiran i funkcioniše odlično, ali zasad neće biti u upotrebi jer je razvijan na bazi vatrenog oružja koje nije preporučljivo koristiti u blizini benzinskih isparenja. Zato je raspisan konkurs, a kako nezvanično saznajemo, eksperimentiše se sa komprimovanim vazduhom i snažnim oprugama.
    "Kao ozbiljnoj svetskoj kompaniji, zahtevi mušterija su na prvom mestu. Takođe, vodiće se računa i o modernom dizajnu, jer ovo je jedinstveni proizvod u svetu po kome ćemo biti prepoznatljivi. Nije komercijalnog karaktera jer ne vlada neka potražnja za tako nečim van Srbije", izjavio je Vasilij Naftnjikov, menadžer Lukoil Srbija. Takođe, proizvod će biti dostupan po simboličnoj ceni pola litra benzina i uz njega će se dobijati i gratis boca vodke. Ova višenamenska sprava će tako ispuniti sve zahteve kupaca na modernom srpskiom tržištu.

    http://www.mrtees.com/images/Gas-Station-Gun-in-the-Head.gif
    Idealan spoj srpske inventivnosti i ruske tradicije

    Uz ovo, dobili smo i saopštenje da ova kompanija zabranjuje upotrebu izraza "Odliv mozgova" iz, za sada, nepoznatih razloga.

  10. nešto nisam vičan tom pisaniju,al evo da predložim jednu temu kao svoj skromni doprinos.
    Otac zoofil naguzio kozu u crkvi.il tako nešto.računam na vaše pokvarene mozgove.

  11. ISPOVEST MLAĐANA DINKIĆA:
    VEŠTICE U SKUPŠTINI!!!

    U specijalnom intervjuu za naš list, dušu je otvorio sadašnji ministar finansija, a bivši ministar finansija, ekonomije, regionalnog razvoja i još par resora, kao i guverner, Mlađan Dinkić.

    Sa suzom u oku i bolom u srcu, ispričao nam je kroz šta je sve prolazio u prethodnih 12 godina.
    Dinkić navodi da je njegov rad u svim prethodnim mandatima, crnom magijom, ometala Vjerica Radeta. Strahovao je za svoj život kada se nalazio u njenoj blizini, a pošto je sve to vreme ona bila u parlamentu, mogla je sa tako male udaljenosti da baca čini na njega, te je stoga donosio neke pogubne odluke i imao katastrofalne rezultate.

    Po rečima ministra, magiji Vjerice Radete je pokušala, takođe vradžbinama, da se suprotstavi njegova partijska koleginica Verica Kalanović, ali nije uspevala da se izbori sa radikalkom, jer je na mnogo nižem nivou poznavanja i korišćenja magije od nje.

    Ovako je radila rukama u mom pravcu i mrmljala nešto.
    http://www.vestinet.rs/wp-content/uploads/2011/08/Dinkic011.jpg

    Dinkić kaže da će sada, kad nema Radikala u skupštini, sigurno bolje da radi i to iz tri razloga: više ne mora da strahuje za goli život, Radeta će biti daleko da bi bacala kletve, a kao treći razlog navodi iskustvo koje je stekao u poslednjoj deceniji i kusur na vlasti, uvideo je gde je grešio i sve će ispraviti.

    Vjerica Radeta najavljuje protiv Dinkića kletvu zbog klevete!
    "Da sam htela, on ne bi ni bio u skupštini, a verovatno ni među živima!"

    Drugi deo intervjua sa Mlađanom Dinkićem u sledećem broju.

    DO ČITANJA!

  12. #+#+# KURAJBER INFORMIŠE!!! #+#+#

    ŠIZ!!!

    U LUDNICI GREŠKOM ZARDŽALI VELIMIRA ILIĆA!!!

    http://img836.imageshack.us/img836/7374/images2aoq.jpg

    http://img542.imageshack.us/img542/6248/velimirilicbetaf.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, u ludnoci "Kovin" u Kovinu, je greškom zadržan Velimir Ilić, koji je ušao u zgradu bolnice misleći da je pošta. Doktori ove ustanove odmah su se naoružali potrebnim oružjem i alatom da bi savladali gospodina Ilića i stavili ga u "odeljenje bez prava na žalbu i povratne karte", što simboliše trajni ostanak u bolnici!
    "Čovek se ponašao kao da je izlazio mokre kose na košavu! Sve vreme je pričao sa automatom za kafu i toplu čokoladu, objašnjavajući im 'kako rakiji mogu samo ku*ac da popuše. Na kraju se i posvađao s njima, psujući i nazivajući ih pogrdnim imenima!", navodi direktor klinike.
    Naš izvor razaznaje, kako je jedan Veljin koalicioni partner rekao direktoru klinike "kako Velja nekad ima običaj da se posvađa i sa radijatorom i kako to zapravo nije nište opasno".

    VIŠE U SLEDEĆEM BROJU!!!

  13. KURAJBER PRENOSI:
    BIĆU MESIJA SRPSKE PRIVREDE

    Drugi deo intervjua sa Mlađanom Dinkićem protekao je u nešto vedrijem raspoloženju. On je sa nama malo govorio o pritiscima u prošlosti i o planovima za budućnost.

    Tadić me naterao da prodam NIS, obećam 1000 evra od akcija i potpišem katastrofalan ugovor sa FIAT-om!
    http://www.kanal9tv.com/wp-content/uploads/2012/07/dinkic.jpg

    Na lošu politiku u prošlosti uticaj su, osim Vjerice Radete, imali i njegovi tadašnji koalicioni partneri, koji su ga primoravali da uništava srpsku privredu, što je on teška srca podnosio.

    Kako Dinkić navodi, shvatio je gde je grešio, obećava da greške više neće ponavljati, da će raditi perfektno i moli građane za oproštaj.

    U nastavku intervjua Dinkić govori o planovima u naredne četiri godine, revitlizaciji celokupne privrede, smanjenju akciza i PDV-a...
    PDV smanjujemo na simboličnih 5%, a akcize na alkohol, gorivo i cigarete će biti 10 dinara po litru/paklici. Stvaramo državu blagostanja i poreski raj, pa ćemo kao neke druge zemlje (Kipar, Sejšelska ostrva, Monte Karlo, prim. aut.) privlačiti u zemlju firme iz inostranstva, kojima će se mnogo više isplatiti da porez plaćaju u Srbiji po znatno nižim stopama.
    Uz privlačenje stranaca, olakšaćemo situaciju i domaćim privrednicima, prvo sa porezima, a imam još nešto veliko u planu.

    Ograničiću kamatne stope na kredite tako da neće smeti da prelaze 1%, svima koji su sad zaduženi zamrznućemo vraćanje kredita u narednih godinu dana, čisto dok ne stanu na noge, a onda ćemo im rok za otplatu duplirati, tako da će plaćati upola manje rate.

    Naše firme stranci više neće moći da kupuju po bagatelnim cenama, a da ih kasnije upropaste, kao što je slučaj sa NIS-om, već ćemo se posvetiti cilju da što više državnih preduzeća spasemo od stečaja i da ostanu u rukama Srba i to ne srpskih tajkuna, već pravih privrednika koji vole svoj narod i svoju zemlju.

    Najavio je i nove investicije:
    U Kragujevac stižu još Mercedes, Audi i Ševrolet, u Niš dovodimo EPL(APPLE) i Majkrosoft, po celoj Srbiji će giganti otvarati fabrike, ali će dosadašnja praksa za privlačenje investitora biti ukinuta.
    Ministar kaže da država više neće dozvoliti da je strani pratneri omalovažavaju i da im isplaćujemo 9.000 evra po jednom zaposlenom, a kao primer je naveo kompanije sa kojima su već sklopljeni dogovori o dolasku u Kragujevac i Niš.
    Umesto isplaćivanja njima po 9.000 evra, oni će u budžet Srbije, zbog dobre poslovne klime, vrednih i stručnih radnika i niskih poreskih stopa uplaćivati 15.000 evropskih novčanica po zaposlenom, kao znak zahvalnosti što im je dozvoljeno da dođu i rade u tako dobrim uslovima kakvi će kod nas biti za ne više od 60 dana.

    Na kraju, ostaje nam samo da zaključimo da će Mlađan Dinkić doneti preporod celoupnoj Srbiji. Veliko mu hvala!

    DO ČITANJA!

  14. RANI RADOVI: IVICA DACIC U SPOTU BRANKE SOVRLIC!

    Da je Ivica Dacic talentovan kao pevac svi znamo, ali da ume da igra, sa tim vec nismo upoznati. Mandatar nove Vlade Srbije je igrao u spotu Branke Sovrlic "Vraticu ti sve milo za drago" davne 1993. godine jer je, pored PR-a SPS-a coveku bio potreban jos neki dinar sa strane te se pojavio u spotu sada najbolje MILF-are na nasoj estradnoj sceni.

    Da li je Ivica nadaren kao plesac, procenite sami.

    http://www.youtube.com/watch?v=U_zBWwbSp_cpo izboru posetilaca portala Kurajber.com

  15. SPORT

    VERMEZ POKAZAO IGRAČIMA GDE SE NALAZI GOL

    Na poslednjem treningu Partizana pred meč sa kiparskim gigantom AEL-om, trener Partizana Vladaimir Vermezović pokazao igračima gde se nalazi gol.
    Pošto je u prvoj utakmici primetio da igrači imaju nedoumice o tome šta je cilj ove igre, popularni Čika Crni je rešio da im to razjasni.
    "U prvoj utakmici sam primetio da nisu znali šta treba da rade i da jednostavno ne vide taj veliki prostor koji ima dve stative, prečku i ogromnu mrežu. Danas sam im objasnio da je cilj ubaciti loptu u tu mrežu pa se nadam pozitivnijem rezultatu.
    Sa Šćepovićem sam malo više individualno radio, jer on je video gol, ali pomešao je igre i umesto fudbala igrao je između dve vatre te je mislio da je cilj pogoditi golmana, a ne ubaciti loptu u mrežu. Sada su sve te nedoumice sigurno otklonjene, pa se nadam da će ekipa večeras uspeti da savlada Barselonu sa Kipra, čuveni rasadnik talenata AEL." - izjavio je za Kurajber, Čika Crni.

    http://www.smedia.rs/sport/slike/02/news_65202.jpg

  16. SPORT

    iGRAČI DOČEKUJU NAVIJAČE

    Fudbaleri Crvene Zvezde zajedno sa stručnim štabom i predsednikom Vladanom Lukićem, jutros rano su privatnim čarter letom otputovali na megdan kiaprskoj Omoniji. Kako nezvanično saznajemo organizovan je specijalan doček za navijače u jednoj kiparskoj morskoj luci, koji su krenuli još prošle nedjelje. Predsednik Vladan Lukić je nagovestio da bi mogli da dođu i trubači, a golaman Bajković nam je pokazao par baklji koje planiraju da zapale. Jedan od vođa navijača s kojim stupili u kontakt nam je izrazio divljenje za predanost stručnog štaba i igrača, ali isto tako upozorio da bi eventualno divaljanje igrača sa bakljama u morskoj luci moglo dovesti do diskvalifikacije Crvene Zvezde iz evropskih takmičenja. Isto tako, naš neimenovani izvor, naglasio je da navijači više nemaju sredstava da plaćaju kazne za istup trenera i navijača.

    http://static.trojka.rs/thumbnail/article_medium/igraci_zvezde_495175471.jpg Da li će i ovog puta njihovo ponašanje zaseniti sjajno navijanje zvezdinih navijača?

  17. KURAJBER ISTRAŽUJE*

    SRBI OTKRILI GAJGEROV BROJAČ, GEODEZIJU I RUPU NA SAKSIJI!!!

    http://img840.imageshack.us/img840/9969/gajgerovbrojacrudicajav.jpg

    http://img339.imageshack.us/img339/5067/geodezija.jpg

    http://img822.imageshack.us/img822/3758/saksija1.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, a nauka potvrđuje, Srbi su otkrili pomenuta dostignuća. Na stranu što su nečastive sile sa zapada i svih ostalih strana sveta prisvojile plodove srpskog truda, mi smo uspeli da razaznamo da smo upravo MI stvoritelji svega ovoga, što potvrđuju i naši insajderi!
    Npr. rupa na saksiji je nastala kad je Mitar iz Četereža uzeo da buši naftne bušotine ašovom i krampom 1765 godine, tražeći naftu koja bi nam pomogla u borbi protiv turske okupacije, da bi se na kraju setio da to isto uradi sa saksijom, koju će kao svoj patent poslati u svet i proslaviti Srbe. Ali, avaj, judeomasonske falange su podrile njegov plan i ukrale saksiju! Kako su ostale dve stvari nastale, bićete obavešteni!!!

    DO ČITANJA!!!

  18. SPORT

    NIKOLA AKSENTIJEVIĆ: SADA ZNAM DA ŽUTI NISU NAŠI

    Mladi bek Partizana, Nikola Aksentijević uspeo je dva sata pred utakmicu da shvati kako igrači u žutim dresovima nisu njegovi saigrači.
    "Mislio sam da smo mi žuti, a tome su krivi markeri koje nosimo na treninzima. Bilo mi je malo sumnjivo što igrača kojem sam namestio gol, nikada pre nisam video ali u trenutku sam pomislio da nije nemoguće da mi je saigrač, jer se iz sezone u sezonu menja skoro pola tima, pa je teško sve zapamtiti, a realno i ti crnci svi liče jedan na drugog, pa sam pomislio i da je to možda Medo Kamara." - u jednom dahu je izjavio heroj navijača AEL-a Nikola Aksentijević.
    "Danas neće biti takvih grešaka jer trener mi je objasnio koje boje su njihovi dresovi i nadam se da neće promeniti ništa, nego će izaći u žutim dresovima za koje sada znam da su protivnički. Pored toga pokazao nam je trener gde je gol, šta treba da uradimo, a sada i Šćepović zna da ovo nije između dve vatre, tako da očekujem lagan prolaz." - izjavio je mladi bek i najbolji asistent kiparske lige Nikola Aksentijević.

    http://www.novosti.rs/upload/images/2012//06/28n/sp-aksentijevic.jpg

  19. SPORT

    MILAN DOVEO ZAPATU UMJESTO ZAPATE

    http://www.arsenal-highlights.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/06/zapata.jpg

    Villareal je potvrdio da će Christian Zapata obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa italijanskim gigantom Milanom. Ovo i ne bi bila toliko senzacionalna vijest da se nije iskrala jedna pogreška.

    Naime, nakon što je sklopio ugovor sa igračem, šef Milana Silvio Berluskoni poslao je svog šofera da ode po njega. Kako šofer nije znao o kome se tačno radi, on je preko Gugla pokušao da pronađe Zapatu i tu je nastala kobna pogreška. Umjesto Kristijana, on je pronašao autora Zapatu, čuvenog pisca sa Vukajlije i Tarzanije, te mu poslao pvt. Kada je to Zapata vidio, odlučio je da se našali sa vozačem i poslao ga u Srbiju. Pri dolasku u Milan, čuveni pisac je u velikom stilu izašao iz limuzine. Dočekali su ga novinari koji su bili zaprepašteni, jer je crnac postao bjelac. Na kraju priče Berluskoni je otpustio vozača, a poznatom piscu uručio Ninovu nagradu i podigao tužbu protiv njega.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.