Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Rascep u DS preti da remeti miran san gradjana

    Nakon šokantih rezultata poslednjih izbora i gubljenja vlasti na svim nivoima (prim.aut. nivo krvi u alkoholu nije testiran kod poslanika), veliki rascep, u stranci koja je obeležila jednu političku epohu Srbije, je neminovan.
    Povodom ovog nemilog dogadjaja mnogi naši eminentni političari dali su svoj sud:
    Dragan Djilkoš: "U početku je sve bilo lepo. Obećavali su mi kule i gradove. Što je najgore, sad i imam kule i gradove, ali je očigledno došlo vreme da se cepamo i tu spasa nema"
    Predsednik stranke je dodao: "Ne želim da govorim o unutarstranačkom prepucavanju preko medija. Ipak smo mi vladajuća stranka, tu i tamo. Ali! Ako Djilkoš 'oće da se cepamo, će se cepamo! I to u velikom stilu! Ima buljsona da mu i'cepim!!" Nakon ove rečenice predsednik je, vidno zakrvavljenih očima nasrnuo na našu novinarku i pokazao joj kako će da "i'cepi" i Djilkoša. (A ona je to kasnije dočarala nama u redakciji).
    Marija Rešeto Vukosavljević rekla je sledeće: "Mene cepaju od kad sam stigla u stranku pa nikom ništa. Evo i usta su mi sva otekla! I sad tu, pocepali se malo i oni, i odmah frka.. Muškarci... treba mekušci da ih zovemo!"

    Oglasili su se i predstavnici ostalih stranaka.
    Mlada poslanica, bivša modelsica poručila je: "Nema tu ništa strašno u cepanje.. Evo ja sam se, tako reći iscepljena rodila. U ovom poslu mora te poguraju, na ovaj ili onaj način."
    Mrka "THE builder" je poručio: "Zdravo je to cepanje. Evo kod nas je cepanje 'mal te ne obavezno na svakih 5 godina. Budeš neko vreme u radosti i sreći, pa kad to počne sreca da bledi onda se i'cepite i sve opet lepo i fino".

    Oglasio se i nevladin sektor:
    "NEEEE!!! Zašto mi pričate takve gadosti?? Zar naši zaštitnici da se cepaju?? Pa ko će sada da nas brani od hordi navijača?? Evo, mi smo spremni da se žrtvujemo. Cepajte NAS, nemojte se cepati medju sobom! U našim zadnjicama vidimo jedini izlaz za Srbiju", poručio je neki trandža, glavni fnansijer filma Parada.
    Popularni prizvodjač vina Zoran Zocky Živković, iz Niša poručio je: "Kad nisu hteli da me slušaju cepanje im ne gine. Nek idu svi oni u p.... m....... Mene to više ne tangira. Pijem si vince i uživkam".
    Na celu ovu priču imala je komentar (za divno čudo malo duži komentar) i Milka Canić: "Ne možemo priznati reč "iscepljna" jer se od glagola ISCEPATI dobijaju logični pridevi ISCEPAN, ISCEPANA, ISCEPANO, a kako glagol ISCEPLJATI ne postoji u srpskom rečniku, samim tim ni pridev ISCEPLJENA ne postoji, pa se stoga, takmičaru modelsici oduzimaju 20 bodova za kafu i benzin koji joj sleduju kao narodnoj poslanici".

    U sledećem broju ispovest: malu Milku roditelji zaboravili ispred televizora na kome je neprestano bila epizoda Laku noć deco i pesmica: "Kornjača reče Dobro veče!".

  2. GRAĐANI ZGROŽENI ZBOG PUSI RAJOTA
    http://www.b92.net/news/pics/2012/08/18/829767191502f5688a932a126226769_orig.jpg
    Kurajber je tokom prethodne nedelje istraživao šta građani misle o osuđivanju benda "Pusi Rajot" na dve godine zatvora i došli smo do zaključka da građanima nije bitno što su pevali onakve pesme u bogomoljama već su šokirani činjenicom kakve se sve devojke danas nazivaju "pičkama". N.M.(17) iz Novog Sada je specijalno za naš list izjavio "U početku sam stao na stranu "Pusi Rajota" zbog imena benda sam mislio da su neke dobre cice al se ispostavilo da im je čarapa mnogo bolje stajala"."Kakav je to način daju bendu takvo ime a nisu nikakve pičke" revoltiran je maloletni S.K(16).Pitali smo novopečenu poslanicu i bivšu Modelsicu Nevenu Adžemović šta misli o ovom slučaju i ona nam je ljubazno odgovorila "Želela sam da srušim Tadića al nikad ne bi ni pomislila da rušim Putina i imam punu podržku bivših modelsica."
    Sram vas bilo " "Pussy" Riot"

  3. KURAJBER SAZNAJE!!!

    KARLEUŠA POZVALA HITNU POMOĆ, JER JE ZABORAVILA SVOJ BROJ TELEFONA!!!

    http://www.crvenitepih.com/wp-content/uploads/2010/08/jelena-karleusa-03.jpg

    Kako Kurajber saznaje, popularna pevačica Jelena Karleuša je u panici pozvala hitnu pomoć, da bi je operateri obavestili sa kog broja zove, jer je zaboravila broj SIM kartice koju joj je poklonio njen suprug Duško Karleuša!
    "Pošto sam ja poznata po genijalnom rezonovanju, čim sam zaboravila broj svog telefona, koji inače koristim kad zovem muža Duška Karleušu da mu javim šta da kuva, odma' sam pozvala hitnu pomoć i u panici zavapila da mi odgovore sa kojeg broja zovem i da mi izdiktiraju broj polako i strpljivo. Pošto sam pogrešila kod kucanja, te promašila četiri broja i pozivni, pozvala sam ih ponovo i naredila da sada sto puta sporije i strpljivije izdiktiraju svih 10 cifara. Naravno uz nezaobilazno pitanje: "Znate li vi ko sam ja?"", navodi pevačica!
    Kurajber saznaje da je Jelena po povratku kući, svojoj slabijoj polovini očitala bukvicu po pitanju toga "što joj je kupio SIM karticu sa različitim brojevima".

    =======================================================

    ANA NIKOLIĆ POZVALA MILICIJU, JER JOJ JE FRIZURA U SKANDALOZNOM STANJU!!!

    http://stat.scandal.rs/wp-content/uploads/2011/02/Ana_Nikolic_19.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje, Ana Nikolić je oko 00.09 kontaktirala organe reda, takozvanu miliciju, i tražila da "joj reše problem ovog čuda na glavi", tačnije zbog nezadovoljstva svojom frizurom koju su joj napravili pred nastup u Cirihu i Lincu!
    "Ana je vikala i zapomagala da dođemo i nekako rešimo njenu novonastalu situaciju, uzrokovanu njenom kako kaže "skandaloznom frizurom", jer ne može da podnese to što će je gastarbajteri i potencijalni sponzori zajebavati po pitanju iste celo veče, ako je vide takvu! Navela je i da želi da podigne tužbu protiv frizera i izrazila želju da ga uhapsimo, zbog "njegovog bahatog odnosa prema njenoj glavi i popularnosti" i da ne želi da sutra ostane bez 'leba zbog tuđe nemarnosti", navodi policajac beogradskog SUPA!

  4. ŠOKANTNO

    JAGODINSKA ŽIRAFA - PREVARA

    Kako Kurajber saznaje iz vrhunski obaveštenih izvora, Gradonačelnik Jagodine i menadžer pijaniste Betovena, Dragan Marković Palma, nije nikada dovukao žirafu u Zoo-vrt u Jagodini.
    Pošto je obećao građanima da će žirafa biti dopremljena u vrt, a zbog problema sa papirima i neprolaska testa "da li ćete dobor paziti žirafu?", koji je propisan u slučajevima kada želite da dovučete negde žirafu, Palma se odlučio da plati Žigića i Pantelića da nose kostim žirafe jednom dnevno i tako upotpune svoj kućni budžet.
    "Taj test je glupost. Ja sam samo napisao da ću žirafu hraniti krmenadlama, da ću joj nabaviti ogroman povodac kada je vodim u šetnju, i da će uvek imati izuzetno kvalitetno jagodinsko pivo na raspolaganju, a oni su me odbili. Nisam hteo da razočaram Jagodince." - prokomentarisao je aferu Palma.
    "Morao sam da prihvatim honoraran posao da bih prehranio pordicu. Od fudbala se ne živi. Opet dobro je i malo odmora jer teško je po ceo dan držati Nikolu na leđima." - rekao je za Kurajber Pantela.
    "Sve što je lepo kratko traje. Mnogo sam zaradio, ali i upoznao mnogo dobrih ljudi, a krmenadle su bile izvrsne. Nedostajaće mi da sedim Marku na glavi i da sarađujemo kao nekada u dresu Crvene Zvezde."

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2010/05/26/5713826/zigic-birmingem-2.jpg

  5. Dzoni kurajber mora pod hitno da unajmi neke naučnike vidi šta nam je konkurencija pronašla
    http://www.kurir-info.rs/naucno-dokazano-srbi-narod-najhrabriji-clanak-371292

  6. Kakav članak. Salutiram lololo

  7. KIKS

    NIKOLIĆ DAO AZIL POGREŠNOM ČOVEKU

    Kako Kurajber saznaje Upravnik groblja i Precednik Srbije, Tomislav Nikolić, prućio je politički azil Armanu Asanteu, poznatom glumcu, misleći na Džulijena Asnaža, verovatno se zabunivši zbog sličnih prezimena.
    "Sedeo sam ujutru u precedničkom krevetu, žonglir'o diplomu sa fakulteta, kad sam odjednom video na teletekstu da postoji neki problem sa onim glumcem što glumi u "Montevideo 2". Pošto sam voleo "Montevideo 1", a mnogo očekujem od dvojke, pomislio sam kako moram odmah pomoći i ponudio sam politički azil Asanteu. Šta će u Ekvadoru. Tamo nema dobrih filmova. A vidim i čovek se švrćka ovuda, pa da mu skratim put do tamo." - rekao je Gladni Toma.
    "Iznenadio sam se kada mi je stigla ponuda za azil, jer ga nisam ni tražio, a i telefonski poziv od Precednika mi je bio dodatna zabuna. Posebno kada mi je rekao da sam bio odličan u Betmenu i Rokiju 5." - rekao je iznenađeno poznati glumac.
    Na kraju zabuna je rešena kada je Vučić otišao sa tablom, štapom i projektorom u spavaću sobu Nikolića i objasnio mu razliku između Asanža, Asantea, Stalonea i Majkla Kitona. Ili su radili nešto drugo u spavaćoj sobi. Pa šta? To je danas moderno.

    http://srbijaonline.co/wp-content/uploads/2012/08/Armand-Asante-u-Guci.jpg

  8. KURAJBER SAZNAJE

    NISU KRAVE DOBILE IME PO BRENI, VEĆ BRENA PO KRAVI

    Dugo je važila jedna od najpoznatijih činjenica bivše nam domovine Jugoslavije da je masa seljaka od Vardara pa do Triglava svoje krave nazivala Brena, po najpopularnijoj masnoj butkici tog vremena, međutim kako Kurajber saznaje taj trend nije išao u tom pravcu već je išlo obrnuto. Brena je svoje umetničko ime dobila po kravi.
    Do tog saznanja smo došli, kada nam je njen komšija Hamzo S. ispričao kako je Brena dobila nadimak i time je srušio taj stari, popularni mit.
    "Brena je bila lepo, rumeno dete krupnih kostiju koje je mnogo volelo da se igra sa kravama." - započinje priču Hamzo.
    " Nije mogla proć pored moje avlije, a da ne svrati da pomiluje moju kravu Brenu i da se ne poigra sa njom. Kada god sam muz'o Brenu, tu je bila i Fahreta da pomogne, i uvek je ona vodila na livadu i jela travu zajedno sa njom. Počele su i da liče jedna na drugu. Kasnije kada je počela da peva nije znala koje umetničko ime da uzme pa se setila kako je stalno mojoj Breni govorila da je lepa i tako i ona postade Lepa Brena." - završio je ispovest Hamzo, čovek čija je krava stvorila najpznatiju kravu na Balkanu. Ovaj, pevačicu.
    Brena nije htela da komentariše ove navode, samo je kratko, odsečno i kroz nos izjavila: "Kakva krava? Ja ime po kravi da dobijem? To je glupost. Krave su po meni dobijale imena. Ja sam IKONA!" - glasno je završila svoje izlaganje Brena, koja je potom dala slušalicu Bobi: "Zašto nas uznemiravate. To su neistine. Krave su dobijale ime po mojoj ženi, a ne obrnuto. Ne uznemiravajte nas i ne objavljujte to inače dolazim sa reketom." - ljutito je odbrusio Boba.
    Da ne bi sve bilo bez argumenata Hamzo nam je dao sliku Brene kada je bila baš mala i njene krave Brene po kojoj je, kako Hamzo tvrdi, nazvana i naša velika Lepa Brena.

    http://www.vesti-online.com/data/images/2011-09-10/177765_sisanje1_f.jpg?ver=1315653507

  9. -- KURAJBER RAZABIRE!!! --

    GLEDATELJKA "GRAND PARADE" i KCN TELEVIZIJE POKUŠALA DA RAZMIŠLJA!

    http://www.kudazavikend.com/files/6722/normal/Zurka_Blaywatch_230609_122.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, gledateljka popularne muzičke emisije i još poznatije televizije, je pokušala da razmišlja "za početak o nečem pametnom", ali joj nije pošlo za rukom. Kako gledateljka navodi, nije bila "uhodana i pripremljena", a i zvučna kulisa koja ju je sve vreme ometala sa TV ekrana "jednostavno nije dozvoljavala da se koncentriše" i pokušaj je propao!
    Gledateljka navodi da će u narednih 12 dana intenzivno pokušavati da se "poveže" i ustanovi šta je potrebno pripremiti za sledeći pokušaj jer "ni Bog nije stvorio svet odma"!
    Kako gledateljka ističe, već se dogovorila sa drugaricama da ponovo ozbiljno pokuša i sa njima u društvu i na pogodnom mestu, u ovom slučaju na splavu "Blaywatch", jer je tu najkoncentrisanija i "najbolje joj ide u zdravom okruženju uz Folk haus bend i dve litre vudu votke na slamčicu".

  10. ŠOKANTNO OTKRIĆE NAŠEG INSAJDERA

    OPTUŽNICA PROTIV BATE ŽIVOJINOVIĆA

    Kako nam ekskluzivno javlja naš insajder duboko pozicioniran u Savetu Evrope, pripremljena je tajna optužnica protiv našeg proslavljenog glumca Bate Živojinovića! Kako smo obavešteni, on se tereti za "tamanjenje i istrebljenje na hiljade Nemaca u svojim filmovima, čime je potpirivao međuetničku mržnju i netrpeljivost, antinemački stav stanovništva i protivljenje evropskim vrednostima".

    Takođe naglašavaju i da je optuženi poznat i pod nadimkom "Bata Životinja" što dovoljno govori o njegovim zverstvima.
    U vladi Srbije su iznenađeni ovim našim saznanjem ali naglašavaju da, ukoliko se ove tvrdnje pokažu tačnim, će morati da reaguju shodno međunarodnim obavezama naše zemlje. "Nije bitno da li se mi slažemo sa time ili ne. To je jednostavno naša obaveza koliko god nam mrsko bilo". Takođe naglašavaju da bi to bio neophodan i veliki korak za našu zemlju na putu za EU jer se dotični bavio i politikom, te će na taj način biti ispunjena i tvrdnja da nema zaštićenih pred zakonom, pa makar bili i političari.
    U Savetu Evrope nisu komentarisali naša saznanja do zaključenja ovog broja.

  11. ><><>< KURAJBER RAZABIRE!!! ><><><

    ISTRAGA!!!

    AMERIČKA NVO FINANSIRA ISTRAŽIVAČKI PROJEKAT "KAKO UV ZRACI, MESEČEVE MENE I ISPARAVANJE PROPAN-BUTANA UTIČU NA RAZVOJ STIDNIH VAŠI I NEOBRADIVOG ZEMLJIŠTA U SRBIJI"!

    http://www.indjija.net/upload/images/vesti/NVO-v.jpg

    Pošto su nevladine organizacije u Srbiji usresređene samo na istraživanja i finansiranja stvari od krucijalne i životne važnosti i ključnih stvari za razvoj, ovaj put jedna američka NVO organizuje istraživanje "Kako UV zraci, mesečeve mene i isparavanje propan-butana utiču na razvoj stidnih vaši i neobradivog zemljišta u Srbiji".
    "Pošto nebitne, sporedne i nepotrebno prežvakane teme o egzistenciji, stopi nezaposlenosti, korupciji i pljački u Srbiji, zamaraju i pritom zaglupljuju narod u Srbiji i skreću mu pažnju sa životno najbitnijih stvari, rešili smo da pokrenemo ozbiljno istraživanje na gorenavedenu temu, sve sa ciljem da prosvetlimo, alarmiramo i zaokupimo bitnim stvarima srpski narod i sve građane Srbije. Ovo istraživanje i pitanje ima ključnu ulogu za budući razvoj i prosperitet Srba, stoga smo rešili da u sledećih trinaest godina sve naše fondove za istraživanja i društveni angažman, usmerimo ka ovom vrlo bitnom pitanju i da svaki dan umesto vesti o Kosovu, inflaciji i poskupljenjima benzina, gasa, struje i hleba , upravo o ovome izveštavamo građane u udarnom terminu svih nacionalnih TV stanica i u Dnevniku 2!", navodi sekretar pomenute NVO!
    Kako Kurajber zvanično razabire, spremaju se i istraživanja o tome "Zašto muve iz familije Stomoxydae sišu krv i lete u grupi" i "Zašto su u galaksiji "Sombrero" zvezde zbijene ko u metalnoj posudi".

  12. MONSTRUOZNO

    ROBI POBEGAO IZ ZVEZDE DA I NJEGA NA POJEDE STEFANOVIĆ

    Nakon prošlonedeljnog članka Kurajbera o tome kako je Stefanović pojeo Borhu, javio nam se i Robert Prosinečki, zaštitno stopalo Udarnika, koji je želeo da se samo nama ekskluzivno obrati u vezi njegovog odlaska iz Zvezde.
    "Vi ste tisak sa puno kohones i zato ću šprehat samo sa vama." - započinje priču Robi. "Ovo što se događa u Zvezdi je horor film. Gensek Stefanović samo pikira žrtve. Više ne znamo kud bježat kada se on pojavi. Nije Borha ni prvi ni poslednji kog je Stefanović ponjupal. Pa gdje je Tošić? Jel ga video neko od kada je otiša? Ne. U Genčleru su samo rekli da nije ni doša i da to nije profesionalno s naše strane. A mi šutimo, ne smemo pisnut." - vidno uspaničen izjavio je Srbin s majčline strane Robert Prosinečki.
    "Nisam više moga izdržat. Živci su mi popustili skroz. Kada sam ga video nakon tekme sa Radom, kako ulazi u klub, a na sebi ima portklicu, a u ruci nož i žlicu, usra sam se. Međutim nisam ja ovaj put bio žrtva. Jedva sam živu glavu izvuka. Sada iz sigurnosti Zagreba smem pričat o tome mada k'o zna. Nestaju nogometaši i po Hrvatskoj." - završio je izjavu za Kurajber najpoznatiji Četnik hrvatskog porekla Robert Prosinečki.
    Tragom informacija koje smo dobili od Roberta, a koje se tiču Duška Karleuše Tošića, muža Jeleninog, kontaktirali smo njegovu jaču plovinu koja ništa nije znala.
    "Ne znam ništa. Snimam album i mršte bre od DIVE! Primetila sam da ništa nije ispeglano i da je slabo usisavano, a sudovi se gomilaju, i pomislila sam gde je Duško u jednoj sekundi, ali onda sam pomislila da verovatno riba WC, tako da ne znam gde je. Potražiću ga kasnije." - izjavila je pobednica izbora za najstrašniju noćnu moru male dece uzrasta od 4-10 godina, Jelena Karleuša.
    Ima li krizi u Zvezdi kraja i hoće li neko zaustaviti Stefanovića?

    http://i50.tinypic.com/2u73w3a.jpg

  13. СРЕЋНИ ЉУДИ СЕ НЕЋЕ ПРИКАКАЗИВАТИ!

    Данас на конференцији за штампу, директор Јавног сервиса, Александар Тијанић, изјавио је да се серија "Срећни људи", која је сваки пут кад год се приказивала бележила рекордну гледаност, неће приказивати бар годину дана.

    - Као што знате, дали смо Радошу Бајићу новац од ваших претплата да сними серију која ће величати четнике, јер смо ипак 50 година гледали партизанске серије и филмове. Док чекамо да Радош заврши снимање серије, од 20 часова на РТс-у, након што се заврше "Срећни људи" гледаоци ће моћи да прате ексклузивно по 58. пут "Бољи живот" затим "Стижу Долари" и наравно "Породично благо". Због захтева публике, мораћемо приказати поново "Белу лађу" и "Рођака са села", док се "војна академија" неће приказивати док народ не заборави на трагедију која се догодила на Пасуљанским ливадама.

  14. GREŠKA

    KUSTOS MUZEJA POMEŠAO SENŽANU DAKIĆ SA KOSTUROM

    Kako Kurajber saznaje kustos Istorijskog Muzeja Srbije B.N. (51) doživeo je nervni slom zbog kostura koji mu je prišao nakon zatvaranja muzeja i pitao ga gde je izlaz.
    Nesrećni čovek nije znao da je to ustvari naša poznata trendi-besposličarka Snežana Dakić, koja je ostala malo duže u WC-u nameštajući uložak sa svarovski kristalima i nije izašla kada i svi posetioci.
    "Jadan čovek." - počela je priču o ovom događaju Sneža - "Ne znam šta mu je bilo. Verovatno je iscrpljen svakodnevnim poslom na ovim vrućinama, pa je doživeo ovako strašnu stvar. Saosećam sa njim i preporučujem njegovoj porodici da mu trlja polni organ aloe verom radi brzog oporavka." - pomogla je trendi-savetom SNežana.
    Radnik obezebeđenja koji je takođe video Snežanu koja ga je pozvala zbog kustosa samo je kratko rekao: "I ja sam se iznenadio, ali sva sreća dan ranije sam gledao neku nebitnu emisiju u kojoj je Snežana bila pa sam sekund pre šloga izvalio da je to ona, a ne neki kostur, inače bi doživeo istu sudbinu."
    Nadamo se brzom oporavku kustosa i želimo mu sve najbolje.

    http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2011/2/23/134381/DAKIC.jpg

  15. B A H A T O

    MASSIMO BACAO HRANU!!!

    Poznati hrvatski pevač Massimo Savić nakon sinoćnjeg koncerta u Sava Centru, na svečanoj večeri u društvu prijatelja, u renomiranom beogradskom restoranu (čije ime na molbu vlasnika nećemo pominjati), pokazao svoje pravo lice i tako razočarao mnogobrojne fanove.
    Naime, Savić je u vidno pripitom stanju nakon obilne večere čačkalicom iščačkao oveći komad mesa između gornje leve šestice i sedmice, da bi potom na zgražavanje osoblja i prisutnih gostiju, isti nonšalantno bacio u pepeljaru. Kako Kurajber saznaje, radilo se o teletini ispod sača ukupne mase oko 1,5 g. Pevač je jutros oko 07.30 h, uz pratnju jakog obezbeđenja, napustio Beograd i uputio se ka graničnom prelazu Batrovci.

    http://www.story.hr/wp-content/uploads/2009/09/massimo2.jpg

    Povodom ovog nemilog događaja oglasio se i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je između ostalog istakao da ovaj gnusan čin hrvatskog pevača ne doprinosi poboljšanju dobrosusedskih odnosa između Srbije i Hrvatske, te najavio upućivanje protestne note hrvatskim vlastima.

  16. SPORT

    DONJI SREM GRADI STADION ZA LIGU ŠAMPIONA

    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-163.png
    Nakon dva kola debitant u Superligi Donji Srem zabeležio je dve rutinske pobede i to protiv OFK Beograda i favorizovanog Partizana.Priča se o novom stadionu u Pećincima ali su se pojavile glasine da taj stadion neće zadovoljavati standarde Superlige već i standarde Lige Šampiona.Čeda Matić trener Donjeg Srema je uveren da liga šampiona nije daleko pošto su pokazali svoj kvalitet protiv prošlogodišnjeg šampiiona."Donji Srem je pokazao da je liga iz koje on dolazi možda i kvalitetnija od ove superlige i svakako smo sada favoriti za prvo mesto i kvalifikacije za ligu šampiona" izjavio je Čeda specijalno za kurajber.
    Poželimo sreću sremcima i nadajmo se da će dogodine lepo predstaviti Srbiju u grupnoj fazi lige šampiona.

  17. --- KURAJBER DOJAVA!!! ---

    FRAGMENTING!!!

    EU PODSTIČE VLAŠKI SEPARATIZAM!!!

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/thumb/c/c3/EtnickaKartaVlaha.jpg/719px-EtnickaKartaVlaha.jpg

    Kako Kurajber zvanično saznaje, Evropska unija i njihova rumunska frakcija podstiču i podržavaju vlaški separatizam u Srbiji i finansiraju lobiranje za isti u zemljama trećeg sveta i među članicama EU i ohrabruju ih da i one učine isto. Kako saznajemo generalni sekretar UN Ban Ki-Mun je podržao ovu inicijativu i naglasio kako su ljudska prava u vlaškim opštinama u Srbiji ozbiljno ugrožena, jer "nisu titlovane televizije sa nacionalnom frekvencijom na vlaški jezik"!
    Kako naš insajder saznaje, Vlasi se pritom žale i na "nepoštovanje njihove nacionalne kulture u vidu njihove mogućnosti kontrolisanja viših sila, koja je da su srpske vlasti bile pametne mogla biti iskorišćena u razne, između ostalog i u spoljno političke i vojne svrhe"!
    Nacionalni savet vlaške nacionalne manjine još dodaje da će se nakon nezavisnosti, Vlaška republika zalagati za članstvo u EU i raditi na primeni evropskih zakona, a da će glavni grad republike biti Bučje, koje se nalazi u Borskom okrugu!

  18. AHAHAHAHAHAAHA!
    Sad ladno znam odakle potice to Bufani!
    BUUUFFFAAANIIII!
    DM RULEZ!

  19. ЗА ЕВРОПСКУ ЗВЕЗДУ

    Како Курајбер сазнаје, фудбалски клуб Црвена Звезда је кренуо стопама кошаркашког и ватерполо клуба, најавивши четири велика појачања за утакмицу против Бордоа, а надамо се и против великана као што су Интер и дружина, нешто касније у групној фази мање елитног европског такмичења.

    Анонимни познавалац ситуације у београдском великану са циганском славом нам је одао неке интересантне детаље о црвено-белима. Наиме, прво и вероватно свима нама најпознатије име је нико други до великог Ремија Гаиљарда. Широј јавности је добро познат његов фудбалски таленат, али и спортска дрскост, те је због тога више пута био у притвору. Његов долазак Звезду неће ништа коштати, али ће због тога, горенаведени имати право да недељом увече краде пиво и сакрива упаљаче посетиоцима београдских сплавова.
    Неке од његових најбољих потеза можете видети овде:
    http://www.youtube.com/watch?v=SFsHPFhtEYQ

    Што се осталих тиче, ту су велики Накамото Јакамура де Сунг Робинсон Авал Шин из Јапана, Драган Јовановић Марадона, бисер из Гњилана и бивши играч Партизана и српске репрезентације Матеја Кежман! Али, за сада, сигурно је само да ће црвено бели дрес задужити Реми. Развој ситуације наредних дана. Тако да ћемо моћи, догодине, коначно да кажемо да је наша лига трећа најјача у Европи.

    Пријатну спортску јесен и топлу зиму вам жели редакција Курајбера.

  20. Remi plodi HARIZMOM!!!!

    Moram da pohvalim Ireleventa kao novinara koji najviše radi u celoj redakciji!

"Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga www.vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“."

Ekonom:east Magazin | 03. Februar 2011.