Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Ne verovao ili da, nema u tom delu rečenice koji si izvukao iz konteksta :)

  2. Ajde jebo vas konj, umrije nam tema.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Nalazite se ovde->Home->Nauka i Obrazovanje->Estradne zvezde u nauci

    ERA OJDANIC PRONAŠAO NAJVEĆI PROST BROJ

    Matematička svemirska asocijacija ultragenioznih matematičara je objavila danas da je Era Ojdanić pronašao najveći ceo prost broj i da će mu novčanu nagradu od 150.000 dolara dodeliti sledećeg petka u emisiji Grand.
    http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2011/04/era-ojdanic.jpg
    Era Ojdanić je na oduvek imao afiniteta prema matematici, a taj afinitet povećao se od kada je počeo da procenjuje koliko maloletnice imaju godine.
    Za naš list Era kaže da je iznenađen vešću i da će se u daljem naučnom radu još više posvetiti matematici, kao i da će biti organizator velikog naučnog skupa "Bora Drljača" u Mošnici.

  3. Jebote, pa ovde se još ponešto piše. Ja zaboravio skroz. Moraću da bacim neki tekst uskoro :)

  4. KURAJBER OTKRIVA
    VUČIĆ DOBIJA POSAO NA TELEVIZIJI
    http://oi47.tinypic.com/57n9t.jpg
    Kako Kurajber ekskluzivno saznaje Vučić je dobio lepu ponudu jedne televizije.Aleksandar je dobio ponudu od neverovatnih 200 000 evra mesečno.Naime njegov posao je da najavljuje najnovije realiti šouove kao i najavljuje šta će se desiti u sledećim epizodama poznatih turskih i španskih serija..Aca kaže da je polaskan ovakvom ponudom i da će dati sve od sebe da pored brojnih obaveza i najava hapšenja obavlja i ovaj zanimljiv i lepo plaćen posao."Potrudiću se da što bolje najavim novu sezonu Sulejmana i one druge turske serije a kako sam obavešten uskoro ćemo snimiti i specijalni spot kao najavu nove turske serija na ovoj televiziji" izjavio je naš ugledni ministar.

  5. KURAJBER UŽIVO
    TIJANIĆ SE IZVINJAVA JER NEMA MEČEVA ŽENSKE ODBOJKE KOJI BI MOGAO DA PRATI TOKOM PREKIDA
    Uskoro opširnije...

  6. KURAJBER DIREKTNO IZ KRAGUJEVCA: NAVIJAČI PARTIZANA KONSTRUISALI TELEPORT?!

    Kako naš list zvanično saznaje, tokom finala Kupa Srbije gledaoci u hali "Jezero" i svi oni koji su pratili prenos pored malog ekrana prisustvovali su istorijskom događaju koji je pomerio dosadašnje granice fizike i započeo eru putovanja čoveka kroz prostor i vreme. Naime, sredinom treće četvrtine navijači Partizana su aktivirali spravu za koju će se kasnije uspostaviti da je teleport, pri čemu su navijača protivničkog tabora koji im je sa suprotne tribine pokazao srednji prst ubacili na svoju ne bi li se fizički razračunali s njim. Svedok ovome bili su i pripadnici MUP-a koji su izdali saopštenje povodom samog događaja: "Na tribini na kojoj su bili Grobari odjednom se pojavio veliki bljesak koji je umalo zapalio jednu od zastava, a nekoliko trenutaka kasnije na tom mestu se materijalizirao zbunjeni navijač u crveno-belom dresu na koga su Grobari naskočiili i počeli da mu lupaju glavu o bubanj". Ovo teleportovanje je po svemu sudeći narušilo prostorno-vremenski kontinnum u sali, što je za posledicu imalo naglu promenu atmosfere koja je kumovala samom prekidu. Predsednik KK Crvena Telekom bio je zabrinut za svoje igrače jer smatra da su Grobari hteli da pošalju njegov tim u dimenziju Beta Kentaur, što bi odložilo početak evropske dominacije za 12 milijardi godina, koliko je aproksimativno potrebno da se stigne do Zemlje ukoliko se krene danas u podne po srednjoevropskoj vremenskoj zoni, pa se založio za odlaganje iste, što je na kraju i odobreno od strane Đilasa. Utakmica je pomerena za danas i igraće se bez prisustva publike, a KSS je odlučan da spreči ponavljanje sličnih događaja pa će na svakoj sledećoj utakmici biti vršeno rigorozno pretresanje na ulazu, a svaki teleport koji bude bio pronađen biće oduzet a njegov vlasnik uhapšen od strane Vučića lično.

  7. EKSKLUZIVNO!!!

    SVETA LUCIJA ISTIČE KAKO NIKAD NEĆE PRIZNATI KOSOVO I KAKO APSOLUTNO PODRŽAVA ZVANIČNI BEOGRAD!

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3f/Saint_Lucia_geography_map_en.png/424px-Saint_Lucia_geography_map_en.png

    Iako su satanske države Evropske unije i SAD priznale tzv. nezavisno Kosovo, jedna izuzetno uticajna i moćna država koja je relevantan faktor na spoljnopolitičkom planu, pritom bratska, ističe kako nikad neće priznati Kosovo, niti učestvovati ni u kakvim aktivnostima koji imaju veze sa ovom paradržavom. Administracija Svete Lucije na čelu sa guvernerom Perletom Luizijem navodi da Srbija sada ima moćnog i više nego uticajnog saveznika na međunarodnom polju i da nema šanse da SAD i EU "pobijaju" ono na šta oni pečat stave. Sveta Lucija je uputila protestnu notu Beloj kući pritom i pretnju vojnom intervencijom NATO paktu, tako da većina članica EU i SAD sada pod pritiskom ove velesile preispituju svoju odluku o priznavanju nezavisnosti južne srpske pokrajine. Mi sa logičnim likovanjem i sa velikom dozom trijumfalizna zaključujemo kako nepravedna politika čitave zapadne civilizacije u ovom momentu doživljava krah, a i više nego velika sila koja stoji iza srpskih interesa postaje bitan čimbenik na međunarodnom političkom planu.

  8. SVETA LUCIJA
    NIKAD DEMOKRATIJA!

  9. KURAJBER OTKRIVA

    TELENOR DROGIRA NACIJU

    Kako Kurajber ekskluzivno saznaje, kompanija "Telenor", greškom svojih inžinjera, pustila je u promet opasnu haluciogenu drogu benzatetrahloroamifin (BTHA).
    Naime, slušalice koje ova renomirana Norveška firma za šišanje ovaca daje uz telefone, sadrže ovu opasnu supstancu koja se ispušta u organizam preko ušne školjke, udarajući direkt u mozak i to kroz samo nekoliko sekundi.

    Kompanija "Telenor" je pokušala da zataška slučaj, ali ogromna količina ljudi koja je preplavila bolnice u strahu da su poludeli, ipak nije mogla da se sakrije, barem ne od novinara Kurajbera.

    Za naš list ekskluzivno je dao izjavu i doktor Ljubisav Čmar, načelnik ustanove za lečenje bolesti zavisnosti, popularne "Drajzerove" i otac čuvenog predstavnika studenata druge godine medicine, Bogdana Čmara, koji je takođe jedna od žrtava ove droge:
    "Iako je situacija u jednom trenutku delovala kritično, moram da pohvalim lekare i osoblje naše bolnice na izuzetnom radu i zalaganju pri zbrinjavanju pacijenata. Tokom vikenda smo primili povećan broj pacijenata koji su se žalili na efekte ove droge. Po njima, efekti su izuzetno surovi i razorni. Počinje sa blagim peckanjem u glavi, zatim sledi mantanje i nemogućnost pokretanja niti jednog uda osim glave. Na kraju sledi i najrazornija posledica, psihičke prirode, a to je iznenadna pojava ili teške prostitutke ili teškog narkomana koji urlaju na pacijenta izuzetno neprirodnim i užasavajućim glasom. Ovom prilikom apelujem na sve ljude, koi poseduju telenorove slušalice, da se hitno jave u najbližu bolnicu, posebno ako osećaju peckanje. Krajenji stadijum je užasan i može ostaviti ozbiljne posledice."

    http://gamers.ba/slikadana/1236286610-8052.jpg

    Novinar Kurajbera je uspeo da dobije i kratku izjavu od Bogdana Čmara, doktorovog sina koji nije mogao od šoka puno da priča, ali samo je kratko prokomentarisao:
    "Bilo je strašno. Sedeo sam normalno i slušao muziku. Osetio sam prvo blago peckanje u mozgu, a zatim su mi se posle određenog vremena udovi potpuno odsekli. Odejdnom je ispred mene iskočio narkoman i počeo da urla na mene. Bio sam potpuno šokiran i preplašen." - gotovo u suzama je završio priču Bogdan.

    Ponovićemo apel profesora doktora primarijusa Čmara, ukoliko imate slušalice gorepomenute kompanije, odmah se javite najbližoj bolničkoj ustanovi jer efekti ove droge su razarajući.

    http://i48.tinypic.com/2z71p5h.jpg

  10. Ahahah. Oću šerujem post na Fejsu! KAKOOO?

  11. Pa nek Johnny postavi na onu fejs stranicu

  12. Agilni, pošalji meni tekst pa ću ja objaviti.

  13. Pa nek Johnny postavi na onu fejs stranicu

    Nemam više fejs, smarao me je pa sam ga ugasio....neka obavi to kako ko gde 'oće .)

  14. Ma ja ću objaviti, samo pošalji, agilno momče. :)

  15. Pa Johnny bem mu lebac,pa jel si stavio još nekog ili si samo ti vodio onu stranicu?

  16. Shomy 23 je admin i Champy.

  17. Agilni opet lobira svoju firmu da nabuca poene :)

  18. Čampi je glavni urednik novina. Ako napišem loš tekst gađa me tastaturom i urla na mene lololo

"Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija."

MyCity Forum | 4. Februar 2009.