Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. KURAJBER OTKRIVA!!!

    PRESUDA!!!

    HAŠKI TRIBUNAL: SRBI SE KOLEKTIVNO ISELILI IZ HRVATSKE JER IM JE SMETAO LOŠ TELEVIZIJSKI PROGRAM, PRITOM USPUT UGOVARALI SA HRVATSKOM VOJSKOM TURISTIČKE ARANŽMANE NA NEKIM OD HRVATSKIH RAJSKIH OSTRVA!

    U najnovijem saopštenju Haškog tribunala, pomenuti sud ističe "da nema govora o tome da je operacija 'Oluja' čin etničkog čišćenja, već organizovana velikosrpska seoba iz SAO Krajine, koja je bila rezigniran odgovor na loš TV program u Hrvatskoj, na kojem nisu mogli na miru da gledaju "Šurdu" i ekipu, već domobranske filmove o tisućljetnoj hrvatskoj potrebi za neovisnom "Lijepom Našom" i Tončija Huljića!".
    Zvaničnici tribunala ističu kako im nije jasno to što mnogi osporavaju pravosnažnu presudu po kojoj su Gotovina i Markač oslobođeni svake odgovornosti i ističu kako je Gotovina sa tadašnjim predsednikom HR, Franjom Tuđmanom samo izričito negodovao zbog srpskog masovnog (i od strana "krivca za sve" Miloševića, organizovanog) iseljavanja samo zbog lošeg televizijskog programa i da je ogorčen i revoltiran tim činom, uzeo da granatira gradove, time izražavajući "prosvjed" povodom ovog čina velikosrpske agresije, koja je u'vatila zamajac kako tribunal ističe, "kad su drski Srbi usput još uzeli da ugovaraju turističke aranžmane na nekima od rajskih ostrva sa hrvatskom vojskom, koja je pokušala da urazumi razulareni narod i da im što "diplomatskije" objasni kako je ovo samo još jedan vid agresije na "suvjerenu, neovisnu i priznatu u inozemstvu, Hrvatsku" i njihov nasilni i ćetnićki otpor prema integraciji u istu.
    "Isuse Bože, kaj prićate? Pa, naravno da vojno redarstvena operacija 'Oluja', nije bila, etnićko ćišćenje, nego naš prosvjed i neslaganje, prema srbijanskoj politici, koja sprovodi takvu propagandu, da ćemo mi još ispast' krivi što su se Srbi odlućili razbježat' u okolišne zemlje zbog po njima lošeg TV programa, ne, dok su naši domoljubi i branitelji bili nepravedno i pritom nevini zatvorenu u zatvor? Kak' možete tak' lupetati, Isuse!!!", ističe predsednik Hrvatske, Ivo Josipović.

  2. Ljudi pošto sam ja ugasio fejs, ajde ko je admin neka kači ove vest tamo u grupu.

  3. NAJNOVIJE HAPŠENJE
    VUČIĆ UHAPSIO DEDA MRAZA

    http://www.yurock.net/wp-content/gallery/8santa/14.jpg
    Najnovije hapšenje desilo se rano ujutru kada je policija zaustavila kola starog bradonje i privela ga u maricu.Deda Mraz je kako saznaje Kurajber krenuo da beži iz zemlju preko Kosova gde je proteklih godina nabavljao drogu za narkomane koji veruju u njega.U kolima matorog dilera pronađeno je 5 kila kokaina,pedesetak eksera i par kila marihuane.Deda Mraz je osim opravdane sumnje da diluje drogu uhapšen zbog rada na crno kao odzačar i pritom oštetio zemlju za 5 miliona evra.Prvi koji je skrenuo pažnju Aci na ovaj problem je naš cenjeni predsednik gospodin Nikolić koji je dok je učio engleski primetio da pismo deda mrazu počinju sa "Dear Senta " i tako zaključio da je to sigurno neka subliminalna poruka i da je matori bradonja član DS-a i samim tim je sigurno lopov.Cela redakcija kurajbera zahvaljuje državnom vrhu na hapšenju ovako ozbiljnih kriminalaca.

    (sitnim slovima u dnu stranice)
    Brankica se odala drogi i alkoholu
    Čuveni novinar policajac Brankica Stanković je u teškoj depresiji jer kako sama kaže Vučić joj je ukrao posao.Dok je ona do nedavno hapsila kriminalce i tako zarađivala za hranu sada Vučić sve hapsi."Taman sam krenula da istražujem deda mraza i oni ga odma uhapsili stvarno nema smisla i isterajte te bele miševe što su ušli sa vama" vidno pijana sa vinjakom u jednoj i dzointom u drugoj ruci je rekla nekadašnja ugledna novinarka.Nadamo se da će Vučić malo smanjiti sa hapšenjima i da će naša proslavljena novinarka ponovo hapsiti.Želimo ti svu sreću Brankice!

  4. Vidim ovde se i dalje pišu dobre vesti :)

  5. DŽONI, ISTRAŽUJEŠ LI?

  6. E'o ti ga jedan Fotokurajber

    Demokratska stranka predstavila kandidate za predsednika stranke

    http://i48.tinypic.com/sbrccn.jpg

  7. http://vukajlija.com/forum/teme/44294-kurajberovo-istrazivacko-novinarstvo?strana=36#post_2168359

    Ахахаха! Који кобјасн ова изјава Ђорђевића на крају чланка.

  8. TO, DŽONI BRAĆELOOOOOO... DA NEMA DANKANA CARA, GOTIVIO BIH TE NAJSTRAŠNIJE. OVAKO, KO TE JEBE LOLOLO

    DANKAN, LJUBAV :3

    NUMEM DA NACRTAM SAD ONO PRAVO SRCE SA ZAOŠTRENIM KURCEM, JER SAM PREBACIO NA SRPSKU TASTATURU, ZAHVALJUJUĆI KOJOJ SAM MNOGO OJEBOOOOO

    CURE VOLE KAD PISMENOST ŽARI XEXEXE

  9. LOLOLOLOLOLO
    TULUME PLODITELJU BEOGRACKIH EMO CAVA I OSTALIH ŽENSKIH PRIMERAKA VRATIĆEMO CARU NA SAJT!!!!!!!!!

  10. Ova tema je trebala da sluzi da se pisu teme glupih naslova, a ne smesnih, bar sam iz prvog posta ja tako skontao.
    Al eto, skrenusmo sa kursa narodne banke, rodjaci, pisite nesto jako a glupo, bas glupo, nije ovo njuz.net.

  11. Meni se svidja sve sto pisu, ljubac veliki za sve, a najveci za oca teme!

  12. EKSLUZIVNO!!!
    KURAJBER RAZOTKRIVA: DJ SHONE STOJI IZA HAPŠENJA MIROSLAVA MIŠKOVIĆA?!?!

    Kako Kurajber nezvanično saznaje pravi razlog hapšenja Miroslava Miškovića nije, kako se navodi u medijima, zbog "Nibens grupe" već zbog toga što je pokušao da pretnjama natera DJ Šoneta da mu proda maline ispod cene! Jedan od najjačih malinara ikada je odbio da se povinuje Miškoviću pa je u noći između utorka i srede došlo do obračuna u kom se nepoznate osobe prevrnule čak četiri kamiona hladnjače u vlasništvu poznatog malinara. DJ Šone je kako saznajemo odmah povukao svoje malinarkse veze i epilog svega je hapšenje Miškovića. Malnarski klan je tako pokazao da sa njima nema šale a DJ Šone kao vođa istog je još jednom pokazao svoju apsolutnu moć.

    http://www.djshone.com/images/nivo/slajd-05.jpg
    DJ Shone slavi hapšenje Miškovića na svojoj jahti

    Kako saznajemo DJ Shone je obećao malinarima da će biti još hapšenja!

  13. Kurajber saznao šta se pevalo 21.12 na rtnju
    http://youtu.be/a79-vh9ui48

  14. Novo zatezanje odnosa na relaciji Beograd - Priština

    BIVŠI ČLANOVI OVK TUŽE SRBIJU

    Kako iz dobro obaveštenih izvora saznajemo, bivši članovi ove organizacije planiraju tužbu protiv Srbije, a kojoj se pridružuju i kosovske institucije. Za promenu, tužba neće biti podneta Hagu, već Strazburu. U svojoj tužbi navode da su zbog postupaka vlade u Beogradu ostali bez zaposlenja, a njihov premijer je te postupke ocenio i kao pogubne po ekonomiju Kosova jer se njima ugrožava ekonomska stabilnost regije.

    "Ja sam, kao i mnogi iz OVK po završetku rata poćeo da radim za žute kuće", kaže Idriz Koljimi. "Naš pos'o je bio da odemo tamo i nađemo neki Srbi, nafatamo ih i dovedemo da ih obrade. Težak pos'o, alji sam ga pošteno radio. Jedan dan me pozvao moj šef, Hasan Seckati i rek'o da sam ja i celja moja jedinica ostalji bez pos'o. Pitao sam ga što. Kaže, neće više da nam pljaća dnevnice i putni troškovi jer nema potrebe više da jurimo Srbi. Sami poćeli da doljaze i nude bubrezi, jetre i ostaljo jer nemaju pare, naroćito sad oko praznici. I gazdi jeftinije da im da maljo pare za to nego nas da pljaća i sad smo mi postalji tehnoljoški višak"!
    Kako je kosovski premijer naglasio, ovaj postupak srpske vlade je namerno izveden kako bi se građani Kosova doveli na ivicu bede i podrila njihova ekonomija uz istovremeno izazivanje socijalnih nemira. U prilog svojoj tvrdnji iznosi i činjenicu da je u jednom danu otpušteno 100 muškaraca zaposlenih na ovoj delatnosti čime su i njihove žene i deca ostavljeni na rubu siromaštva i precizno navode da je to, osim gorepomenutih glava porodice, još i 482 supruge i 915 dece.

    Vlada u Beogradu je reagovala već tradicionalnom najoštrijom osudom ataka na sebe i za sve je okrivila prethodni režim i probleme koje su od njega nasledili. Probali smo da kontaktiramo Borisa Tadića koji je u to vreme bio predsednik, ali nije uspeo da nam se javi lično zbog privatnih problema i prezauzetosti, ali nam je poslao jedan svoj patentirani obrazac za izvinjenja (tzv apologija) blanko potpisan i overen da sami popunimo, javno pročitamo i pošaljemo za Prištinu i Brisel overene kopije.

  15. Realno, moje novinarsko umeće je nenadjebivo!

  16. Inđija, 09.01.2013.

    U Inđiji mladića isprebijali zbog - cenzure!

    http://1.bp.blogspot.com/_IRa9gJF2lus/TIcbqaMm4iI/AAAAAAAAF6g/e_bYgOqZN6E/s1600/Hajder+Indjija+copy.jpg

    Inđija -- Kasno sinoć, grupa starijih perverznjaka fizički je napala D.K.(22) iz Inđije zbog, kako kažu, uvrede koju im je naneo. Prema navodima očevidaca, mladić je izbegavao da psovkom odgovori na psovku i na taj način prekršio kanone društvenog ponašanja.

    "Sedela sam tu i D.K. rekla da mi poliže pičku, a on mi je rekao da se teram u peršun. Za svojih 68 godina nisam čula da mladi čovek tera u peršun, a ja htela da mu dam. Zaista, ova današnja omladina je veoma nezahvalna.", rekla je Jovanka Petronijević za "Kurajber". Pripadnici neoperverzne organizacije "Šluz u guz" oštro su osudili rečnik mladog D.K. i rekli da je ovo sve češća pojava ovih dana. D.K. je zadržan u bolnici i biće pušten na kućno lečenje.

    "Kakav je, bre, ovo način?! Ovakve divne mlade ljude maltretirate i osuđujete, a zločinci šetaju ulicama, neki čak i sede u Vladi! Ne može to tako! Ja, kao gradonačelnik, ću učiniti sve da se pomogne sugrađaninu i da njegovo delo ostane zapamćeno! More, znate šta, možete me svi uhvatiti za patlidžan!", izjavio je Goran Ješić, gradonačelnik Inđije, našim novinarima.

    M.M.

  17. Svaka čast, proviron, samo ja upakov'o ovde i podosta sarkazma. Moj stil, bem li ga

  18. MrTestis
    Svaka čast, proviron

    A ovde uopšte nema sakrazma, lolo?

"U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”."

Mondo | 25. Novembar 2010.