Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Hahahahahahaha jebem vas lude hahahahahahaha oplakah! Kakva pobjeda od teme!

  2. KURIR OTKRIVA - SVEMIRSKI FUDBAL NA ADI

    Nedeljno jutro. Ada Ciganlija, suncem okupana, spremna da dočeka hiljade kupača, šetača, blejača...Lokacija Stounhendž. Grupica se lagano okuplja i kreće prema mestu radnje..
    http://i.imgur.com/QMKNZ.jpg
    http://i48.tinypic.com/2n9yic5.jpg
    Teren spreman za boj ljutih protivnika. Posle početnog zagrevanja, ekipe startaju sa igrom. Lepota poteza i dinamika igre čine da se čovek oseća kao gledalac uličnog fudbala na ulicama Rio de Žaneira. Ronaldinjovska lucidnost, Zidanova prefinjenost, Mesijeva brzina driblinga, Ronaldov šut...sve to u jednoj utakmici na Adi. Kvalitet igre brzo privlači stotine oduševljenih posmatrača - muškarci navijaju, žene lagano, ali sigurno, puštaju suze niz butine. Skandiranje dovodi igrače do fudbalskog, nadljudskog transa, golovi padaju kao na pokretnoj traci, euforija biva sve žešća, navijači u delirjumu...Sudija svira kraj! Stotine oduševljenih, sada već gologrudih, devojka trče i traže autograme uz povike: Oplodi me, oplodi me!!! Igrači, KRALJEVI ADE, zahvaljaju se fanovima, ponosno se povlače sa terena, osveštanog lepotom njihovih poteza, i odlaze na predah...Sledeća nedelja, novi teren, nova dimenzija, nove bravure od KRALJEVA ADE. Jedva čekam! http://www.mocable.ba/img/imagecache/sisate-peruanke0-w-250.jpg

  3. EKSKLUZIVNO: TADIĆ SPAVAO JADRANKU KOSOR

    Kako Kurir ekskluzivno saznaje, bivši precednik Srbije Boris Tadić, za vreme svog mandata, imao strasnu ljubavnu aferu sa Jadrankom Kosor.
    Novinar Kurira je uspeo da uslika ekskluzivne snimke zaljubljenog para, kada su se našli na jednom ranču u blizini srpsko-hrvatske granice.
    http://i49.tinypic.com/2583wcn.jpg

    Nakon petnaest minuta strasne igre u kolibici na ranču, Jadranka je morala hitno da ode u Hrvatsku poslom, a uspeli smo da zabeležimo oproštaj golupčića.
    http://i50.tinypic.com/287pwdu.jpg

    Dvadesetak minuta kasnije Boris nije mogao da izdrži nego je zvao svoju dragu mobilnim i nazivao je nežnim imenima kao što su "Moja bela golubice", "GILFiću moj medeni" i "Vatrena moja lepotice"
    http://i48.tinypic.com/2qu7jgz.jpg

    U isto vreme dopisnik Kurira iz Zagreba je snimio Jadranku tužnu posle razgovora sa Borisom, jer je obaveze sprečavaju da mu se baci u zagrljaj.
    http://i45.tinypic.com/11ipvdd.jpg

    Kurir je čak i nabavio ekskluzivne snimke sa malom kamerom koju je naš insajder blizak Borisu instalirao u njegovom čvabalu dok je spavao jedne noći u hotelu, na kojem se vidi da je Jadranka oduševljena onim što vidi.
    http://i48.tinypic.com/15x3htx.jpg

    Golupčići nisu imali komentar na ovu vest, a na srednjoj strani u vidu postera možete videti još vatrenih slika ovog zaljubljenog para koje čvabalo-kamera snimila.

  4. Ponedeljak
    Tragedija u Žitoradji!!!
    Juče u kasnim večernjim časovima, okolinu Žitoradje pogodio je strašan tornado. Ovakve pojave su još i normalne za područja na severu Srbije, ali centralni, a pogotovo južni krajevi naše zemljice nisu bili pripremljeni za ovu prirodnu nepogodu.
    Naši reporteri su imali priliku da popričaju sa braćom Ivice Dačića koji su i sami pogodjeni ovom tragedijom.
    http://i46.tinypic.com/hrms1k.jpg
    (kuća Gicka Dačića)

    http://i46.tinypic.com/r9ei3o.jpg
    (kuća Micka Dačića)

    "Došlo je niotkuda!", započinje sagu Gicko, i nastavlja, "Kulirao sam uz pivce i Seku, kad se naoblači sa svih strana i odnese mi celu kuću! Da sam držao dijetu, i mene bi odnelo!", završava Gicko, ipak srećan što je živ. Njegov brat medjutim ne deli takvo mišljenje: "Ma nek ide u k... i drvo i lamperija i ceo parket od sandalovine, kad ne mož' čovek ljudski ni da se spasi od ovo zlo. Šta sad da radim?? 'Oće država da mi napravi novu kuću?? 'Oće k....!!".
    U toku dana uspeli smo da pronadjemo i premijera (na buvljaku u odeljku za bicikle) i pitali ga da da svoj komentar u vezi sa celim dogadjajem. On je kratko prokomentarisao: "Lepo sam im rekao da je kuća od cigala, konza!"

    http://vukajlija.com/zabava/posteri/137963
    (arhivski snimak tada ministra koji ulaže u sebe)

    Utorak
    Šokantno!!
    Poznati sportski novinar D.Korać, preživeo je juče ujed poskoka, jedne od 2 otrovnice koje žive u našim krajevima. Naime on je juče, kao i obično, prenosio sportska dešavanja sa olimpijade, uz čašicu ili dve, kako to već ide, 'da se malo opusti'. U tom trenutku pored kabine u kojoj su se pored Koraća nalazila još par doajena srpskog pijanstva, prolazio je neimenovani radnik čistoće koji je nosio svog poskoka u akvarijumu za zmije. Nažalost nespretnošću ovog momka akvarijum se razbio o patos a odrasli poskok se ušunjao u kabinu sa novinarima. Prema rečima očevidaca, Korać je ugledavši zmiju medju nogama počeo histerično da se smeje, bacajući komentare o rošavosti njenog lica. Na kraju je uzeo u ruke i pokušao da je ujede. Zmija je u početku delovala zbunjeno ali je uspela da se pribere i da 2 puta ujede novinara. Nakon dolaska hitne pomoći ustanovljeno je da je Korać toliko pijan da mu je nemoguće dati protivotrov i da mu preostaje da se moli.
    Jutros smo se čuli sa Koraćem i on je u ekskluzivnom intervjuu rekao da se ne seća ni nas ni zmije, a boga mi ni prenosa koji je juče radio.
    Šta reći: Bog čuva budale.
    Policija još uvek traga za zmijom. Da je bar bila na 2 točka pa da je nadju brzo..

    Sreda
    Mrkonjić posetio Žitoradju kod 2 praseta.
    Prilikom posete tornadom razrušenog mesta, Mrka se osvrnuo na izjavu svog precednika od pre neki dan o gradnji pomoću slame i drva: "nije istina da su kuće od slame i drva slabije od kuće od cigala. To je samo propaganda Fabrika za proizvodnju cigala koje hoće da jednako skupe ali daleko laganije materijale izbace iz konkurencije." Mrka nastavlja kroz smeh "Pa šta vam je ljudi, pa pola koridora 10 je sagradjeno pomoću slame i drva. Da nismo morali da praavimo onaj most kod Beške od cigala do sad bismo već do Batajnice došli!"

    Ekskluzivno!
    Pronadjen poskok u wc-u rts-a
    Poskok, za koga se sumnja da je prekjuče ujeo jednog našeg novinara, pronadjen je mrtav u wc-u u zgradi rts-a. Analizom koje je odradilo društvo za zaštitu reptila Srbije (DZZRS), ustanovljeno je da se poskok otrovao od alkohola i da se njegovo telo potpuno isušilo. Još uvek se ne zna kako je poskok došao do alkohola.

    Četvrtak
    Siniša Pavić otkrio tajnu!
    Naš vrsni scenarista, u neformalnom razgovoru sa našim novinarem na nudističkoj plaži kod Ulcinja, otkrio je svoju tajnu večnog uspeha kreiranja scenarija za serije visoke (ako ne i najveće) gledanosti. Po nekim procenama njegove priče su toliko dobre i cenjene da se predvidja da će i posel njegove smrti biti snimljene još barem 4 serije vikoke (ako ne i najveće) gledanosti.
    On je izjavio da je njegova tajna u otmici od strane vanzemaljaca kojom je bio izložen neposredno pred polazak u školu. Na pitajne našeg novinara kako je onda moguće da se u njegovim serijama ne pominju vanzemaljci, on je kroz smešak odgovorio: "Vi očigledno niste pratili pažljivo moje serije". Nakon toga postavili smo sebi pitanje da li su Giga Moravac ili Djiki i slični likovi zaista bili deo naše stvanosti ili samo vanzemaljci na putu da nas kolonizuju.

    http://www.3aliens.org/wp-content/uploads/mvbthumbs/img_835_giorgio-tsoukalos-shows-evidence-of-ufo-extraterrestrials-now.jpg

    VELJA ILIĆ RAZGOVARAO BEZ PSOVKI SA NAŠIM NOVINAREM
    Povodom slučaja POSKOK, pozvali smo eksperta u toj oblasti poštovanog ministra. Na naše zaprepašćenje, Ilić je vrlo ljubazno komunicirao sa našim novinarem i čak je znao da postoji još jedna vrsta otrovnice na ovim prostorima.
    Opširnije o ovom razgovoru na strani 6 i 8.

    petak
    TENIS U REGE RITMU!
    Conga nakon poraza od Noleta smotao dzoint od vimldonske trave i nakon toga pokazao da reket može da se koristi i na 'pravi način'.
    http://i45.tinypic.com/nlohw9.jpg

    Nakon toga je vidno srećniji proslavio 'pobedu'.
    http://i48.tinypic.com/2w39kht.jpg

  5. hehehehe odlične vesti Pepsi, nastavi da šuriš. Prva i poslednja najjače.

  6. SENZACIONALNO >K U R I R NA LICU MESTA<

    Nakon najave da ce popo diva Jelena Karleuša odrzati koncert na Kosovu, oglasio se Milan Tarot specijalnim proročanstvom preko svih Bus plus aparata u Beogradu:

    http://www.dodaj.rs/f/1P/AX/3csce30c/photo-entertainment-mila.jpg

    UZNITE SE UPAMET SRBI, JER MENI SE U SAN JAVI KNEZ LAZARE I REČE MI JAKIM GLASOM: BUDETE LI TU AVETINJU PUSTILI NA SVETU SRPSKU ZEMLJU, VASKRSNUĆE HORDA TURSKIH ZOMBIJA PROBUDJENA NJENOM PESMOM I ONDA ĆE SRBA I SRBIJE NESTATI JER NA NJIHOVOM PUTU PREPREKE NEMA POSTO JE ARAGORN ZAGLAVIO SA OBILIĆEM I ARKANOM NA IBARSKOJ MAGISTRALI!!! ONA HOĆE SRPSKU GRAČANICU OSKRNAVIT I METNUT TAMO SVOJU IKONU DA JOJ SE LJUDI KAO KRALJICI ZOMBIJA NESVESNO KLANJAJU!

    http://www.dodaj.rs/f/3q/3E/13K0CalH/jelena-karleusa113092609.jpg KARLEUŠA USLIKANA NA PORMOCIJI SVOJE U STVARI IKONE

    Ponešeni ovom vešću kontaktirali smo press sluzbu OBN televizije ali nam je Milanova sekretarica rekla da namažemo slušalicu majonezom, sednemo na wc šolju i četkom za govna lupamo po radijatoru i onda ce nam čistacica na spratu ispod dati njegov odgovor na uputstvu od tek otvorenog zogera. Obzirom da nismo naseli na ovu očiglednu provokaciju pozvali smo menadžera folk dive da nam potvrdi gde se Jelena trenutno nalazi, do zaključenja ovog broja nismo dobili ništa sem SMS/a koji glasi : DA, TAČNO JE, DIVA JE BOŽANSTVO!

    Šta će se tacno desiti na Kosovu i da li će vojska podivljalih turskih zombija zaista ustati čitajte na našem blogu iz minuta u minut.

  7. =========KURIR DOJAVA!!!

    http://img831.imageshack.us/img831/1235/cecanarukvica.jpg

    CECA RAŽNATOVIĆ SE ŽALI DA OD KAD JE SLOBODNA, NE MOŽ' DA SE ODMORI I OSEĆA NOSTALGIJU ZA PRITVORSKIM DANIMA!

    Ceca: Ako je ono bila robija, ja oću da robijam!

    Kako naš insajder saznaje, srpska majka Svetlana Ražnatović oseća nostalgiju za "zatvorskim danima" u svojoj vili gde se za vreme pritvora, "provodila, opijala i snimala novu ploču". Ceca naglašava kako je "pritvor raj nebeski", jer je po prvi put u životu uspela i imala vremena da obiđe sve sobe i prostorije u svojoj vili! "Jebote nisam ni znala da imam vešernicu! Pošto mi je kuća tol'ka kol'ka je, nisam znala ni za Željkovo oružje dok marica nije tada počela da vršlja po kući i podrumu. Tad me dušmani zarobiše! Ova nova verzija zatvora mi se više sviđa. Imam erkondišn! I manikira! ŽIVELA ROBIJA, ŽIVEO PRITVOR!" Odlučno kliče folk diva Ceca!

  8. Kurir je čak i nabavio ekskluzivne snimke sa malom kamerom koju je naš insajder blizak Borisu instalirao u njegovom čvabalu dok je spavao jedne noći u hotelu, na kojem se vidi da je Jadranka oduševljena onim što vidi.

    HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHA....

  9. KURIR INFORMIŠE!!!

    ARKAN DEMANTOVAO DA JE ŽIV!!!

    http://img850.imageshack.us/img850/6150/arkan.jpg

    Povodom naših pisanja prošle nedelje, na temu da je naš proslavljeni vojskovođa možda živ, Ž.R. Arkan odlučno demantuje te navode. Na konferenciji za štampu sazvanoj u kabinetu Jovana Deretića, Arkan je striktno opovrgao tvrdnje našeg lista da je živ i da se nalazi u bekstvu!
    "Nisam živ!!! Nisam živ i nos'te se u pičku materinu!!! Ne krijem se tu sam valjda vidite!!!! Eto i tu ste slagali! A, to da l' sam živ proverite na groblju, eno mi ga spomenik živ i zdrav!!!", navodi naš war lord, a mi aminujemo, jer nema potrebe da mu ne verujemo! U raspravu se ubacila i njegova udovica Ceca, koja je sedela pored njega, rekavši jasno i odlučno: "Željko je neopisivo ljut jer ga non stop smaraju kako je živ! A, nije! Ostavite ga na miru više, nije raspoložen!", navodi Ceca, a mi se slažemo. Konferencija za štampu je uspešno završena uz šampanjac i viski, i uz pesmu dobro poznate Silvane "Šta će mi život?"!

  10. EKSKLUZIVNO: BOBAN RAJEVIĆ POKUŠAO DA DOBIJE ULOGU MR. PROPERA

    Kako Kurir nezvanično saznaje poznati srpski izvođač mešovite muzike Boban Rajević, pokušao je da dobije ulogu Mr. Propera u novom filmu koji se snima o ovom super heroju. Pošto nije prošao na audiciji izjavio je da ipak i ne bi prihvatio ulogu jer će režiser tražiti od glumca da u jednom trenutku oliže WC-šolju.
    http://www.svetplus.com/images/vesti/162599843.jpg

    Ipak najnovija vest je da je tu ulogu dobio Dr. Feelgood koji je na to samo ostavio komentar na svojoj Twiter stranici: "Lizaću WC-šolju samo ako je premazana zdravim sastojcima i ako je napravljena od organske keramike"

    http://www.stetoskop.info/images/vezba5a.jpg

  11. Totally Irrelevant sabijo!!

  12. Ponedeljak

    Studenti političkih nauka u panici "Ako budemo živeli bolje na koju foru ćemo mi sutra da dođemo na vlast".Nikola Kovačević student druge godine preti štrajkom glađu ako vlast ne demantuje da će svoj posao obavljati pošteno i bolje od prethodnika kao i da će iskoreniti korupciju."Ovo je veliki problem za nas koji tek ulazimo u političke vode jer kako ćemo da kritikujemo vlast ako svoj posao budu obavljali kako treba".
    http://www.24sata.hr/image/nezadovoljni-studenti-su-najavili-zestoke-prosvjede-504x335-20080417-20110624133550-84685.jpg

    Utorak

    Velja Ilić ministar za kraduckanje smiruje studente "Kraduckaćemo dovoljno da možete da nas kritikujete ali nećemo krasti ko demokrate"
    http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2012/07/velja-ilic-300x225.jpg

    Sreda

    Boris Tadić:"AV AV opljačkaće ovaj narod"
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1a/Boris_Tadic,_President_of_Serbia.jpg/250px-Boris_Tadic,_President_of_Serbia.jpg

    Nedelja

    Nađena sigurna kuća za bivšeg predsednika Borisa Tadića preko puta kuće Zvezdana Jovanovića

  13. Prava vest, a i tačna. Po boji Arkanovoj se vidi da je mrtav lolololo

  14. Gde su strip oblačići na slikama?!?!?!?! To je tako kurir zonfa. Tipa, Lepa Brena, digla ruku i vide joj se šiške a u oblačiću - Ću pobedim na jevrovizije, a Bobo? :)

  15. Vidiš majku mu ja sam vičan samo pejntu i to Deki, a u pravu si.....i to može da se ubaci :)

  16. ПОТВРЂЕНО ПИСАЊЕ КУРИРА, БАБА САВКА ПОГОДИЛА САСТАВ ВЛАДЕ.

    Присетимо се 22. априла када је ексклузивно за наш лист бака Савка из Доње Гажревице, након получасовног пребирања пасуља изјавила да зна ко ће владати Србијом након избора: "Лопови сине, ето ко!"

  17. EXKLUZIVNO: ŽELJKA MITROVIĆA UJEO KOMARAC

    http://www.smedia.rs/ona/slike/15/news_5515.jpg

    Kako saznajemo, juče poslepodne dok je ručo večeru, Željka Mitrovića, čelnog čoveka televizije "Pink", ujeo je komarac sumnjivog porekla, motiva i morala. Sumnja se da je Komarac bio gladan, pa je sletevši na ruku gospodina Mitrovića popio izvesnu količinu Željkove krvi i time ugrozio zdravlje njega samog i svih u njegovoj okolini. Osim što je otuđio poveću količilu krvi, sumnja se da je Komarac ubrizgao u telo čoveka izvesni serum koji kako gospodin Mitrović kaže: "Jako svrbi."
    Istog trenutka Željko je obavestio dežurstvo prve pomoći, koji su na lice mesta došli za 10 minuta. Mitrović je zbrinut na VMA radi istraga i eventualnih operacija.
    Policija je i dalje u potrazi za odbeglim Komarcem.

    http://i.ytimg.com/vi/enz06hDBbOw/0.jpg
    Bilo je užasno, kada sam ga ugledao da mi stoji na ruci ceo život mi je proleteo pred očima. Uzdam se u stručnjake na Vojnomedicinskoj akademiji i uz podršku mojih bližnjih, siguran sam da ću se oporaviti za ne više od mesec dana.

    http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/ivica-dacic.jpg
    Komarac će biti pronađen i lišen slobode u najkraćem mogućem roku. Angažovane su i Specijalne Jedinice Vojske Srbije.

    Kako gospođa Nada Macura kaže: "Pacijent je trenutno stabilan, ali vrše se istrage u slučaju nepredviđenih pogoršanja."

    http://www.dvorsrbija.net/wp-content/uploads/2011/03/Zeljko-Mitrovic-trovan.jpg
    Željko sa svojom zaovom koja mu je u poseti i koja nam poručuje: "Nači kad ga nađem razbacaću ga ko budala šešir!"

  18. DRŽ SE ŽELJKO SRBIJA JE UZ TEBE!"!12!!

  19. Pih, nigde malaričnog komarca kad ti treba!

  20. ŠOKANTNO
    Brankica Stanković (za koju se priča da je prostitutka) tvrdi da kurir nema veze sa istraživačkim novinarstvom
    http://www.b92.net/news/pics/2009/03/69171565049c3892b22a9a034171707_najveca.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.