Prijava

Pre par threnutaka se baš svađah među komentarima sa par manje istaknutih članova naše nam Vukajlije, i na moje oduševljenje, primetih da može biti izuzetno zanimljivo pričati na ovaj način.
O kakve ideje, pomislih na tren i otvorih ovu temu, gde vi, gospoda vukajlije, možete divaniti o čemu god poželite, uz jedan minijaturni uslov, da svaki razgovor bude na viskom nivou.
Kao što možete primetiti, draga gospodo i gospodične, na ovoj temi može lako proći i ono što se na prostačkom jeziku zove vređanje, ali samo ukoliko umete to da odradite kao gospodin, te slobodno izrazite sebe.

Ali, bez psovki ili prostakluka molim, inače će uslediti kratko-ili-dugotrajno uklanjanje dotičnog nevaljalca sa našeg nam sajta, uz vrlo vickast i vispren razlog uklanjanja.

S' poštovanjem,
Celt

http://us13.memecdn.com/like-a-sir-gif_gp_526896.jpg

Поштовани, тема вам је пенис женског примерка врсте Ovis aries.

Тако некако?

Gospodine, Vi baš imate previše slobodnog vremena. :)

Moraćete se još malo emancipovati kako bi bolje odradili to, ali da može se tako staviti do znanja nekome da mu je tema loša.
Nadam se da vam je došlo do znanja sad moje seme mudrosti?

Драги истакнути члану и модератору госн. Келте.
Мислим да нема потребе за овом темом јер је већина ње обухваћена у другим аспектима овог форума. Уколико се она прими међу цењеним колегама ауторима овога сајта могло ви се довесто до рађања нових Валсинарба, и зато вас културно молим да уклоните ово. И мислим да конзумација ових пристојних вокабуларних облика неће показати праву нарав корисника сајта.
Са поштовањем,
Цокулић.

Verujem da je ovaj banket neinteresantan bez dragog nam, Valsinarba. Apelujem da sačekamo dotičnog gospodina pre negoli krenemo u bahanalisanje na intelektualnom nivou.

Tea, anyone?

http://wikihistoria.wikispaces.com/file/view/tea_cup_small.jpg/43659301/tea_cup_small.jpg

Јако занимљива тема господине. Али пошто ме је пунч мало ударио и размрдао ми вијуге, нисам у стању да било шта напишем и чекаћу да ми се мисли мало разбистре како бих написао нешто везано за ову тему.

Mislila sam da protračarimo malo uz čaj s mlekom. Imam svašta nešto da kažem, ali da ne širite vest. Naime, ona gospa iz vile Jagodić obleće oko onog gospodina Lol-a. Ne znam šta će joj to. Udata je za oficira. Strašno!

Sada ce ova tema biti izvoriste inspiracije mladim, neukim deranima, kako bi citavsi tekstove sa sake koje su odavde pribelezili na paliricu, na korzou varosi svoje pokusali osvojiti rucicu graciozne dame drage im...

Tema je izvanredna, kao i punč! Moram pohvaliti domaćina na sofisticiranom ukusu i izboru gostiju. To you, Sir-Celton!

Ja se izvinjavam, ali moram napustiti racunar zarad pasivnog koitusa sa salterskom sluzbenicom. Budite mi dobri dok se ne vratim

Uvaženi modulatoru Kelte, moraću da vam stavim do znanja da postoje daleko korisnije i relevantnije radnje od učestvovanju u ovom izgovoru od teme (kao što je npr. reprodukovanje naše rase koje je vidno zapostavljeno u našoj ponosnoj naciji na šta ukazuje bela kuga u Srbiji, jer ljudi u ovim teškim vremenima više koriste levi klik i skrol od svog reproduktivnog organa)

Poštovani,

Doista mi je nepojmljivo govoriti o prefinjenosti i kvalitetu ove diskusije, dok ne ugledam očima svojim pravu svrhu iste. Ali, svakako zaslužujete samo tople reči hvale i diskretno tapšanje po ramenu Vašem za ovu izvanrednu, gotovo revolucionarnu ideju vozdizanija našega sajta u nebeske visine kulturološki orijentisanih serbskih web stranica.

Odlazim da obedujem kavijar i popijem koji gutljaj crvenog vina, pa nek ide sve u peršun.

Inhalirajte moj neprijatan miris iz rektuma.

Blagoglagoljivi gospodine,

Upravo sam se vratila sa branča, koji je bio jako prijatan. Pošto ne verujem da je isti, za Vas interesantan, postavila bih Vam jedno pitanje: Da li ova tema može poslužiti i za razmenjivanje priča o intimi pojedinih autora, ili to neće biti dozvoljeno?
Pošto vidim da nećete biti prisutni oko 2 minuta (usled disfunkcije erekcije), a potom i dodatnih sat vremena (dok Vas šalterska radnica teši, da se to svima jednom dogodi), molim Vas da mi odgovorite, kada Vam bude zgodno.
U nadi da ćete mi se javiti,
Gospođa Og

Inhalirajte moj neprijatan miris iz rektuma.

Biće da je od indonežanskog gulaša koji serviraju ovde. Menjati stomačne tegobe zarad uživanja u hrani je tako passe.

Ja mažem kavijar na leba.

Postovani posetioci, a posebno Nano g i Mali Pucaču,

Ova tema moze biti blagonaklona vasim ganglijama onoliko koliko vi to želite i pružate.
Ukoliko se javi problem, možemo probati svi obići oko problema, i redom, jedan po jedan, uz čvrstu volju rasčlaniti problem na činioce.
Ali ponavljam, sve zavisi od vas. Vi ste problem, ukoliko postoji isti.

Evo, predlažem da se krene od Vršioca kopulacije (koji sebe prosto zove Jebač, fuj), koji očigledno ne razume svojim ganglijama poentu teme, i previše suvoparno piše.

Možemo svi probati da rasčlanimo taj problem na činioce, u nadi da ćemo ga rešiti. A ako ne, bar ćemo se zabaviti.

S poštovanjem,
Celt

Manijak je očigledno proveo svoje detinjstvo u prostoru za porodicu Suidae, hohohoho.
Ovo kažem kao primedbu na način na koji se izražava.

Iako rezigniran odlukom dragog nam i poštovanog gospodina Celta da ne smijemo koristiti ni najmanje vulgarizme, ipak ću se uključiti u ovakvu vrstu diskusije, da ne kažem konverzacije. Elem, želio bih da odgovorim gospodinu Bačjeu na njegov komentar. Molim pomenutog gospodina da zaobiđe sve predrasude i da mi cjeliva bludišu. Mislim da bi to bilo najbolje, za sve nas. S poštovanjem, Ninka.