U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Odabrani su ok al najnoviji izgledaju ovako
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-148.png
Забада сајт нешто, ни по чету се не види пола аватара...
A kod mene, pored ovoga, neće ni pretraga da radi.
АЛБАНСКИ ХАКЕРИ УПАЛИ НА ВУКАЈЛИЈУ!
Bio sam ubedjen da je anchy otvorila temu.:)
Ја помислио да ми комп забада, мада сам недавно инсталирао Њиндоњс 7
+1
I kod mene ista slika sa novim posterima...
KAIZENE DURAĐUJ NEŠTO!
Дођи баг, мали баг.
Чет је у курцу, нон стоп се понављају постови, и то не уобичајено, него се врате по неколико пута, некад се понове и у размаку од неколико сати.
Ја тренутно видим само линкове умјесто главатара, али протиеклих пола сата јављају ми се на фејсу:
- Је л ради теби вука ?
АВ АВ АВ АВ АВ АВ АВ АВ АВ АВ АВ АВ КАИЗЕН ДУРАДИ НЕШТО !
meni se sve uzjebalo, u njemackoj sam, e kada se i ovdje uzjebalo onda je stvarno nesto ozbiljno dole kod vas.
Isto je i sa komentarima, pored svega ovog, ostavim jedan pa nekad čekam i po tri-četiri minuta da se pojavi, ili se ne pojavi uopšte.
ТИ СИ ВУКИН ЧЕТНИК КАЈЗЕНЕЕЕЕЕЕ КЈАЗЕНЕЕЕЕ КАЈЗЕНЕЕЕЕЕ Ее-е-Е-Е--Е
+1111111
Nisam znao da su ZX Spectrum i Misedo 85 tako moćne mašine :)))
Cokula te prekstio KJAZENEEEEEEEE ALEEE
Baguje bre strašno, u početku sam mislio da je problem u meni, kad ono međutim.
Maloletniče, jesi li ti Terminatorov ili Robokapov rođak? Kako može biti softverski problem u tebi, bre, lolololooo!!!
:)))
Zajebavam se M70, nedelja je, raspoloženje na nivou :))
Raspoloženje prisutnih, a malo nas je danas...a ni Kajzena nema...brčka se negde!
:)))
Pa, nešto mu dugo traje to brčkanje.
Svakako, ovakav problem ne bi smeo da ignoriše.
Kako zeza sajt, na ovako malo ljudi; šta će tek biti večeras, kad svi navale ...