Koja je najgluplja ili najveća laž koju ste uspeli nekome da "prodate"?
Ja sam i posle nekoliko godina ponosan na svoje dostignuće kada sam nekom liku uspeo da prodam kamenje za akvarijum po nekoj bezobrazno visokoj ceni. Kupio sam ga za 30 dinara, a prodao za 1200 ili tako nešto.
Kroz priču sam shvatio da je glupavi, buržujsko-razmaženi klinac. Ložio se na akarijume i ta sranja. Rekao sam mu da ovo moje kamenje povećava mogućnost da obična ribica rodi zlatnu za nekih 2% i još sam svakakve brojke izmislio.
Osećao sam se kao Del Boj.
Bio sam u wc-u na DIF-u, i tamo imaju one česme na senzor, metneš ruku i krene voda. Ja izlazim, tek ulazi posle mene neki Bosanac i zagleda česmu, ne konta kako radi. I ja mu kažem - vidiš, ima senzor, kad kreneš levom rukom, ide hladna, kad desnom ide topla, pa ti manevriši za temperaturu vode.
Par minuta sam samo stojao iza i plakao od smeha na prizor.

Griffine, ti izgleda nisi svestan da svakakvih budala ima u Bozijoj basti. Na hiljade ljudi ( i nekoliko mojih, sramota me je da kazem, prijatelja ) nose onaj Power Balance i stvarno veruju da im on uspostavlja neku ravnotezu. Sportisti. To sranje kosta oko 50e, a mozda i vise. Zasto ovaj ne bi bio glupav u vezi kamenja?
Chavez
Bio sam u wc-u na DIF-u, i tamo imaju one česme na senzor, metneš ruku i krene voda. Ja izlazim, tek ulazi posle mene neki Bosanac i zagleda česmu, ne konta kako radi. I ja mu kažem - vidiš, ima senzor, kad kreneš levom rukom, ide hladna, kad desnom ide topla, pa ti manevriši za temperaturu vode.Par minuta sam samo stojao iza i plakao od smeha na prizor.
И ја сам једном имао сличну ситуацију, просуо сам једном сељану из моје гимназије причу да они писоари у ствари служе за прање сунђера, наредног дана сам сам га срео како пушта воду и истом кваси сунђер.
Нисам могао да се смијем од невјерице.