Prijava

Papet, naravno da sam svestan, nego se malo sprdam. :) Pa dovoljno je da sam jednom odgledao Milana Tarota, sve bi mi se samo kazlo. :) A da ne pričam kakvih smo sve budala viđali, kakve viđamo i kakve ćemo tek viđati, tako da...

Pacijenta kog sam trebao odvesti na rentgen odvezem u teretni lift u kome se svetla gase prilikom zatvaranja vrata, posle ga izvezo ga napolje i rekoh mu da dođe popodne po snimke.

HAHAHAHAHAAHHA!
reci da je istina leba ti!

Pa bio sam pripit, jebi ga :)

i,bb,je l' došao po snimke,kaj bilolo?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ЦАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! КЛАЊАМ СЕ!

hahahhahahhahahha suze mi pošle :D

i,bb,je l' došao po snimke,kaj bilolo?

Stara fora, osvetlio se film, mora ponovo na snimanje...lololo

Hahahahahahahhahahaha kakva pobjeda hahahahahahhahahahahahhahahahahah

a,koji si ti ludak,mora teram nekog iz bolnice dodradimo to,ololo!
ne smem majku,će misli da sam skrenula.

Ime moje, smejem se i dalje:)

Ovo je tek drugi put da se nečemu na ovom sajtu baš onako istinski smejem već jedno 5 minuta. :D Ne mogu da se setim za šta sam se beše cerekao prvi put. Čini mi se da je bilo Đovak šizenje ili tako neki kurac. Ali skroz je nebitno da li se to stvarno desilo. :) Ako jeste, ne znam šta bih ti rek'o. Stvarno ne znam. :D

hahahahahhahahahha bb pobjedio temu!

Ja i drug ubijedili neku curu da je on Balotelijev brat. Kao otac mu Svajcarac Italijanskog porijekla, a majka crniknja.. Riba se naložila.

Ијао дивноће од теме! Ово сам већ причао на чету али ајд' да уђем у детаље и да се не заборави:

Седим са ортаком и његовом лудом колегиницом, једна од оних самозваних зајебаних мацхкица. Он оде на колоквијум неки и остави ме са сподобом која крене да ме испитује као мурија. Тек упознаш некога и питаш га "А од чега ти отплаћујеш факс?" Ја био добро расположен па уместо класичног "А шта то тебе боли пичка" у секунди смислим и сервирам следећу причу:

Ја сам мушка курва (она се смеје и тражи да се уозбиљим, ја мртав озбиљан, она престане да се смеје). Радим за земунску агенцију "Хермес", класа од 25 до 40 година, објасним да није фора да млади радници јебу бабе осим ако не приложе да су спремни и за то, тако да ја са 22 (тадашње) године имам горе наведену клијентелу. Ови старији од 30 имају од 35 до 50, итд.

Ту кренемо у озбиљну причу о тајном свету мушких курви Београда и Земуна, о конкуренцији (навео сам "Кућу среће" на Чукаричкој падини, стоке камењарске), и наравно о ценовнику. С обзиром на природу посла, детаље око предигре предлажем према мојој процени, али их поставља искључиво клијент. Задовољавање са мојим личним врхунцем наплаћује се само 50 евра, али без њега 100 до 120. "Хермес" у понуди има широк дијапазон костима за њу и њега у вредности од 10 до 65 евра, као и све врсте играчака од 5 до 25 евра. Сваки клијент потписује уговор са детаљима услуге и својим личним подацима уз загарантовану дискрецију и могућност тужбе ако се она наруши. Уговор је неопходан и да бисмо ми њих тужили ако запослени запати неку болештину.

На крају ми је тражила да чује неке анегдоте са посла. Ту су биле остављене жене, ружњикаве девојке којима је требао добар поклон за рођендан, опасне и мање опасне милфаче и једна самохрана добродржећа мајка коју је муж оставио због клинке и која је хтела да сними дивљачки сношај са мном и да му пошаље зинат. Рекао сам да сам изашао у сусрет, али то наплатио додатних 50 евра због свог личног ризика.

Риба је мртва озбиљна одушевљено слушала целу ту причу, и сумњиве су јој једино биле цене, као прескупо за ову државу. Ја сам објаснио да су све те залудне и несрећне жене крцате кешом својих говеда од мужева или родитеља и да сматрају да им је то паметнији трошак него да оду и покупују пола бутика, опет.

Људи моји, епилог приче је био такав да сам могао заиста неку кинту да зарадим да није било тог ортака дебила који јој је следећи дан умирући од смеха испричао да сам је наложио као никога у животу.

Treb'o si istuć' ortaka.

Jednom sam impresionirao žensku podatkom da je pronađen novi planet, da ga još nema u udžbenicima i da se zove WD- 40, ona tad polagala geografiju na učiteljskom....

Ja ne lažem. Ja sam iskren decxko.

Ај да се не хвалим мојим баронијама, ево једне у продукцији најбољег ортака.

Наложио човек своју дугогодишњу девојку да се "Волим те" на португалском каже Estadio de Dragao, и причао јој тако стално. Estadio de Dragao у преводу значи "Стадион Змаја", односно то је стадио Порта:

http://www.football-pictures.net/data/media/307/Estdio_do_Drago.jpg

Auuu Ja bi vam sad nesto ispricao ali necu da rizikujem jel mogu da naje*em zbog toga.Sve u svemu u pitanju su lepe pare :)