Prijava

Dok sam bio u rodnom gradu, javim cimerima u NS da moji roditelji trebaju nešto poslom tamo i da stižu sa mnom, da će spavati kod nas dva dana i tako to....Zamolim ih da operu moj veš, spreme moju sobu koju sam ostavio u svinjcu i da picnu komplet stan jer moj majka ne podnosi nered i da će se jako razočarati ako zatekne stan u uobičajenm haosu. Pošto oni neobično cijene moju majku, zasuču rukave dan ranije i naprave generalku, sve cakum pakum. Pomogla im je beštija koju je cimer priveo iz nekog drugog grada u namjeri da se jašu par dana. Pošto jelte dolaze moji roditelji, njoj bilo neugodno da se vucara po stanu, te je nakon ribanja kupatila, pokupila stvari i vratila se kući. Mislim da se tad nisu ni jednom pojebali. I ranije sam ih ovako trolovao, al taj put se ovaj cimer što ostade suva kurca malko i ljutnuo. Jebiga.

Džonovane, ja bih te motikom udarao uglavu da sam bio taj suvokurci cimer, a posle bih ti platio pivo jer je dobra fora :D

Ja bi popizdeo zestoko, doduse ,i ja sam moje cimere terorisao, hteo da budem sam u sobi i prodao sam cimerima pricu da ce povremeno gazda spavati u stanu pa bolje da bude sa mnom u maloj sobi jer ga znam :D

JACAM BURŽUJ NEMAM CIMERE!

каснила сам више од пола сата на први час. прво нисам хтела да кажем разлог јер је глуп, онда ме наставник напињао да кажем, па сам била принуђена да смислим причу.
ишла је овако: заглавила ми се рибица у филтер, почела да се распада у акваријуму и ја сам морала да је извадим, оперем филтер и променим воду у акваријуму да остале не би цркле. онда сам до краја часа описивала како је успела да дође до филтера и слично... не знам да ли је поверовао али је звучало убедљиво... :))

заглавила ми се рибица у филтер

Sram te bilo kako tako pred profesorom?

знала сам да ће то неко да напише :Р

Ја сам изложио једну рибу да тренирам спортски бумеранг на калишу, али да град прети да нам одузме дозволу за тренирање због једног колеге који је погинуо на тренингу, пошто су спортски бумеганзи много тежи и бржи од рекреативних, а он био неискусан. Такође, поверовала је да после нас на терен излазе ови што тренирају уметнички бумеранг, што је геј.