Kako se rešiti ciganluka?!

  1. Nisu gadjali mene, jebiga...

  2. Ja stvarno ne mislim da su cigani toliki problem kolikim ga predstavljate.
    Nemoj da im daješ pare ako ti smetaju, nemoj da ih mirišeš ako ti smrde, osim toga su sasvim obični ljudi.

    E sad, to što je milicu pratio cigo, to je samo slučajnost, mogao je da je prati i kinez, bogami i srbin.
    Neverovatno kakvi ste rasisti.

  3. Treba ih sve deportovati u Bugarsku.

  4. Meni ne smetaju. Čak i da mi neki/a učini nešto nažao, ne bih generalizovala celu naciju kao takvu; kao što ne volim, kad mene neko, preko grane, doživljava kao genocidnu kučku od divljačkog roda.
    Ima kod mene, jedan kafić-poslastičarnica (na uglu Skadarske i Strahinjića bana, ko pozna), pa tamo se pije kafica u 2 minuta. Više ne možeš: od prodavaca čestitki, predstavnika raznih nevladinih organizacija i prosilaca različitih nacionalnosti. Nekad si mogao reći da nemaš, i odu dalje, a sad mrtvi-'ladni kažu: "A imaš da sediš po kafićima, a /moja deca što nemaju leba da jedu/ ne brineš se za glad u Etiopiji/ znaš li koliko je Japan nama pomogao?

  5. nemoj da ih mirišeš ako ti smrde

    Pa jes', nije da baš moraš da dišeš.

  6. DIŠI NA USTA BAGRO ROJALISTIČKA!

  7. Bemimtetku, ovi kod nas dođu, prete da će da te pljunu ako ne daš pare, ti ne daš - oni te pljunu. Obećanje ispunjeno. A ne možeš da ga klepiš posle kao što bi klepio brata rođenog da te pljune tako. Izem ti sve. Ortakinji neki malac zalepio žvaku u kosu, a što je najcrnje, ona dala kintu nekom klincu pola sata pre događaja. Ovi silni što se zalažu za slobodu i prava nikad se ne zapitaju šta ta deca rade na ulici sama. Strpaj ih u dom, uradi nešto s njima, kazni roditelje, jebem mu mater. Još malo će krenuti nožem da nasrću, pa kad mi bude šikljala utroba po ulici, biće: "Ova Storma gad, umrljala malom Romu nož svojim poganim crevima."

  8. Ja stvarno ne mislim da su cigani toliki problem kolikim ga predstavljate.
    Nemoj da im daješ pare ako ti smetaju, nemoj da ih mirišeš ako ti smrde, osim toga su sasvim obični ljudi.

    Ako nisi imao susreta sa njima, ako nisi sarađivao na bilo koji način i ako ti ne dolaze na posao mesecima, nemaš pravo da optužuješ ljude da su rasisti. Potpisao bih više od polovinu postova na ovoj temi, jer otkad radim u kazinu, a oni su svakodnevne mušterije, nemaš predstavu koliko mi ogade život. I ja sam bio mišljenja da su pod hajkom, da smo svi rasisti i da su i oni ljudi. Sve dok se ne srećeš sa ljudima koji išamaraju klinca da ide da im isprosi još 100din za rulet, iskenjaju se pored Wc šolje, kunu ti se u decu da im daš 100din za pljuge, i onda se nikad ne pojave. Prodali bi majku za dinar. Sapun košta 20din, a reka ima koliko hoćeš. što se ne kupaju? Neće. Bezobrazni su, bahati i samo gledaju kako će te zajebati. Bez izuzetaka.

  9. Još malo će krenuti nožem da nasrću, pa kad mi bude šikljala utroba po ulici, biće: "Ova Storma gad, umrljala malom Romu nož svojim poganim crevima."

    To, Stormo, leđendo, matere mi ovo si rekla tako dobro, moram ti nabacit' svog nekog rođaka, i to da ga ti probereš po želji duha i nahođenju 'ormona!

  10. Sapun košta 20din, a reka ima koliko hoćeš. što se ne kupaju? Neće.

    Neće da zarade upalu pluća...

    Gledaj, razumem ja da su ti se ogadili, ali imaš i ljude druge nacije da smrde, a još i imaju bolje uslove od tih roma.
    Ako vidiš da šamara klinca da mu naprosi pare, umešaj se, zovi policiju, spreči to nekako, nije rešenje da gledaš kako se to dešava i gadiš se.

  11. E sad, to što je milicu pratio cigo, to je samo slučajnost, mogao je da je prati i kinez, bogami i srbin.

    ма то јесте, него као ај и ја да испричам искуство са уличним надуваним циганином.

    а иначе су ме на тој локацији увек салетали неки манијаци, од напаљених деда, буквално деда, који ми цијучу, цокћу касе враћам с тренинга око пола 12 увече преко пијаних ликова средњих година који иду за мном и причају ми свашта. а иначе је ту суп, а мало даље центар за социјални рад - за жртве насиља и ту негде и центар за рехабилитацију овисника. епицентар олоша. ко зна по новом саду, улица саве ковачевића.

    а једно време сам била прекопута железничког парка, исто хаос, ево снимак цигана из тог парка
    http://www.youtube.com/watch?v=zQSe7aMeqn0

  12. ко зна по новом саду, улица саве ковачевића.

    Зашто ми се чини да ћеш од сад сретати још више манијака. И то оне Мулуца спешилајзд. лоло

  13. Novi Sad mnogo loš grad!

    Milice, ti treniraš Američki fudbal?

  14. нисам више тамо, зато сам и одала локацију :Д НЕКА ОДУ МАНИЈАЦИ И СУСРЕТНУ СЕ СА ДРУГОМ ГРУПОМ МАНИЈАКА хехе

    да ветре

  15. Neće da zarade upalu pluća...

    Gledaj, razumem ja da su ti se ogadili, ali imaš i ljude druge nacije da smrde, a još i imaju bolje uslove od tih roma.
    Ako vidiš da šamara klinca da mu naprosi pare, umešaj se, zovi policiju, spreči to nekako, nije rešenje da gledaš kako se to dešava i gadiš se.

    Druže, nemoj se sprdati, upalu pluća, a temperatura vode 30 stepeni.
    Da, video sam, ljude koji smrde, vise ceo dan na skeli, pa dođu da lupe koju voćkicu na 10min, oni takođe smrde, ali će uveče leći čisti.
    Jednom su dvojica pandura bila za ruletom, i lik se derao na klince napolju i ovi nisu reagovali, šta misliš, reagovali bi kad bih nazvao i rekao "ej, cigo pegla klince ispred lokala"? Ne bi. Nema osnova, nema zakona, boli ih kurac.

  16. Pa dobro Billy, sad kad je leto i kupaju se u reci, ne sprdaj se ti.
    Pazi, verujem da je tako, ali to znači da i dalje mi treba da se promenimo, da uvedemo te zakone, da obavežemo policajce da intervenišu i onda ćemo i njih da promenimo.

  17. Ajde Vetre, šah čeka. Izvinjavam se za off topik, ali moram da ga opozovem.

  18. шта играш и у ком клубу?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.