Čiji biste nalog želeli da posedujete?

1. Koga na Vuki toliko cenite ili mu zavidite, da biste rado voleli da na makar jedan dan upravljate njegovim/njenim nalogom iz bilo kog razloga: svidjaju vam se njegove/njene defke i posteri, voleli biste da napravite sprdnju sa nalogom tog autora, želite da budete on/ona. Na šta ste spremni da biste došli do šifre?

2. Ne mešam se u intimu drugih ljudi, kad bi svi gledali svoja posla..de bi nam bio kraj.

3. Logično, kajzenov. I šta vam je danas sa otvaranjem tema?

4. Желим бити Џими.

5. Kui će mi kurac tuđi nalog, ni sa ovim mojim ne znam šta ću da radim.

6. Манијак
    Ne mešam se u intimu drugih ljudi.

ахахахахха виђите како је то добро дијете, благо нама :*

7. Ja bih voleo da sam Ciklon, da ciklonisem mlade nade.

8. ахахахахха виђите како је то добро дијете, благо нама :

:
    sad, dal sam dete kad iam skoro 3 banke, ae i nekako, al to da sam dobar ka duša, stoji:)

9. U tome je, znači, objašnjenje kako si me tako suptilno odjebao? xD

10. Petar Pan Pezo$
    Odbanujte Kostiča!!!

Pomakni se smjesta

11. :*
    sad, dal sam dete kad iam skoro 3 banke, ae i nekako, al to da sam dobar ka duša, stoji:)

Немају везе године са тим, замислио сам те као оно дијете кад га питају нешто срамотно, а он се постиди и одговори нешто :Д

12. замислио сам те као оно дијете кад га питају нешто срамотно, а он се постиди и одговори нешто :Д

Ne piše ti na patikama :)
    elem, ništa slađe u poslednje vreme a da se odnosi na mene ne pročitah Smare:*

13. Подсећа ме ова тема на неку, као да постоји слична...

14. nalog...? ničiji. vlasnika naloga? hmmmmm.....

15. Ne piše ti na patikama :)
    elem, ništa slađe u poslednje vreme a da se odnosi na mene ne pročitah Smare:

хахахах то :Д
    Све за тебе, срце моје :

16. E, vas dvojica preterujete sa tim izlivima nežnosti, nastavite u intimnijoj atmosferi, mislim stvarno...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.