СД Партизан

1. JEBALI SMO TROMZOAAAAAAAAAAAAAA

2. JEBAĆEMO I VSS I KSS I FSS I RSS I OSS i svaki mogući SS

ŽIVEO PARTIZAN!!!!!

3. Nezvanično,Radović otišao iz Partizana. Šoštar je legenda,ali mislim da je vrijeme da ide. Aj dobro što nikoga nije doveo,ali se sada i rasipamo.
    EDIT: Evo sada je i zvanično da je otišao.

4. А јесу развалили,свака им част. Срећом,па група није тешка као прошле године.

5. JEBI LIGU ŠAMPIONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!

6. Ja gledao ono juče protiv Porta čini mi se da smo igrali, gledao malo i nismo loši a onaj golman naš je branio jebeno nemoguće. Skidao im je zicere neke. Lud je ko struja. Ja sam mislio da smo juče prošli u LŠ kako su se radovali, nisam ni znao da igramo i danas :D Al vidim da smo ih naduli samo tako :D

7. lol, komentari sa B92:

"A,sta cete vi u LS,realno?Koga tamo mozete dobiti? (Floro Flores, 09. septembar 2012 20:14)

po tvojoj logici, Zvezda je onda odavno trebala da se ugasi. jer oni NIKOGA ali bukvalno NIKOGA, ne mogu da pobede. i to u bilo kom sportu... prvenstvo srbije, regionalna liga, kup Lilijane Ronketi, trofej Mikija Mausa, Zvezdi je svejedno, nikoga zivog ne mogu da dobiju. i sta dalje ja da pricam s tobom o ligi sampiona???????
    (vlajzi, 9. septembar 2012 21:51)"

za one koji ne čitaju komentare na b92, ovde možemo videti kako trol troluje trola! neverovatno xD

8. Vlajzi i Floro Flores su tamo najveći trolovi, brate al cimaju ljude nevera.

9. ma narod se i naučio sad malo :D najluđe mi je što su sad počeli međusobno da se cimaju, OSIM ako nije jedan isti lik u pitanju :D

10. GAZI LIGU EVROPE VILJUŠKAROOOOM!!!

11. VK PARTIZAN 2012/13
    Golmani:
    Slobodan Soro - 1978
    Dimitrije Rističević - 1992
    Stefan Živojinović - 1989

Igrači:
    Predrag Jokić - 1983
    Uroš Čučković - 1990
    Marko Matović - 1991
    Dimitrije Obradović - 1994
    Petar Filipović - 1988
    Miloš Vukićević - 1988
    Nemanja Vico - 1994
    Nikola Dedović - 1992
    Dušan Mandić - 1994
    Nikola Jakšić - 1996
    Ivan Basara - 1988
    Stefan Mitrović - 1988
    Miloš Ćuk - 1990
    Ivan Rackov - 1989
    Gavril Subotić - 1995
    Đorđe Tanasković - 1994
    Mihailo Repanović - 1994
    Nemanja Vučićević - 1996
    Marko Manojlović - 1996
    Mateja Asanović - 1995
    Ognjen Stojanović - 1996
    Draško Gogov - 1995

http://www.youtube.com/watch?v=NpS6GO_8PRY&feature=share&list=ULNpS6GO_8PRY

12. Samo hrabro delfini, golovima Peđe Mijatovića i Dejana Stankovića, remizirali smo sa Hrvatskom na Maksimiru. Pobeda u ovom duelu nam garantuje plasman na Vimbldon!
    (menađer, 11. septembar 2012 20:19)

najnoviji trol koji kobjašnjava trolovanje i cilja na one najgluplje prženice lololo

13. Комшије, радујем се вечерашњем дербију :)
    Само онај базен је мали, и има један улаз :) ако буде навијача онда ће бити густо :)

14. Само онај базен је мали, и има један улаз :) ако буде навијача онда ће бити густо :)

Бањица је наш домаћи терен :)

15. Banjica se nagledala najboljeg svetskog vaterpola i gledaće ga još dugo, dugo.

Ajmo momci večeras, samo hrabro. Nemate imperativ pobede, samo da pokažete zube protiv plaćenika.

16. Gavril Subotić - 1995
    Đorđe Tanasković - 1994
    Mihailo Repanović - 1994
    Nemanja Vučićević - 1996
    Marko Manojlović - 1996
    Mateja Asanović - 1995
    Ognjen Stojanović - 1996
    Draško Gogov - 1995

VIDEĆE ZVEZDA SLEDEĆE SEZONE!!!!!!!!!11jedanaes

17. Комшије, радујем се вечерашњем дербију :)
    Само онај базен је мали, и има један улаз :) ако буде навијача онда ће бити густо :)

Сјетили се и Цигани да имају ватерполо клуб сад кад им је Вучић купио играче.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.