U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nisam ja ovde ulazila u temu zašto se ne slažem s Frojdom, mogu i to, al' je oftopikovanje. Samo sam izrazila stav.
Добро, мењајте тему, како год.
Углавном, не светим се, зајебеш ме- зајебао/зајебала си ме, крај приче.
Blago tebi, mene sve nešto izjeda i pecka dok ne vidim da je dotična osoba propatila s kamatom. Pa bilo od moje ruke, bilo od ruke karme
Meni nije jasno kako neko može da kaže
I šta onda, tako svaki put? Gaz' te me ljudi?
Pa taj fazon.
Mislim da sam definisala svoj stav: Čekam da karma uradi svoje, a ako se nećka preuzmem stvar u svoje ruke.
Паметан човек не дозволи да га зајебу. Мање паметан се свети.
''zajebeš me-zajebao/zajebala si me'' implicira da se zajeb već desio. Dakle nema veze sa prevencijom, nego šta radiš kad te neko već zajebao.
Pa ne radi se samo o situacijama kad te neko "zajebe". Ima milion načina da ti neko učini nažao iz čiste zlobe.
Тачно. Ако ме неко зајебе, зајебао ме је зато што сам ја био глуп.
Извињавам се, погрешно сам онда разумео тему. У случају да неко уради нешто теже од зајеба се светим. И то тешко.
Не. Православна вјера то не допушта
aahahhahahaha mensure, bejb, objasnio si, realno hahahahahhaa
mislim da je tema odma' nakon drugog posta trebalo da se zaključa :DD
Al pazi, to kad te neko zajebe, onda mu daj još jednu priliku, pa ako nastavi, kreni u rampage. Mislim, kad se svetim, ja lomim glave, pa moram imati dobre razloge za to.
Мислим да је врло застрашујуће то што оваква тема стоји у подфоруму "Упознавање".
Ja se ne svetim.
Mada opet, milo mi je kad vidim da se nekome nešto vratilo, iako uglavnom ja nisam inicijator toga.
Normalno, ali to nije osveta. Mada ni tada me nije nešto pretjerano briga.
Умем да будем злопамтило и увек смислим како да се осветим некоме, међутим, то често није изводљиво и оствариво онако како сам ја то замислио. Можда је тако и боље јер познајући себе, колики садиста могу да будем, мислим да бих претерао, поготово ако бих неке ствари радио у афекту.
Мада мислим да је игнорисање особе која те је повредила можда и најбољи начин освете јер се деси ситуација у животу да ти се за помоћ и услугу јави баш та особа и најсуровији начин да јој се осветиш је да је масимално искулираш, не саслушаш, само окренеш леђа и одеш. То је суровије него да тој особи из освете правиш било какве сплетке. Али опет ко да чека да ти живот намести такву ситуацију.
Било како било, држим се оне народне: Памти па врати.
Samo se treba truditi da budete bolja osoba od te druge osobe. Ništa drugo.
JuKentHendlDTrute, *.