Вукајлијаше често питају "Што не јебете?" Многи би рекли зато што су дебели, ружни и искомплексирани. Али то није истина. Истина је да вукајлијаши не јебу зато што немају где! ДАЈТЕ НАМ ПРОСТОРА ДА ЈЕБЕМО!
Usljed nepodnošljivog bola u prstima obje ruke, te nemogućnosti obavljanja radnih zadataka u preduzeću "Vukajlija" , a koje je izazvano nepažnjom radnika, prepisujem neplaćeno bolovanje gosn. LOL - u, u trajanju od _______
(potpis odgovornog lica) _________
Илити БЕСКОНАЧНО ЈЕБАЊЕ!
Вукајлијаше често питају "Што не јебете?" Многи би рекли зато што су дебели, ружни и искомплексирани. Али то није истина. Истина је да вукајлијаши не јебу зато што немају где! ДАЈТЕ НАМ ПРОСТОРА ДА ЈЕБЕМО!
Па да почнем:
Ја јебем!
Lol trstitelj nevinih majki.
Ja ne jebem al podrzavam ove sto jebu.
Само да кажем да и ЈАЈЕБЕМ а послије ћу говорити и о својим јебачким способностима ако будем имао времена.
ТАКО ЈЕ! САМО НАВАЛИТЕ!
ЈА БЕСКОНАЧНО ЈЕБЕМ!
ЈА БИХ ВОЛИО ДА ЈЕБЕМ!
Kako će da pljušte banovi.
Овима што не јебу? И ја би их побањао све! Моментално!
Ево пошто кике, већ месец дана нема на сајту, у његово име:
ЈА АРЧИМ!!!!!!!!!11111111111
Imaće razuma i modulatori jebu.
Ja jebem device u 9. mesecu.
Meni i matku nece jer MI NE JEBEMO
Ja jebem. Mogu da vam pepricam neke dogadjaje. A ima ih puno.
Usljed nepodnošljivog bola u prstima obje ruke, te nemogućnosti obavljanja radnih zadataka u preduzeću "Vukajlija" , a koje je izazvano nepažnjom radnika, prepisujem neplaćeno bolovanje gosn. LOL - u, u trajanju od _______
(potpis odgovornog lica) _________
ЈА БИХ ПОДЕЛИО СА ВАМА ЈЕДАН САВЕТ КОЈИ МИ ЈЕ Л@КИ ДАО:
"СИНЕ Л0ЛЕ, ПРВО У ПЛУЋО, ОНДА У Г00З00!"
Ja da sam medator ja bih pustio ljude da jebu. A jebanje van jebanja ne bih tolerisao. Eto im predloga
Modovi neće da se jave. Možda oni ne jebu? lolo
Ja ne jebem JA JEMEN!
http://www.dodaj.rs/f/0/e2/1yiISFrS/untitled.png
Ево ође мојих како Жајк рече сексуалних вратоломија. У преводу, ЈАЈЕБЕМ!!!
Јебу, зато се и не јављају, заузети су...
ЈА ЕВЕНТУАЛНО БИХ АКО ЊЕГА ЕЛИМИНИШЕТЕ!
Ja Oman
МОМЦИ, ПРАТИТЕ МЕ, НЕ ДЕЛИТЕ СВОЈА ИСКУСТВА! ПРОУЧИТЕ НЕКАДАШЊА ЈЕБАЊА КАКО БИСТЕ БИЛИ У ТОКУ!
ЈА ПАНДАН! КУРЦЕМ ПО ЋИЛИ!!!!!!!!