Prijava

nije on, moderatori iz njegovog kluba obozavatelja mu obezbedjuju da 2 dana ima def dana na vrhu.

ti si dečko u zabludi GADNOJ

ma black holu svaka cast, ovi modovi mi ##@!%&@#(%!(#%@!

Како модератори могу да обезбеде победу?!

Kelte,verujem ti da si došao u tu fazu, ali mislim da je to zbog te dvostruke uloge i mislim da si bolje funkcionisao ranije, kao, npr Jurodivi ranije-mislim da je pobrisao neke meni dobre definicije, ne znam zašto, a baš je voleo da bude na vrhu, pa kao moderator shvatio da je to još teže, nego kad je bio samo član

pa ces ti korleone da me vratis na pravi put?

moderatori mu daju def dana na vrhu 2 dana

znam da me mrzis.
ali znaj da nemas razloga. nisam ti ja obrisao definiciju, nit imam bilo sta protiv tebe.

a sad stani malo. definicija ce verovatno da bude vracena, ali ne bi bilo lose malo da se preispita u kom smeru je krenuo sajt.

А како му ДАЈЕМО?

Duke, 10 puta sam ti vraćao glasove koje su ti hejteri ((KOJE SI SAM SEBI NABACIO)) oduzimali, davajući minuse.
I da, pokušavam da te vratim na pravi put.

Koliko ima moderatora? Desetak? Neka ih je petnaest. To je 15 pluseva za blekijevu defku, po tvojoj priči. I, šta dalje? Baš me interesuje.

tako sto brisete moju def.

ovo brisanje je izboksovao jedan moderator koji me je mazao govnima dok sam bio banovan.

celte, ne mrzim samo tebe. surovog prvog(nije me on mazao govnima)

zavrsio sam sa sajtom, zabole me da li cete da je vratite

Lepo je sto je tema ostala u granicama gospodske rasprave, iako su emocije veoma uzavrele, a najvise i razumljivo od strane Djuka Nukema.
Moram da priznam da bi verovatno mnogo gore odreagovao kada bih se nasao u njegovoj kozi. Da je bio iskoristen kao zrtveni jarac - bio je. Da ima prava da se zali - ima. Kako sada stvari stoje, definicija cak ima i veliku sansu da bude vracena.
Ono sto je mnogo vaznije ovde je da se vidi dublje znacenje iza svega ovoga. Gomila autora se zalila u poslednje vreme da previse ima "ne-definicija", (Djuk, nadam se da vidis logiku po kojoj bi 0|0 mogla da se ubroji medju njih) i na gubljenje "definicija koje to jesu" u gomili drugih stvari. Takodje, svako ko je ovde preko mesec dana zna kako da napise nesto na sta ce da dobije 20+ pluseva, a da to pritom ne bude definicija, nego fora, fazon, vic, nesto sa seksualnim referencama, nesto nabijeno emocijama a pritom povezano sa usko-aktuelnim dogadjajima, pa postavi u pravo vreme, pa dodaj slike i strateski ih rasporedi - i cak bi moj deda mogao tako da napravi "definiciju" koja je dovoljno u plusu da mu da pravo da se buni protiv brisanja.
Duhovitost je nesto sto je ponekad usputni proizvod definisanja na ovom sajtu, a ne obratno, zar ne?

EDIT: Ovo "u granicama gospodske rasprave" sam napisao dok je jos bila u tim granicama :)

i nisi samo ti korleone.

@ duke nukem to nije rešenje...

Naravno Celte. Svaki mod kojem se požalio je reagovao istog trenutka. Čitava fama je bila oko njega, i ostao je ispoštovan maksimalno.

Dobro da je neko od moderatora otvorio ovu temu,da se ne bakćem ja oko Djukove nedefinicije.

1.Predlažem da se Djuk doživotno banuje sa ovog sajta,a ne bi bilo loše da mu se oduzme kompjuter da ne bi pravio ovakve sajber zločine i na drugim sajtovima.
Razlog je više nego očigledan,postavljanje nečega što nije definicija,i još reklamiranje toga za definiciju dana.Strašno.
2.Istu meru kao prema Djuku primeniti i prema svima onima koji su glasali za Djukovu nedefiniciju (ja nisam glasao utatatatatatata).Ako im se sviđa ono što se ne sviđa moderatorima,ja mislim da i ne zaslužuju da budu na ovom sajtu.
3.Istu meru primeniti i prema svima onima koji na ovoj temi budu branili Djuka i njegovu nedefiniciju i koji budu kontrirali pravedno donešenoj odluci moderatora.Jer šta se oni tu nešto batrgaju kada su moderatori već rešili to pitanje.Pa šta sad,nećemo valjda da javno priznajemo da su moderatori pogrešili.
4.Valjda je svima jasno da je ova tema otvorena za pružanje podrške moderatorima u odlučnoj borbi protiv nekvalitetnih autora.Zato molim podjebavače da ne podjebavaju,mutivode da ne mute vodu,a seratore da ne seru mnogo.Ispravni i pošteni autori neka slobodno pruže podršku moderatorima.

Toliko od mene o ovome za sada.

Ево је Јованка Орлеанка сад...

Samo vi diskutujte, meni komentar ne definiciju Moderator neće da prođe(a baš je bio pozitivan-sasvim neočekivano)

I da, postoji još jedna stvar: postoje glasovi za i protiv definicije, i postoje glasovi za i protiv definicije dana. To znači da mnogi daju minuse definiciji dana, a ne definiciji, ako me iko razume.
E, ja ovde uopšte ne pričam o def. dana, već o njenom kvalitetu. Nije problem u ovoj definiciji, može ona i da se vrati (mnogi sigurno misle i da treba), ali je, generalno gledano, kvalitet defki katastrofalan. I to ZBOG trke za def. dana i sve ono što pojedinci rade da bi do nje došli, a to je Che lepo gore objasnio.

Khm, procita li neko ono sto ja napisa? Misljenja, reagovanja? Ili vam je vise do prepucavanja?
Da znam, da se ne znojim sledeci put.