Prijava

Корле хахахахахахахахах

Че, одлично написано, али.....знаш и сам, неком не вреди ни нацртати.

Jeste, insolentana-moje zadnje definicije skoro i da ne gledaju jer ne razvaljuju od smeha-i sad se tresem da mi svu "čeljad" ne pobrišu, a neke su baš...onako...

moderatori, pogrešili ste! nije u redu dečku da obrišete definiciju kad je već nakupila preko sto poena. ok, ako je nekvalitetna, degutantna ili nešto drugo ali gde ste bili kad je postavljena?
razumite da bi sigurno lakše podneo brisanje dok je bila sveže postavljena i imala manji br dobijenih glasova.

Iskusni, defka uopšte ne mora da bude duhovita da bi bila kvalitetna, ali "glasačko telo" je takvo da hoće da ga neko zabavlja.

Nema vise veze, Djuk je ionako rekao Odlazim sa foruma! :D

boli vas kurac, sad je artemida naglasila da ce da napise definiciju picka-ono sto volim da mi lizu. ima bre da postane def dana 100%

insolent-sto ne napises nesto kvalitetno kad si tako ogorcena?

Duke, kvalitetnu po tvojim merilima - nikad.

znam da neces, zato i jesam bolji.

Дуке, јел теби можда млађи брат запосео компјутер?
Шта ти пишеш човече???

Što mi nisi rekao da se takmičimo, nisam znala za to.
Ne shvataj ovo lično, tema je započeta zbog tvoje definicije, ne zbog tebe.

ma nista bre, ja sam ovde budala... lupetam gluposti ko i inace, mislim da mi zato treba obrisati sve definicije.

Po staroj narodnij: ko sa decom spava upišan se budi!
Mislim da su ovde svi u pravu. Brisat što više i Što češče, ali na vreme.

Nisu svi u pravu, niti mogu da budu. Moderatori su uvek u pravu. Oni su najpametniji na svetu.

Obrni okreniali problem nećete rešiti ni danas ni sutra, ni jednom za svagda. Tri puta da merite, sedam puta da merite, pa presečete-rezultata željenih nema. Stče se utisak da ste krenuli u kampanju, lov na veštice i loše definicije i biće ili BUUUUUUM ili Paf...buć iništa-Vukajlija time može samo da se uruši. Problem usmeravanje ideja i obezbeđenja kvaliteta je VEČAN i ne daje dnevne rezultate-pre neki dan smo isto nešto pisali. Ima u svakom dvorištu, ne samo moderatorskom bisera sa 10'-ak poena i gluposti i trenutnog hita koji vuče više desetina poena. Ko će to realno i neostrašćeno da procenjuje(to što sam se jutros bunio za jednu definiciju svoju obrisanu sam i protumačio kao rezultat nadošlih stratsti i preterane revnosti-da bih posle sat vremena video da se još jedna definicija osrednjeg kvaliteta, ali iz oblasti slenga sa +12, takođe našla na groblju) Ne pišem ovo zbog svojih definicija, nego da bi se smirile strasti i neki inat koji uvek postoji na relaciji moderatori članovi, a sve više ima surevnjivosti i između članova. Vukajlija se pretvara u mesto gde mnoge banalnosti i trivijalnosti dobijaju primat, a neka ozbiljnija, pa i obično tumačenje slenga gubi trku u masovnoj pomami i borbi za definiciju dana-Jebo te, da li to pobednicima donese neku lovu za koju ja nisam znao i treba li da nalazim ljude da "eliminišu konkurenciju i lobiraju za nekog ko je iz naše ekipe"-aman, ljudi, sitne strasti, povlače veće i mnogi ovd vide sve manje.Predlažem vam da se neko vreme ne pozivate na famozni kriterijum, jer vam je lakše navodno-vidite valjda da je postalo još teže, iako kriterijum, možda, i nije tako loš, alinjegova primena definitivno jeste. U ovih par dana , čini mi se jer sam bio malo duže na sajtu, se vode neke tihe bitke- šamaranje minusevima, zaobilaženje običnog normalnog kvaliteta, jurnjave za senzacijama i šta-pola preocenjenog može da se baci, kao i sporna definicija(e), a mnogo toga je ostalo neocenjeno, a zavređuje više(i to će da se baci...;)-znači sve jse svodi na "slobodno moderatorsko uverenje" u koje se u uslovima ovakvog komešanja sve više gleda sa podozrenjem.
Dok se situacija ne primiri, mogu samo da komentarišem i budžim postojeće definicije, a nešto novo da dam-ne vredi jer"kad topovi zagrme..."-duha nema, samo loših viceva.

ja sam svoje rekao, zelim da mi se pobrisu sve def i kraj. sta ko misli o tome je nebitno.