Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Боље од естраде у сваком случају. :Д
ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ :Д
Pesma ko pesma je goli kurac na prvu. Posle par puta kad sam isilio mozak i namolio ga odsluša CELU, počeo sam da njišem bokovima NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!111
Meni je pesma do kurca, bezveze u sustini.
Ali ovaj dance je prejebena pobeda.
Што рече Ахмадинеџад Гангам=Дедиње. Испрозивао човек багру, буржује и друштвене паразите и уз то скинуо Џастина Џибера са врха свих листа слушаности, тако да је то ЈЕБЕНА ПОБЕДА, друштвено користан рад и племенито дело!
ОПА ГАНГАМ СТАЈЛ!
Бем ти заразу, да ти бем заразу.
ЕДИТ: ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ
ОП ОП ОП ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ!
Meni je kul kad se zarad slave naguta stiropora na 00:40
Боли њега рац за славу, има лове кол'ко 'оће, издркава се чо'ек.
Svejedno, covek se nagutao stiropora.
E da, jel moze neko da proceni koliko on ima godina, bez guglanja.
Meni cas deluje da je neki odrasli retard od 46 godina, a cas mi deluje kao odrasli retard od 25 godina.
Već dva jebena dana pevam ovo govno! Draga Saveta pomozi!
Posle 2 dana slusanja,sad mi je kul,i mislim da je ipak jebena pobeda :D
na prvo slušanje odvratno, na drugo i dalje odvratno. Na deseto slušanje ti u glavi ide samo OP OP OP OPA GANGAM STAJL
Ко зна шта то значи на корејанском и ко зна какве скривене поруке носи које су масони илуминатскојудеистичког реда спаковали у песму. Па ви слушајте ово и немојте се чудити ако једног дана искасапите целу породицу сатаром и запалите кућу.
ЕЕЕЕЕЕЈ, СЕКСИ ЛЕЈДИ
ОП ОП ОП ОП ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ!!!
TUŽI PLAGIJATORA TOMO
NAMASAMA E KURONSAVA E ARENDEVO ARSENOVO SIKUNGUTOVONADJIPADI EEEE!
OPA GANGAM STAJL!
Meni je kul kad se zarad slave naguta stiropora na 00:40
ОН ЈЕ РАДИО И СА АЛБАНЦИМА И СА МУСЛИМАНИМА И СА ХРВАТИМА, ДА ОНИ ЊЕМУ ПУНА УСТА СТИРОПОЛА
ОПА ГАНГАМ СТАЈЛ!
EEEEEJ SEKSI LEJDEEEEEEEEE
op opopop opa gangnam stajl
Cuo sam i ja to pre par dana i zivo me interesuje sta on u stvari peva u onim delovima gde ne kaze gan gam stajljjjjj i cuveno seksi lejdeeeeee.