ГАНГАМ СТАЈЛ: Јебена победа или друштвени паразит

1. Боље од естраде у сваком случају. :Д

ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ :Д

2. Pesma ko pesma je goli kurac na prvu. Posle par puta kad sam isilio mozak i namolio ga odsluša CELU, počeo sam da njišem bokovima NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!111

3. Meni je pesma do kurca, bezveze u sustini.
    Ali ovaj dance je prejebena pobeda.

4. Што рече Ахмадинеџад Гангам=Дедиње. Испрозивао човек багру, буржује и друштвене паразите и уз то скинуо Џастина Џибера са врха свих листа слушаности, тако да је то ЈЕБЕНА ПОБЕДА, друштвено користан рад и племенито дело!

ОПА ГАНГАМ СТАЈЛ!
    Бем ти заразу, да ти бем заразу.

ЕДИТ: ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ
    ОП ОП ОП ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ!

5. Meni je kul kad se zarad slave naguta stiropora na 00:40

6. Боли њега рац за славу, има лове кол'ко 'оће, издркава се чо'ек.

7. Svejedno, covek se nagutao stiropora.

8. E da, jel moze neko da proceni koliko on ima godina, bez guglanja.

Meni cas deluje da je neki odrasli retard od 46 godina, a cas mi deluje kao odrasli retard od 25 godina.

9. Već dva jebena dana pevam ovo govno! Draga Saveta pomozi!

10. Posle 2 dana slusanja,sad mi je kul,i mislim da je ipak jebena pobeda :D

11. na prvo slušanje odvratno, na drugo i dalje odvratno. Na deseto slušanje ti u glavi ide samo OP OP OP OPA GANGAM STAJL

12. Ко зна шта то значи на корејанском и ко зна какве скривене поруке носи које су масони илуминатскојудеистичког реда спаковали у песму. Па ви слушајте ово и немојте се чудити ако једног дана искасапите целу породицу сатаром и запалите кућу.

13. ЕЕЕЕЕЕЈ, СЕКСИ ЛЕЈДИ
    ОП ОП ОП ОП ОПА ГАНГНАМ СТАЈЛ!!!

14. Meni je kul kad se zarad slave naguta stiropora na 00:40

TUŽI PLAGIJATORA TOMO

15. NAMASAMA E KURONSAVA E ARENDEVO ARSENOVO SIKUNGUTOVONADJIPADI EEEE!

OPA GANGAM STAJL!

16. Gazimudo
    Meni je kul kad se zarad slave naguta stiropora na 00:40

ОН ЈЕ РАДИО И СА АЛБАНЦИМА И СА МУСЛИМАНИМА И СА ХРВАТИМА, ДА ОНИ ЊЕМУ ПУНА УСТА СТИРОПОЛА

17. ОПА ГАНГАМ СТАЈЛ!

18. EEEEEJ SEKSI LEJDEEEEEEEEE

19. op opopop opa gangnam stajl

20. Cuo sam i ja to pre par dana i zivo me interesuje sta on u stvari peva u onim delovima gde ne kaze gan gam stajljjjjj i cuveno seksi lejdeeeeee.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.