ГАНГАМ СТАЈЛ: Јебена победа или друштвени паразит

1. Mene prošla pjesma.

2. Mene nije, super ide uz PES!
    Jebena pobeda!

3. GANGAM SAJL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111112243215321611

4. nevera koji hardfolkelektrotreš.
    juče bacih jedne onak'e naočare.
    a,ples je mešavina jahanja,tektonika i epija,m?

5. Јеботе, стварно реално изгледа Гљивица Пачић ође.

6. Meni se sviđa pjesma jer sam izdrkao na spot jednom. Volim Koreanke jebi ga.

7. КО БЕ ДА!1

8. Je l ste primetili možda da se kaže gangNam stajl. Za malo da izhubim opkladu zbog vas. lol

9. Снуп, па тако пише и у називу песме, а и Малолетник и ја смо тако написали, са два Н. :Д И тако ПСИЏА и пева. лоло

10. Jedina pjesma koja može da se suprotstavi moćnosti Gangnam Style je Danza Kuduro lololo

11. Zar ova tema još postoji? Obično smeće i zaključavajte.

12. pjesma je sranje ali je zarazna, na svu srecu brzo dosadi. inace gledam kako pola vas nije provalilo da je gangNam stajl a ne gangam lololol

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.