Umetnost mrtvih muva

1. А како ми јано да будемо сигурни да си ти лепа! Мислим да ти испуњаваш услове! Знаш како, ми смо ипак гледаоци ми одређујемо критеријум... Можда ни ти не испуњаваш исти

2. Pufnice e ta ti je zlatna. Moje ime je bas nekako glupo droljasto to se slazem :)
    i
    hahahaha kao da je bitno da li mi je momak mod. Isuse :D
    El u kanadi nije sad.. Kolika je vremenska razlika?
    trebalo bi da je... tri i nesto.. Zar ti nije vreme da na primer odes da radis ili ucis skolu?
    Zar je moguce da si stalno kuci pored svog laptopa? :)
    I u pravu si da sam nedojebana. Ja sa seksom nisam zavrsila. Jos uvek sam mlada :)

3. fejzbuce ja nikad nisam rekla da sam lepa. Rekoh da sam narcis :)
    a oni koji su me videli mogu da ti kazu kako ja izgledam ako te bas zanima.
    Ili mozes da me navatas u gradu. Naravno ako nisi u Kanadi :)

4. trebalo bi da je... tri i nesto

Jano brate...

5. Немој да се бринеш, чим нађем Пекија, начичу и тебе у граду! Нисам у Канади, ту сам ја, близу! :)

6. ne. Nemam fut fetis. Cak naprotiv to mi je malko gadno.
    Naravno da se ne osecam nezadovoljno posto vuka nije zivot pufno veruj draga. Iako ti mislis drugacije :D
    2:27.... da..ja sam danas u 2:27 imala obavezice.
    Nema veze ako drugima ne smeta da te nose na grbaci to je onda tvoj problem. Tvoje uzaludnosti.
    Meni bi smetali paraziti na kicmi. Pa makar bili moja rodjena deca :)

7. Nadji me manijace
    visoka: 1.66
    boja kose: braon
    duzina: do struka, blago valovita
    boja ociju: tamno braon.
    ten: divan :P

8. zanimljivo da se uvijek iste osobe prepucavaju po forumu... kako vam bre ne dosadi više???

9. Vi ovu pufnastu al se raspredla.
    A zato si ti mene pitala da li imam penis da ne kažem kurac.
    Sjebala si se jer si jedino mogla u životu da mazneš ribu.
    Al bole tebe bre kurci.
    Ti si u Kanade, a tamo imaš onoliko seksi šopova, pa kupi neki dildo i igraj se.
    Dala bih ti ja rado svoj, al on nije svaštojebac:(
    Žao mi je iskreno, a ovoj Jani sigurno nije.
    Takva ti je ona.
    Ni malo empatije nema prema nesrećnim bićima. nc nc nc

10. Сав сам се напалио!

11. Vi žene baš nemate pojma. 3 strane se prepucavate i to bez ikakve naznake da će neka da pobedi.

Zato smo mi muškarci kulji, jednostavno premerimo kurac i kome je manji ide na gostovanje Čukaričkog ili tako neko samoblamiranje.

12. и ја би јебо нешто , искључиво женско....

13. Jao, Maro, nista te ne razumem, malo ispravi to pisanije, 'lebac ti budjav. Masis oblike totalno.

14. Zato smo mi muškarci kulji, jednostavno premerimo kurac i kome je manji ide na gostovanje Čukaričkog ili tako neko samoblamiranje.

taj rad... kod mene 24 cm, zato na gostovanje... ne mora biti čukarički, al recimo smederevo može

15. A zato si ti mene pitala da li imam penis da ne kažem kurac

Маро, каже се "да ли имам пенис или, да се тако духовито изразим, курац" :))

16. Ej bre, šta fali smederevu! :D

17. Ej bre, šta fali smederevu! :D

ništa, majstori remija... :D

18. Može u Smederevo! :)

19. polupana glavice. tebi zivot i ne moze da bude ni u kakvom slucaju sranje zato sto si po svoj prilici parazit/neradnik :)
    tako da kad pocnes da zivis bice i sranja...
    Drago mi je sto citas sta ja napisem. Jos jedan pokazatelj tvoje uzaludnosti.
    p.s. ja polupanu glavicu zekim iz hobija. nisam idiot da se raspravljam sa ciljem ovde :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.