Predlog za poboljšanje sajta: Pristup groblju na stari način za nas obične smrtnike

1. Bio sam ktitor samo zbog groblja. I sad bih plaćao čuvenih dvesta dinara mesečno da imam pristup riznici bisera!
    Ako se dobro sećam, Canis Lupus je svoje definicije uklonio i sa groblja.

2. A i smor je kad vidim neke komentare a ne znam kakva je bila definicija

3. drKomadina
    Ae opet da ide nekako po poenima... Preko 500 (ili 1000) onda imaš pristup, inače nema

pa tako je sad care, doduse maaaalo vise od iljadu bodova, ali je isti princip.
    20 odabranih i imas pristup.

4. dusan1001
    A i smor je kad vidim neke komentare a ne znam kakva je bila definicija

i ovo, bravo Dule

5. поп? хахахахахха нисам мого тако да га замислим вала никако.

epa jasno je sada sve ... još kad bi me neko uspeo naterati da se prekrstim - sajt bi se pretvorio u hram a većina u crkvene miševe. Ja bih verovatno bila spaljena bogohulnica
    Taj pop mi se opasno zamerio.
    Teško đavolu s takvima.

A kako li je Bogu
    sam' misliti mogu! ahahhahaahha dajte onu moju defku s groblja Molitva Bogorodici da je lepo ispratim u večna lovišta kako valja.

6. Ako se dobro sećam, Canis Lupus je svoje definicije uklonio i sa groblja.

koliko sam ja skontao, kad se taj masakr dogodio nije bilo groblja.

7. sedplas
    pa tako je sad care, doduse maaaalo vise od iljadu bodova, ali je isti princip.
    20 odabranih i imas pristup.

Care, koliko autora ima sa preko 1000 poena, a koliko sa 20 i više odabranih?
    Care!

8. Care, koliko autora ima sa preko 1000 poena, a koliko sa 20 i više odabranih?
    Care!

naduvas mi kare, he he.

rekoh, princip je isti....

edit
    ko je bre ova avvl, i sta prica ovo?

9. Може и једном месечно, годишње, шазнам

10. Потписујем и ја ову Манијакову петицију=)

11. 20 odabranih i imas pristup.

Nije fora brate...jer...SVI SMO MI UČESTVOVALI U STVARANJU TE MASOVNE GROBNICE!

12. oce i ja groblje, zadusnice, popalimo koju svijecu, ovo ono...

13. naduvas mi kare, he he.

Mogu da konstatujem određene propuste u tvom kućnom vaspitanju. Sramota i minus za tvoje roditelje.
    A što se tiče izjave da je princip isti, ne slažem se sa tim. 1000 (ili neki drugi broj) poena ne bi bilo kao nagrada autorima, već bi više služio kao zaštita od pokušaja plagiranja ili razvodnjavanja nekih jako dobrih stvari od strane posterdžija i njima sličnih.

14. ko je bre ova avvl, i sta prica ovo?

није лоша ауторка, ал ако сам ја ово разабрао да ме убијеш

15. dusan1001
    A i smor je kad vidim neke komentare a ne znam kakva je bila definicija

ово, ово!

ЗА!

и ето, нек' се уведе нека граница, рецимо да може да га види свако ко има 16 700 гласова и више. лолчић.

16. ZA! ali ne za svakog, samo za nas kraljeve.

17. koji ste snobovi.

18. hahahaha ladno mi dade minus roditeljima. lolek.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.