Prijava

Hrišćani veruju u vaskrsenje mrtvih, dakle na sudnji dan će Bog dići sve nas iz grobova i sudiće nam. Oni grešni idu kod Đavola, dobri će uživati u Raju na Zemlji nakon što očistimo planetu od gamadi i pošaljemo ih u Pakao. E sad, koja fora sa tim telima, po tome znači zabranjena je kremacija, ali telo svejedno nakon toliko vremena propadne načisto, nećemo valjda ko zombiji lutati zemljom? Kontam, možda to budu kul, super tela, ali se setih da je Isus nakon vaskrsenja imao one rane u koje mu je neverni Toma zavlačio prste. E sad, možda mu se telo posle oporavilo pa je otišao kod Oca.

Dakle pitanje: Da li Otkrovenje govori o tome kako će biti ratova, bolesti i prirodnih katastrofa koje će da nas satru sve i onda će Bog da naše leševe digne iz grobova, nakon čega će doći do opasne tuče zombija, gde će oni dobri pobediti i oterati zle u dubinu Zemlje (Pakao) jer će se otvoriti utroba Zemlje sa sve lavom usled zemljotresa i vulkana?

Ово је питање за Фацу.

едит: А за ове кремиране, па можда то буде напреднија верзија, као минут пире, само додаш воду и ето га верник као нов.

Много страха има у твом посту, озбиљно, бог је ваљда добар, шта се плашиш. Поента је само да будеш што бољи, да не би отишао у загробни живот негде где ће да ти буде много вруће. :)

Ada svi znaju da Bog ne postoji, opušti se.

pa priča je da će i telo da vaskrsne, ali će se sve materijalno uništiti, što mi nije baš najjasnije. meni je fejl cela ta hrišćanska priča o tom konačnom sudu, jer kako tu pobeđuje dobro ako na kraju vremena ipak ostane pakao i večna kazna za grešnike? mislim da nikako ne mogu tu da se izvuku teolozi palamudi odatle, jer ne može da se objasni kako je to dobro izvuklo prevlast kad nisu svi spašeni

Јебеш то, Рагнарок је права ствар.

Дрогирана Веверица

Kako nepotrebna tema.

malopre

Онда је искулирај и не постуј ускурац. Ништа не фали теми, има много горих и нису затваране, човек размишљао и оће да дискутује мало

Треба газда да бачи још један потоп, много гамади не заслужује да живи..

дићиће се мртви, небо ће се отворити, бишке ће да профитира, црно дете ће се заувек вратити у шишатовац, металике ће се радовати!

Који курац отварате теме са питањима на која нико жив не може да вам одговори?

Jebač, aj okači one dve sličice, leba ti...

Da li Otkrovenje govori o tome kako će biti ratova, bolesti i prirodnih katastrofa koje će da nas satru sve i onda će Bog da naše leševe digne iz grobova, nakon čega će doći do opasne tuče zombija, gde će oni dobri pobediti i oterati zle u dubinu Zemlje (Pakao) jer će se otvoriti utroba Zemlje sa sve lavom usled zemljotresa i vulkana?

ovo mi zvuči kao sinopsis za neki blokbaster tipa dan posle sutra,iliti u ovom slučaju dan posle sudnjeg.

Које, Веверице?

Pa one što imaš običaj da kačiš, ono metalno za zaključavanje i onu tropsku voćku. Red je da poslednji postuješ na temi. lolek

Аха, па не мора банана за ово јебга.
http://relocationtips.net/wp-content/uploads/2012/08/pad-lock.png

ШКК? Ма дајте ... :))))

Који курац отварате теме са питањима на која нико жив не може да вам одговори?

čekamo da se javi neko s onog sveta.
test,test.